icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

jery51
•
25. sep 2010

ahojte babule...nepozerali ste včera fil Na krídlach vážky??? booože ja som ručala ako malé decko 😅
bol krásny...

jery51
•
25. sep 2010

@marianka79
mi je luto za tie nehody s ex, no neboj ako aj babule napísali všetko zlé je na niečo dobré....a vedz , že pomocou anjelov a vecí čo už dávno vieš to zoberieš úplne inak ako keby si o tom nevedela... všetko nás má niekde posunúť... chápem ťa musí to byť ťažké.....
ja som takisto výbušná....počuť ma až k trtím susedom kolkokrát no mne sa neskutočne ulaví 😅

marianka79
•
25. sep 2010

@jery51 to faakt bol?juj toje krásny film 😵

jery51
•
25. sep 2010

@marianka79 hej na jojke tuším... je krásny a bavia ma filmy o živote po živote...no tých je málo

jery51
•
25. sep 2010

baby mne tie šeky z tej stránky secret nejdú stiahnuť ☹

jery51
•
25. sep 2010
marianka79
•
25. sep 2010

13,30-15,00 Ľudské vedomie, jeho elektromagnetická povaha – Aury toto by sme mohli stihnút 😕

marianka79
•
25. sep 2010

16,30-18,00 Vysielanie liečivej božskej energie pre Vás všetkých zúčastnených pomocou Anjelov,
archanjelov, Nanebovzatých majstrov.

aj toto je cool

peya104
•
25. sep 2010

@jery51 to vobec nevadí urob si vlastný svoj.... 😵 so svojou fantáziou, enrgiou a tužbou... : 😎

peya104
•
25. sep 2010

alebo 1.10 od 12-13.30 duchovna príčina chorob. blby čas, fakt blby..ale može to byt fajn porozumenie toho, že povodcom našich chorob je naša mysel. 🙂

shupolienka
•
25. sep 2010

ahojte babule
no to je super ze ste nasli program, boooze kazdy den je nieco zaujimave, nemozme tam byt tri dni nonstop ? 😀

pe3nka82
•
25. sep 2010

ahojte anjelinky a anjelik Ivanko 🙂 dlhšie som sa tu neozvala, ale čítam vás poctivo... a vždy mi je ľahšie na duši, keď si vás prelistujem 😉 @shupolienka ak môžem poprosiť, ak si ešte nenašla tretiu osôbku na anjelikov pošli ich ku mne.... ďakujem...
pripájam pár foto z návštevy stovežatej Prahy.. bolo tam úžasne, ale to hlavne preto, že som tam bola s ľuďmi, ktorých nadovšetko milujem...

miruska15
•
25. sep 2010

@pe3nka82 jaj Prahu milujem išla by som hned ☹

pe3nka82
•
25. sep 2010

@miruska15 Miruš ja som bola prvý krát a tiež som si ju zamilovala... 🙂

miruska15
•
25. sep 2010

@pe3nka82 ja som bola ako dieta a minuly rok sme boli no krasa.Dycha tolkou historiou proste je krasna rozmyšlame že by sme šli zase.

pe3nka82
•
25. sep 2010

joooj veru, historia si tam spravila svoje sídlo.. 🙂) mňa očarila hlavne Malá Strana.. mala som pocit ako by sa tam zastavil čas

shupolienka
•
25. sep 2010

@pe3nka82 ahoj, jasne tak posielam aj tebe anjelikov zajtra.
Ja som bola dva krat v Prahe tak na kratucko a som bola fakt ocarena 😵

peya104
•
26. sep 2010

@shupolienka kedy dadi ideš presne? aj s kubinom? či ako?

shupolienka
•
26. sep 2010

@peya104 ahoj, myslis na tu vystavu? no ja budem musiet ist uz nejak rano alebo doobeda, nech dam maleho spat cca okolo jedenastej u mami na cernyske a potom sup sup do incheby. Idem aj s detmi 🙂
Len drahemu som to dnes spominala asi uz treti krat, a mi oznamil ze je fakt "nadseny" ze idem akurat 2.10 kedy tu budeme mat v Stupave dni zela 😖.

peya104
•
26. sep 2010

@shupolienka no tak aj ja ich vyspím a uvidim, prišla by som..no tje dni zelá, nadrbana tlačenica ..

ladywitch26
•
26. sep 2010

@shupolienka kedy mi to posielas tych anielov? aby som nezabudla

shupolienka
•
26. sep 2010

@ladywitch26 @miruska15 @pe3nka82 tak dnes vecer o 21:30 k vam posielam anjelov, ktorí k vam pridu v utorok presne o 21:30 takze dovtedy je treba si nachystat jedno jablko, jednu bielu sviecku ktora by mala horiet cca 20 hodin, jednu obalku s troma zelaniami a jeden biely kvet 😵

ladywitch26
•
26. sep 2010

@shupolienka dakujeeem.
este taka technicka otazka. 21.30 slovenskeho casu? lebo my tu mame o hodinu menej, ci ich mam teda 20.30 nasho casu vitat

shupolienka
•
26. sep 2010

@ladywitch26 no myslim si ze sa rata miestny cas, kam maju anjelikovia prist 😉 takze sa drz normalne vaseho casu ked budete mat vy tam 21:30 😉

jonuska
•
26. sep 2010

ahojte andělky
já mám chřipku tak ležím až ted jem se dostala sem🙂

jonuska
•
26. sep 2010

uskamuska...a jak jsi to sama zvládla tehdy,???
já mám pocit že je to čím dál horší...jsme sama s dětma..a nevím chlapi jsdou takový zbabělci..zaleknu se 3 dětí myslím že už nemám šanci

navíc ex mi tento měsíc nezaplatil už vubec nic..a už se neozve vuibec.-(

uskamuska
•
27. sep 2010

@jonuska ahoj.Nuž bolo to veľmi ťažké hlavne vydržať a nepoddať sa,lebo robil všetko preto aby som sa vratila ale on nam ubližoval teda mne a dcerke.Syna zbožňoval a dcerku od narodenia odcudzoval.No ja som vtedy mala dve deti a dokonca aj ked sa vyhrážal že mi unesie syna tak som ho musela tajiť a meniť škôlku ☹ No a peniaze mi stále nedáva tak ako by mal má určené len 80€ na dve deti ale ani tie nedáva alebo dá ako chce 😠 Vieš ja som vždy túžila aby ma mal niekto naozaj rád tak veľmi som tomu verila až sa to naozaj stalo.Som druhý krát vydatá a máme dievčatko14mes.Začni veriť a uvidíš príde ten pravý on na teba čaká.Viem,že tri deti zvládnuť finančne je dosť náročné.Ohľadom penazí skús ísť naňho cez exekútora.Neviem síce prečo ti ich nedáva,či je nezamestnaný.

linette
•
27. sep 2010

@mywiel veľkáááá gratulacia k babatku 😵 😵 😵 😵 aby bol maly vzdycky zdravucky, stastny, dobrucky a robil ti len radost 😵 😵
ta fotka je super, hodi sa vam to 😉 🙂 😵
aky bol porod?

linette
•
27. sep 2010

bambulky inak dobre ranko prajem 😵 a vitam zaroven nove tvare 🙂
normalne nestiham reagovat .. si vas musim docitat ..

baby kto kazdy pridete na stretko?? 🙂 🙂

linette
•
27. sep 2010

@peya104 vitaj 🙂
ak som dobre precitala ty sa venujes hinduizmu 😉 .. mna tiez laka 😉 aj cela india 😎 .. a ovladas aj ten jazyk predpokladam ??