icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

tatinka
7. mar 2013

@pikino a mohlo by byt aj znamenie na muzov ze bordelari 🙂

pikino
7. mar 2013

@tatinka tak to na 100% 😀

tatinka
7. mar 2013

@vadimka skus si pozret o cislach daco, ked je v tovojom zivote tolko sedmiciek urcite je pre teba toto cislo niecim vinimocne ,,,skus normlane napriklad anjelske cisla si pozriet alebo numerologiu

pikino
7. mar 2013

@vadimka ja mám doma knižku ktorá sa venuje číslamtak aj tam možem kuknuť

tataaa
7. mar 2013

@tatinka No je kopec vci co ta mozu ochranit. Troska sa posprtkaj na nete ... hladaj ochrana pred zlou energiou a podobne ..... Ale najlahsie a zakladne je zapalena sviecka: S viecka ma vela vlastnosti a ked chces o nej vediet viac . aku farbu pouzit a kedy a ako.... vsetko vies najst tu. ale biela je jednoducho ta zakladna...

tataaa
7. mar 2013

@pikino Tak to je super ze sa ti veci ukazuju vo sne a to nehovorim o meditacii. Ake karty mas, Ja mam Archanjelske.

tataaa
7. mar 2013

@vadimka Chatrc je neskutocna kniha a o anjeloch v mojich vlasoch ani nehovorim. Citali ste aj schody do neba od tej spisovatel....? Naozaj su to neskutocne knihy a clovek co ich dokaze precitat sa zmeni. Aspon moje myslenie sa zmenilo. . To poznanie a pocit co mi dali tie knihy sa nedaju kupit !

tatinka
7. mar 2013

@tataaa rozumiem, dakujem , pohladam to 🙂 dik

tatinka
7. mar 2013

@ssisska ahoj moja, snivalo sa mi ze sa s priatelom hadame a ja poviem ze to bude asi lepsi rozchod a on povie ze ano to bude najlepsie,ale ci sme sa rozisli alebo udobrili neviem lebo v tom som sa zobudila,,co myslis ze tento sen by mohol znamenat? dufam ze nie naozaj rozchod,,,lebo to by som fakt nechcela

pikino
8. mar 2013
pikino
8. mar 2013

@tataaa mám nebeských majstrov a archanjelov

pikino
8. mar 2013

http://eldhwen.wordpress.com/2013/02/22/vedeli-...

o tomto som práve dočítala knihu

ada32
8. mar 2013

@pikino co si docitala?
ja prave docitavam J.Vitale Kurz precitnutia. Pre mna kniha Roka. 🙂

sisaka
8. mar 2013

ahojte spriaznene duse, "nahodou" som zahliadla vasu temu, idem popozerat dozadu, o com pisete, mozno sa k vam pridam 😉

pikino
9. mar 2013

@ada32 od Tippina radikálne odpustenie

ada32
9. mar 2013

@pikino vyborne 🙂

bon12
Odpoveď bola odstránená
pikino
11. mar 2013

@ada32 poznáš?

inak čo to za vymazaný prispevok čítal to niekto?

tatinka
11. mar 2013

baby vedela by mi niektora vysvetlit ako vznika karmicky vztah-karmicky par? viem co to je,,,ale zaujima ma ked sa napriklad v tomto zivote stretnu dvaka ludia kotry sa v minolom zivote nikdy nestretli, cize vytvoria novy par ktoreho ziadny minuly zivot nespaja,ako sa z nich potom stane karmicky par? viete mi to niektora vysvetlit?
a este ma zaujima ze ked je par karmicky a rozidu sa ako to prebieha ? chcem povedat- je to viac bolestive ako klasicky rozchod?

pikino
11. mar 2013

@tatinka priznám sa, že tomuto som sa nejako nevenovala.

