• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

20. apríla 2017 
@uskamuska ,tak ja mam taky isty problem mi mame tiez dom po majiteloch kde bol muz nelmi zly co som pocula..a tiez sa tu deju dost cudne veci mne a mala to iste ako tvoja..ja som aj svatenou kropila,salviou dymila,potom jedna pani poradila bylinky,ochranny amulet,kupele ale nic sa nezmenlio,som zvedava co ti odpise ivanko@
15. mar 2011 o 13:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ivanko8 :slight_smile:
15. mar 2011 o 13:10  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@uskamuska @lanczi chápem, že Vás problémy s Vašimi deťmi trápia a hľadáte každú možnosť ako im pomôcť, ale z toho opisu sa naozaj nedá určiť čo spôsobuje ich problémy a ako najlepšie tie problémy odstrániť.
Ale nechal som si to trochu rozležať v hlave a napadlo ma toto. Ak má malá zvyčajne sama takéto problémy, asi to nebude niečím z minulosti niekoho iného. To by pôsobilo na všetkých (cez rodinné väzby, cez objekty - dom).
Prvé, čo ma napadlo, že deti reagujú najčastejšie na aktuálnu situáciu. Ťažké sny môže vyvolávať prebiehajúce alebo nastupujúce ochorenie, prípadne nepríjemná atmosféra doma alebo v predškolskom zariadení. Týmto veciam treba venovať pozornosť v prvom rade.
Nepríjemná atmosféra doma je vyvolaná vzťahmi a tie môžu byť ovplyvňované aj tým, ako sa všetci doma cítite. Jednu z tých zložiek tvorí aj vplyv bytu a okolia. Ak nepomáha očisťovanie, mohli by ste skúsiť feng-šuej. V dome alebo jeho niektorej časti neprúdi dobre energia. Prípadne je posteľ v oblasti, kde energia spôsobuje zvýšenú aktivitu a to bráni pokojnému spaniu a oddychu. Na Slovensku je už pomerne dosť odborníkov v tejto oblasti a viacerí už dokážu pár úpravami - premiestnením nábytku a pár drobnosťami výrazne zlepšiť kvalitu života takmer v každom obydlí. To by mohlo pomôcť nielen proti ťažkým snom ale aj strachu z minulosti. :wink:

Toľko dokážem poradiť takto na diaľku. :slight_smile: A asi by som viac nevedel ani zblízka. :sweat_smile:
16. mar 2011 o 22:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ivanko8 ,porozmyslala som nad tym co si napisal a myslim ze je na tom kus pravdy...dakujem:slight_smile:))
17. mar 2011 o 14:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ivanko8 ma naozaj ten spravny cit pre "ezotericno" a veci suvisiace :slight_smile:
17. mar 2011 o 16:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ivanko8 ďakujem veľmi pekne aj názor iných pomôže pri objasnení.No ja si myslím,že ide aj o to, ako na ňu vplýva čas od kedy dôjdu moje dve deti zo školy ,lebo od vtedy Viktorka len plače a keď je so mnou doma sama, tak ani neviem,že ju mám.No a večer len kričí a plače a tým,že začala rozprávať tak kričí aj meno môjho syna čiže jej brata zo sna.Tak asi aj na tom niečo bude ale veľmi pekne ďakujem. :slight_smile:
17. mar 2011 o 18:18  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@uskamuska mozno len prirodzena (podvedoma) ziarlivost na surodencov
17. mar 2011 o 18:27  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@uskamuska to teda bude. Jakub sa asi cíti odvrhnutý a malá na to reaguje.
18. mar 2011 o 15:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@certica nerozumiem ako to bolo myslené :frowning2: @ivanko8 no na jednej strane áno je to pravda sú deti odvrhnuté zo strany otca :angry: ale nemyslím ,že by som ich odvrhovala ja :( ale áno je pravda trpia tým a hlavne dcéra Lívia, ktorej vždy veľmi ubližoval a Jakub podľa mňa asi preto, lebo bol z jeho strany zbožňovaný a teraz naňho kašle.A ja ako mama musím plátať bolesti na duši nie je to jednoduché :(
18. mar 2011 o 16:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte žienky a muž :wink:
ako sa máte??? už ste tu niektoré dosť dlho neboli.... čo to čo to???
:sweat_smile: dajte mi tip na dobru knihu, neviem do čoho sa pustiť.... stále skáčem z jednej oblasti do druhej.... raz čítam dorenku, potom kluč alebo secret.....


