Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?
Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂
a vcera vecer bolo na stv 2 - o sile modlitby-boli 2 skupiny-starych,chorych po 197 kusov a o kazdu skuspinu sa chodilo starat 7 ludi -v jednej skupine veriaci,pomiesane vierovyznynia....a ti sa za svojich zverencov modlili....
a hadajte ako to dopadlo-tak,ze tam,kde sa modlili ,zomrelo za tu dobu -myslim,ze rok-menej pacientov,spotrebovali o 20% atb menej ako skupina bez modlitby 🙂
/udaje neviem presne,ale nejak tak-v kazdom pripade sa modlit oplati-ved ono je to vlastne myslienka vyslana vyssie./
ano myw,mam dakujem. 🙂 este mi to musi muco vytlacit,ja nevydrzim dlho pozerat do pc....ani pri nom sediet,stale odbieham...
tak opatrne,nech sa nerozpadne.-)
my nemame doma skener,ale by som vam hodila taku jednu vec-je to skutocny pribeh jedneho vazna -by sme si to mohli potom rozobrat 😉 ide o ukazku neba a pekla,citala som ju este ako -nast rocna a velmi ma zaujala a ostala mi v hlave.
skusila by som to pofotit,alebo muco v praci oxerox,toho nie je vela. 🙂
ja som len okukla,vyzerato citatelne🙂
a pozeram si nejake svoje fotky,co ma sesternica fotila....take action .... a aj tam mam orbikov.... 😅 😕
"Jako clovek odkládá staré satstvo a obléká nové, tak lidské já odkládajíc stará tela prechází do jiných a nových." 🙂 🙂
ja zase odveci - som sa hrala so svojimi fotkami ,nachvilu ich sem hodim,chcete kuk? 😀
samozrejme nic +18 😀 😀 😀
Tak som zistila ze nielen ja ale aj Kaya aj mm sme manifestor generator...aka nahoda. Proste psy nerobia macky... 😀
Bibula ta 4ta je dobra... 😀
Hmm tak som mala dalsi pekny odkaz... 🙂 Příjemné události, vyjasnění problémů, odstranění překážek z cesty,
strach není na místě, posud do budoucnosti, pochopení 😵
no,tak ja potom aj macku aj psa.... 😀
ja,ondrik -manifestator
muco manifest.generator
bibka-generator.... 😎
no,zasa ste popisali🙂
Bibula a kde su tie fotky? Ci si ich uz zmazala?
Inak ja som sa teda o obielie nijak nezaujimala,ale iste by som neverila, ze to taketo daco by molo byt... aspon teda vtedy nie, ked som o tom prve razy pocula.
Dnes mi siel choracik maly spat o 19!!!Inak chodi o 21-22hod.
myw - odkial ten odkaz?Karty?Ja pomaly citam co si poslala je to zaujimave citanie 😉
bib-noo, ta prva je taka silna a tajomna🙂
No ale a ked su krasne, tak este podla mna nepredcili tu tvoju profilovu, ci pasovu, ci ako ju nazvat.
A to si sa tak z pasie fotila? A sesterka sa tym nejak zapodieva?
(idem poprosit anjelov a neviem koho o pokojny spanok pre maleho, lebo nie je to dobre..., drzte palce, pls)
Adina uvidis ze kolko clovek este sa ma co ucit a toho nevie o svete a svetoch... 😉 🙂 😵

Ospravedlnujem sa za kvalitu, trosku je to pohybané, budem sa snazit skenovat lepsie... 😅 😉 pekné citanie 🙂