icon

Máte skúsenosti a zážitky so svetom anjelov?

dali4
27. aug 2009

Ahojte,je tu niekto,kto má skúsenosť alebo zážitky s anjelskym svetom? 🙂

mywiel
•
22. sep 2009

Dobry album, mam podobné tienové fotky z tehu z kazdého mesiaca... 😉
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

bibula
•
22. sep 2009

ta tretia je krasna.... 😀

denisocka
•
22. sep 2009

tie fotky su kráááásne všetky ! 😵

mywiel
•
22. sep 2009

Nikdy nezatvorte usta tym, ktorym ste otvorili svoje srdce... 😵

bibula
•
22. sep 2009

myw-myslim,ze je to uplne jasne..../neberiem ohlad na fyzicno🙂/

mywiel
•
22. sep 2009

No mala by som castejsie na to mysliet... ☹ 😅 🤐

debra
•
22. sep 2009

baby si myslite ze ked niekto na niekoho mysli tak to ten druhy nex je kdekolvek na svete nejak citi? 😒 ked na neho mysli zo srdca a casto aj viackrat za den

linette
•
22. sep 2009

dobre ranko dievcence a chlapec 😎
adi tie fotky su velice peknucke 🙂
bibulka u nas az v oktobri pojde janosik
deni dolu klobuk 😉 si sikovna
mywiel kludne mozes poslat, nevadi mi to (viacerym naraz)

bibula
•
22. sep 2009

debra-niekedy to ide -hlavne ked ziadna z ucastnenych stran nepouziva mozog a velmi sa ani manualne nenamaha...
proste naladeny na rovnaku vlnu.

linette
•
22. sep 2009

mywiel ked cestujes astralne tak to si v hladine alfa alebo az ked zaspis hlboko a rano sa zobudis - tak si to pamatas ako sen?

denisocka
•
22. sep 2009

jasne,nech vidia,šak nemáme čo skrvať a da sa urobiť že aj nevidia,len musíš dať adresátov do skrytej kopie BBC

mywiel
•
22. sep 2009

Debra je to mozné ako napisala Bibul, mne sa to stava ked snivam, mam prorocké sny ked sa na toho cloveka napojim vtedy v noci mozog nepracuje teda ten logicky, analitycky... 😉

mywiel
•
22. sep 2009

Linette oboje raz to raz to zalezi od noci... 😉

mywiel
•
22. sep 2009

Deni neviem co je BBC... 😅

bibula
•
22. sep 2009

lin- je v tom rozdiel

bibula
•
22. sep 2009

aha vidim,ze asi len u mna,kedze vlastne "nespavam" ako normalni ludia 😝 😅

bibula
•
22. sep 2009

konecne sme na jednej vlnovej dlzke..ale vlny maju aj jamy takze - http://www.facebook.com/photo.php?pid=665864&l=...
😀

linette
•
22. sep 2009

mywiel a na inych sa napajas tak, ze na nich vela myslis a potom s nimi vlastne "snivas" vlastne potom ty vies co im chces povedat a spravit alebo to ide same od seba? ked ja na niekoho silne myslim, tak s nim mozem snivat ale moze ist aj o nelogicke smiesne sny. ked napriklad chcem niekomu nieco poradit vo sne tak sa na neho musim napojit - potom viem aj ovladnut to co chcem povedat?

linette
•
22. sep 2009

bibul to co si odfotila? 😀

denisocka
•
22. sep 2009

ta odfotila kosca - pavuka

mywiel
•
22. sep 2009

linette viem sa napojit na ludi na ktorych mi zalezi a mam s nimi citovy vztah, a to bud v hladine alfa, ked este nespim, proste si to uvedomujem a nespim, alebo ked uz spim a mam REM. Astralne cestujem v snoch a vidim miesta a ludi co mi nic nehovoria ale normalne sa s nimi bavim a nie je to spracovavanie nejakych info zo dna, alebo veci co som videla v telke...

linette
•
22. sep 2009

tak pavuci nepatria k mojim silnym strankam ☹ 😀

linette
•
22. sep 2009

mywiel jak ti je dobre, ze to ovladas a pamatas 🙂 ja som dnes mala strasne silny sen, ze ma zobrali na vysoku, hned ma dali na interat ktory som uplne videla ako vyzera, videla som tam dievcata a jedna taka divna si ku mne sadla, potom som bola vo vytahu v tom sne a v ucebni kde nam ucitelka vysvetlovala veci. velmi silny bol ten sen, moze ist o to, ze som astralne cestovala? alebo to je znak, ze ma buduci rok prijmu?

mywiel
•
22. sep 2009

Je to bud znak ze ta prijmu, alebo ze duchovne postupujes hore a ucis sa o com niet pochyb... 😉 🙂 Alebo oboje. 😵

linette
•
22. sep 2009

jejo mi pises, ze sa ucim 🙂 snazim sa ucit a hladat. jak dobre sa mi to pocuje teda cita od teba 😉

bibula
•
22. sep 2009

NO,FOTIM,CO MA NIECIM UPUTA....

denisocka
•
22. sep 2009

lin nie je až taky začiatočník,jak sa javila, sa teraz vyfarbuje 😉

mywiel
•
22. sep 2009

Lin je zlata, clovek s velkym srdcom a ocami dietata...co uz vela ludi nema... ☹ 😖

linette
•
22. sep 2009

ooo deni to si nemyslim, podla mna som len skoro vsetkemu na zaciatku a este som stale v stadiu hladania sa a pytania

linette
•
22. sep 2009

mywiel ako pekne si to napisala az sa mi chce plakat 😢