@uskamuska mrzí ma, že je všetko teraz na tebe.... no my ženy sme silné osôbky.... všetko to zvládneš... držím palce.. :wink:
20. mar 2011 o 14:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@jery51 čítala si už Chatrč?
20. mar 2011 o 17:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@motylka super typ :slight_smile:
22. mar 2011 o 12:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@motylka mam doma nemožem sa akosi k nej dostat.Ale začiatok nič moc. :frowning2: neni akosi času
29. mar 2011 o 07:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@marianka79 ahoj ako sa maš.už maš po?ozvi sa :frowning2: :cry:
29. mar 2011 o 07:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte anjelinky :dizzy_face:
@miruska15 ešte len ma to čaká až v máji teda a zajtra sa idem objednat na dalšiu laparku tak nech to už mám čo najskor za sebou ale....
chodia mi znamenia a myslím že aj tieto zdrav. problémy su znamenia čo sa týka práce už dávno som mala zmenit bud celkovo inú prácu-odchod alebo len inú robotu lahšiu vo firme tak si popýtam o niečo predvčerom ked som šla jednej bylinkárke tak na dome mala číslo 6-červeným a pod tým trojčíslie 666 tak niet o čom dala mi čajíky ktoré poctivo pijem tak nech mi pomožu

neviem aku knihu si mám teraz kupit neviem k žiadnej ma to netahá chcem ale nejak mi žiadna nebije do očí ked budem po laparkách na PN musím čítat aspon alebo by som si mala konečne prečítat tie čo mám v počítači :unamused: to hej inak je mi vcelku fajn až na tie bolesti :frowning2:
a vy ako sa máte???
1. apr 2011 o 00:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ahoj Andělky!

Moc a moc Vás zdravím. Jsem zpět z lázní, bylo tam úžasně! Od včera čtu knihu "Andělé", teď něvím přesně autorku, ale je to fialová kniha. Je naprosto úžasná! Jsem moc ráda, že jsem si jí koupila.

Ahoj všem... :slight_smile:
2. apr 2011 o 08:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ruzenkas ahoj ruži tú knižku mám prečítanu je od Doreen Virtue pokial nie sú teda viaceré knihy s týmto názvom ale je skvelá ja som ju doslova hltala som rada že ti niečo dala a mna najviac zaujala tá fialová farba tak som si ju kupila a nebanujem :slight_smile:
2. apr 2011 o 13:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@marianka79 Ahoj marianka, taky ji vysloveně hltám. Já mám brigádu v knihkupectví a tak jsem přímo u zdroje. Taky mě zaujala ta barva. Čtu jí jen v trolejbuse a už mám půlku přečtenou. Našla jsem si tam hodně "typů" a už jsem je i praktikovala a musím říct, že mě opět andělíček nezklamal a pomáhá mi, co jen může :slight_smile:
2. apr 2011 o 22:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
3. apr 2011 o 00:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ruzenkas ahoj super tak si medzi ludmi v knihkupectve to je zaujímavá práca a pekná hlavne čítaj aby si prišla na iné myšlienky :wink:
3. apr 2011 o 15:08  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@marianka79 Už jí mám skoro přečtenou. :slight_smile: Včera se mi stala neuvěřitelná věc :frowning2: ale jen díky andělům to dopadlo dobře. Seděla jsem na židli a četla jsem si, zvedla se a židle se převáhla do zadu, ale toho jsem si nevšimla. Zase jsem si sedala zpět na tu židli, ale dosedla jsem až na zem. Odřela jsem si ruku, vyrazila dech a strašně mě bolela hlava. Můj manžel byl někde úplně pryč a v okamžiku, kdy jsem si dosedla, tak jsem ho viděla, jak se vrací. Přišel ke mně, stačila jsem mu říct, že jsem spadla, odřela se a je mi strašně špatně a omdlela jsem. Neštěstí mě zachytil, že jsem nespadla do zadu-za mnou byla ta židle a kolečko. Mohla jsem mít rozraženou hlavu. Bylo to strašné, takhle jsem ještě nikdy neomdlela. S brekem jsem se probudila...na ten pohled (oči v sloup a pusu do kořán) manžel asi nikdy nezapomene...
4. apr 2011 o 09:52  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ruzenkas jóój tak to ti anjeli poslali manželíka v pravý čas domov vidíš že sú nad nami to je skvelé ja ich teraz budem potrebovat viac ako inokedy idem na laparku koncom apríla a idú mi robit zrejme dve veci naraz :unamused: tak aj premýšlam akú knihu si mám kupit ked pravdepodobne budem dĺĺĺho maródit a prišla mi do cesty liečenie s anjelmi a ja dindaj som zabudla že ju mám v počítači no ale lepšie sa mi číta ked ju mám v ruke
5. apr 2011 o 17:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@uskamuska ja ti asi odpoviem z ineho sudku. Skus sa zbavit ezoterickych veci, ktore doma mas a skus zabudnut na matry a ucenie s nimi spojene....iba tak sa mozu diat veci k lepsiemu aj u deti. Myslim to v dobrom....nechcem sa ta nicim dotknut.
6. apr 2011 o 09:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@kotatko77 anjeli existuju...ale dobri i zli....ti zli su vlastne zli duchovia....nepoznam to vase ucenie o anjeloch...nezahravat sa s duchovnom je pravidlom, lebo sa zahravas s niecim co ta presahuje a o com vela nevies...clovek sa necha zlakat na to, aka je to zabava, pomysli si ze je specialny, ked sa mu nieco take stane, ale pritom iba padol do pasce....
viem ze moja odpoved nebude mozno pre teba atraktivna, ale ak by tvoje problemy neustale pretrvavali aj po tom co vyskusas rady od inych...tak napis.
6. apr 2011 o 09:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ahojte,mne sa zasa snival taky zvlastny sen s tym mrtvym kamaratom...ze som sla ku kamoske a zrazu som volala snim...a hovorim mu ze jako je tam hore..a on ze pohoda..a ja ze hadaj kam idem a on ze ci uz idem knemu :confused: a ja ze nie len prechadzam okolo jeho domu tam kde byval teda :unamused: kokso jake divne to bolo ze ci uz idem za nim brrrr :confounded: dufam ze to nieje nic zle....ale vela krat mi v sne povedal ze on sa zasa vrati ....akoze sem na zem.. nieco v tom zmysle ze mal mriet preto aby sa znova vratil....
6. apr 2011 o 10:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
evkasus - věřit v anděly není žádné učení, tos mě teda hodně naštvala, nepatříš náhodou k nějakým těm fanatičkám spíše ty?Říkáš to , jako bych byla v nějaké sektě či co. Naopak jsem křestˇanka, ale ne praktikující, faráři většina nejsou ti "hodní " lidé...nemám k nim respekt. Do kostela chodím, když jsem tam sama. Věřím v Boha a věřím v anděly, jako věřím v dobro.