tatinka
11. mar 2013

@pikino skoda ,,,,ale skusim daco nastudovat na nete,,,dost ma to zaujima z viacero dovodov,,,,hodne by mi pomohlo objasnenie karmickeh vztahu aj v mojom vztahu 🙂 za take rozbory sa plati u beznej vestice,,,ale mna by to zatial zaujimalo tak teoreticky ,,asi skusim co vyhlada ujo google 🙂

ssisska
11. mar 2013

@tatinka Ja som raz na regrese zistila ,ze ked mi priatel ublizil v tomto zivote a ze som koli nemu velmi trpela,v minulom zivote som mu ja urobila to iste a trpel rovnakou zradou.V tomto zivote mi to len vratil a nechal mi to pekne pocitit.Ked napriklad neaka zena preberie manzela najlepsej kamaratke alebo neakej cudzej manzelke,ona v buducom zivote rozbije manzelstvo jej a tak vlastne vznika karmicky nasledok za hriech ktory spachala.Ale ak jej ta zradena manzelka odpustila a aj manzelovi,automaticky jej to v buducom zivote vrati neaka ina lahkomyselna a sebecka milenka.

Dalej ludia ,ktori su v tomto zivote velmi obezni ,v minulom zivote zomierali od hladu a preto maju v sebe psychicky blok a telo stale pribera a nechudne.Ak je niekto na neake jedlo alergicky v minulom zivote sa nim pravdepodobne otravil.A ma niekto neake postihnutie odmalicka,napriklad je na voziku nema,nohy alebo ruky pravdepodobne si nevazil svoj zivot a siahol si nan.

tatinka
11. mar 2013

@ssisska ano to mi je jasne s tym co pises ze ked ti dakto ubliil v minulosti ty mu vratis teraz az kym si neodpustite sa to bude tocit dokola,,,ten druhy odsek co pises to som netusila o obeznosti a tie veci,,ale ma to daco do seba,,,
ja sa teraz dako zacinam viac zaujimat o karmicke vztahy lebo myslim ze aj taky mam, vzdy som o tom bola presvedcena ale nejak somtomu nevenovala pozornost az teraz v poslednej dobe mam pocit ze sa veci deju zvlastne tak dako sa zacinam o to hodne zaujimat,,,ale premyslam aj nad tym rozborom si dat v buducnosti urobit,,,
a nevies mi povedat ako sa prejavy ked si uz svoj karmicky dlh odcinia napriklad ze par daco ma nedoriesene z minulosti a v tomto zivote si to doriesi tak ako uz vedia ze to maju doriesene? nevies?

pikino
11. mar 2013

@tatinka ešte ma napadlo že by ti mohla pomoct kabala tam sa človek vela dozvie o svojom osude aj da sa spravit aj partnerska.

tatinka
11. mar 2013

@pikino to sia le musim dat urobit asi u dakeho dobornika ze?

pikino
11. mar 2013

@tatinka ano ale myslím, že na Slovensku ich už pár je ja poznám troch v BA. Stačí iba tvoje meno na rodnom liste a dátum narodenia. NIektorý ti ju spravia aj bez osobného ale lepšií je osobný výklad

tatinka
11. mar 2013

@pikino a ty si si to dala? vyslo ti to? sedelo to na teba?
poznam aj ja 2 zeny co robia partnersku numerologiu, jedna robi aj celkovo rozbor vztahu a karmicke vztahy a kadeco ine,,,tak premyslam ze asi u nich si dam casom ak sa rozhodnem to dat 🙂

pikino
11. mar 2013

@tatinka nedala ale chystám sa momentálne mi to moc nevychádza radšej idem na kurz ako si spraviť kabalu.

tatinka
12. mar 2013

@pikino ja stale vaham lebo co ked sa dozviem veci ktore ani nechem radsej vediet , ale zas zvedavost je silnejsia 🙂

pikino
12. mar 2013

@tatinka nič hrozné tam nie, je to celkom dobre ked sceš vedieť akým smerom sa máš uberať čo na sebe vylepšovať, kdepopracovať a tak nikto ti nepovie kedy umrieš a či budeš mať 5 detí. 😀