icon

Máte skúsenosti s chovom britskej mačky?

dobkovci
14. apr 2020

Ahojte.ak niekto máte poprosím skúsenosti.macka do bytu k inému zvieraťu (hladavcovi ) .

zuzi79
14. apr 2020

@dobkovci mala som britskú a králika, boli v pohode. Záleží skôr na povahe zvierat.

dobkovci
autor
14. apr 2020

@zuzi79 viete mi napísať ďalšie info ?aké pohlavie ste mali a akú mala povahu ?ďakujem.

sonnenshein
14. apr 2020

@dobkovci Britske macky si vseobecne pokojne, nenarocne, ale naozaj zalezi od povahy. Ani o vsetkych blondynach nepoviete ze su hlupe, generalizovat sa jednoducho neda.
Odporucam navstivit chovatela a dat si poradit, ti skusenejsi vedia bez problemov z vrhu vybrat to maciatko, co bude pokojnejsej povahy.
PS. Chovom britskych maciek som sa zaoberala cca 15 rokov

lentilkaxxx
14. apr 2020

@dobkovci Kedysi u nás: králik- gaučový povaľač a 4 mačky indoor/outdoor. Elza po ňom zamerala a musel si dávať pozor, aby ho nepleskla alebo ho nepoškrábala. Ale ostatní s ním v pohode, s kocúrom sa vedeli aj mojkať.
Kamoška má v maličkej chalupe gaučového králika, 4 mačky, korelu aj korytnačku. Často v rámci hry králik naháňa kocúra. V zime sa tam na noc votrie aj labrador. Všetci fungujú v symbióze, čo nechápem kvôli vtákovi (naše šelmy by toho brkáča zadrhli na prvý pokus).

fotoarch
14. apr 2020

@dobkovci Moje britky sú vhodné k hlodavcovi len v animovanom seriály. Naživo dávajú symbiózy len so psami. Hmyz a vtáctvo je pri nich v režime, citujem môjho teenegera ,, game over,,

tri
14. apr 2020

u nás 4 ks mačky nažívajú s - 1 ks psa, 1 ks morčaťa, 1 ks zakrslého zajka a 1 ks exotického papagája😉, jedna z nich je britská whiskas....

tri
14. apr 2020
tri
14. apr 2020
zuzi79
14. apr 2020

@dobkovci mala som zakrsleho králika a 3 mačky, každá inej povahy, prvá mačka samotarska, chladná, druhý kocúr mazlicek a flegmatik, tretí kocúr hyperaktívn, hravý, ani jeden nerobil zle kraličkovi, behal medzi nimi.

coobra
Autor odpoveď zmazal