S ničím si nezahrávám. V pubertě jsme s kamarádkami vyvolávali duchy, ano tak to je špatné, s tím souhlasím.

Ale říkat někomu, že věří v anděly a tím si zahrává a ohrožuje svoje děti...promiń a co teda děláš na tomto fóru. Věřit neznamená někam chodit, něco praktivkovat - magie atd....Koho strašíš?

Věřit v anděly znamená věřit v dobro, něco co přesahuje nás...aniž něco děláš. Já věřím v anděly a dělám co? Nic. To že se k nim modlím, tak jako se modlím k Bohu? Za prvé to není špatné, za druhé je to moje věc.

Věřit v Boha a v anděly není hra, já se teda tím nebavím....jestli ty se bavíš i tím co píšeš, to tě lituji. Duchovno a ezoterično je někdy něco jiného....v anděly například věří všichni křesťané...., že by učení?????? Houbeles...

A přestaň lidi strašit (uskamuska),co je špatného na mantrách? A´t si každý dělá snad co chce, pokud nikomu neubližuje. Ani ty nevíš co je a co není. Nikdo z nás to neví. Nechci se tě dotknout , nebo tě nějak naštvat , ale příště zvaž co píšeš, víš jak jsi mohla uskumusku vystrasit?

Promiň, ale andělé ti nemohou ublížit a ani neublíží, to kdo ti ublížit opravdu může jsou maximálně zlý lidé.



8. apr 2011 o 17:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evkasus a to ako vieš že by sa jej to zlepšilo keby prestala so svojim učením??? :confused:
ty vieš čo je to vlastne ezoterično???
8. apr 2011 o 17:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@marianka79 Myslíš tím laparoskopickou operaci? Je, tak to je nepříjemné, doufám, že to není nic vážného?!! :frowning2: Budu na Tebe moc myslet. Tu knihu jsem také viděla, oddělení esoteriky navštěvuji čím dál častěji. Je pravda, že se kniha lépe čte, když jí máš v ruce, než když je v počítači...
8. apr 2011 o 18:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ruzenkas ano laparoskopiu myslím :wink:
8. apr 2011 o 18:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ruzenkas a dakujem čaká ma to po velkej noci 26-teho idem na priíjem a na druhý den už aj idem :confounded:
8. apr 2011 o 18:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok