icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

denisocka
•
17. sep 2009

bru

nobody
•
17. sep 2009

denisočka --- to chce po mně heslo
a na badoo se mi nechce (pokud to máš tam teda)

ivka144
•
17. sep 2009

Pekne fotky ozaj, vsetky, co som kukala... (Deni,Bib...)

denisocka
•
17. sep 2009

nobody, tak neviem prečo pýta heslo,možno že nesi regist.na fb . na badoo mam tiež zopár,ale fakt to nestoji zato,aby si sa premáhal isť na to kuknut 😉

nobody
•
17. sep 2009

😀
to byla odpověď... tak já mrknu zítra, ještě mám nějakou prácičku
a zhodnotím 🙂
tak dobrou

ale možná se mrknu ještě po půlnoci 🙂

marianka79
•
17. sep 2009

jáááj mywiel to čo si napísala o 16 30hod som akurát riešila s priatelom aj on neverí sebe a ludom ☹ je to ako bludný kruh 😒

denisocka
•
17. sep 2009

😝 mrkni sa ked budeš mať chuť,.ale nčakaj žiadne zazraky 😀 - no možno ti to pojde,dala som abysa dali fotky kukať všetkým - nie len nikomu http://www.facebook.com/denisocka?ref=profile#/...

denisocka
•
17. sep 2009

už vážne idem do hajan - čaute a nikto čuuuus 😉

mywiel
•
17. sep 2009

Fuuu konecne som dokoncila album knihu a zistila som ze 40 stran nestaci mame hrozne vela fotiek... 😅 ale je to super pracicka, bavi ma to. 😵 Nobody ty mi neodpovies? 😀 😅
Marianka to je tazké nosi v sebe jazvu, ktoru musi chciet ale v prvom rade on vyliecit. 😒
Dik za ten link ano to som myslela, len mi pisalo, ze nestiha odpovedat na maily a nefungovalo to, no skusim este lebo som zvedava... 😕

nobody
•
17. sep 2009

myvwiel ... aha 😀
nepíšu o tobě

nobody
•
17. sep 2009

denisočka ...nejde nejde
já tam snad budu muset jít

mywiel
•
17. sep 2009

No lebo obcas pises v hadankach a mne to nezapaluje dnes som unavena z malej... 😅 😀 😔

marianka79
•
17. sep 2009

myw. ked on je strašne ovplyvnitelny ja som jeho pravý opak 😒

mywiel
•
17. sep 2009

Tak sa tesim Kaya bude mat krasne albumy, ta dnesna technika to je paradicka, uz si neviem predstavit lepit fotky do albumu ako kedysi... 😀

ivka144
•
17. sep 2009

Myw,das daco aj tu? Na ukazku? Alebo nejaky link...

mywiel
•
17. sep 2009

Ivka neda sa to dat na ukazku je to projekt a mozem sa tam prihlasit len ja, je to http://www.extrafilm.ch/produits

ivka144
•
17. sep 2009

skoda,cize v elektronickej verzii to ani nemas potom,hej? Tak ked Ti to pride, mozes odfotit a zavesit;))

mywiel
•
17. sep 2009

Mam fotky v pocitaci, tie vyberiem, a na stranke si vytvorim album a odoslem a oni mi ho poslu postou domov. 😉

denisocka
•
18. sep 2009

jaj hrozná noc zas za mnou,ja neviem čo to,začínaju sa mi v snoch vyplavovať nejake podvedome veci asi - asi moje "strachy" alebo čo , prišery, škola, očkovanie - des 😖

bibula
•
18. sep 2009

denis,ty nas tu vitas kazdy den-ty si take ranne vtaca 😀

no ak to nobodymu nejde a je registrovany na fb,tak si ho daj do priatelov,alebo on teba,-ja som vsak uvolnila album aj pre verejnost-kludne tak sprav,ved tam nemas osobne fotky-das album-prisposobenie-a tam niekde dole je vidiet vsetci a je to a dolu pod albumom budes mat link,ktory sem hodis 😀

certica
•
18. sep 2009

bre ranko, my ideme von trochu porozrazat hmlu 😀 , neskor sa zastavim.
pekny piatok 😉

denisocka
•
18. sep 2009

bibula,ale nejak blbne fb,je to anglicko/slovensky pomiešane a mrzne to,a nobody asi nema učet tam

certica,ale si pekná teda

nobody
•
18. sep 2009

už jsem je viděl - ty denisčiny fotky - ale jen těch pár na badoo 🙂
bych se mrknul na další, mají nápad 😝
jinak zdravím vás

hodím jsem odkaz na moje fotoalbum, ale momentálně jalbum má nějaký kiks
ale oni to dají určitě za pár hodin dopořádku

denisocka
•
18. sep 2009

tak som ti poslala pozvanku, ak by si chcel prisť na fb

mywiel
•
18. sep 2009

Ahojte, tak Deni sme na tom rovnako, tiez sa mi snivaju horory v noci, sa bududim a srdce mi bucha akoby som bezala maraton, dotoho ma boli hrdlo a usi, takze sme choré s Kayou obidve, to ta zima. Musim sa odstahovat niekam na Mauricius alebo Bora Bora... 😀

denisocka
•
18. sep 2009

našla som nahodne jednu fotku na fb http://www.facebook.com/photo.php?pid=623576&id... a zaujíma ma vaš nazor na tu gulu / vela tanečnice + zaujíma ma aj nazor naobodyho/aj ked fotografy sa mi už raz vyjadrili,že obyčajny to je prach

bibula
•
18. sep 2009

takych aj my mame vela- neviem co to sposobilo tentokrat ,lebo slnko ta, urcite nesvietilo....
no my s bibkou to volame dusicky.... 🙂 /zhluky energie/

inac vyzaduje t prihlasenie🙂

bibula
•
18. sep 2009

ked uz tu vypravate o snoch,ja som v sne mucovej mame povedala co si onej myslim a medzi dverami stal jeho mrtvy otec a rehotal sa na plne hrdlo.... 🙂

denisocka
•
18. sep 2009

bibula,sranda že to dušičky volám aj ja. mam fotku z koncertu desmod a bolo ich tam požehnane,zjavne maju radi hudbu 😵 a mam jednu z marnice,tak tam ich je tolko a ta energia čo z toho ide,fuj

bibula
•
18. sep 2009

😀 poznam🙂
niekedy je normalne "husta"