icon

Máte skúsenosti s e-shopom ozonee.sk ?

cocacola3
24. nov 2019

Citala som zo 3 recenzie ktoré velmi dobre neboli. Preto ma zaujima ci je tu niekto kto ma vlastnú skúsenosť s týmto obchodom, z ich tovarom, reklamaciou a pod.
Ďakujem

Strana
z2
andreaak05
12. nov 2021

@janina1127 ahoj, stara tema, ale vies mi prosim povedat, akej znacky su tie veci z ozonee?

sany551
2. mar 2022

@cocacola3
Ahoj, dnes mi prišla objednávka so stránky a môžem len dať 100 bodov. Kvalitná vesta, číslo sedí, a doručenie do troch dní . Bála som sa, keď som čítala recenzie tu, ale naozaj som spokojná s tovarom. Môj názor .

dejnuskaa
27. mar 2023

Dobry den ma akturalne niekto este skusenost s tymto eshopom? (rok 2022.2023) Vcera som si spravila objednavku, ale po tychto recenziach velmi vaham, ze ju stornujem. Dakujem

mircalla
27. mar 2023

@dejnuskaa No mne prisli katastofalne umele leginy, skrabali az hroza. Predala som na MK a zienka spokojna....Ak mas minimalne poziadavky na kvalitu nenakupuj tam

oli1271
23. nov 2023

No ja mam čerstvú skúsenosť. A už nikdy viac!!! Objednala som tovar kt mi nesadol tak som ho vrátila, co nebol nejaký zlý. No prešlo 14 dní a peňazí nikde. Volam na dve čísla a hluché. Tak píšem mail žiadna odpoveď. Potom mess a to tiež nič. Tak som začala ze ak peniaze nevrátia budem to riešiť inou cestou. Tak to už začali hneď odpisovať aj na mail aj správy. Tak za cca 4 dní peniaze vrátili, ale to som musela tie dni v kuse písať. Hrozne nikdy viac!!!

nadide1
23. nov 2023

@oli1271 no mne tovar neprišiel,peniaze mi nevrátili aj keď som písala, že to budem riešiť inou cestou, máte šťastie 🤦 sa čudujem, že ešte tento e-shop nieje na zozname nežiadúcich.

oli1271
24. nov 2023

@nadide1 píšte im aj 5x na deň. Musia vrátiť! Tiež sa čudujem ze ešte funguju

dufajka2017
7. dec 2023

@oli1271 dobrý deň aj ja mám skúsenosť 8.11. prebrali tovar prešlo 14 dní a stále ich bombardujem správamy a stále iba odpisujú že majú toho veľa atď atď atď ...penaize nikde a to mi majú vrátiť skoro 100€
Naozja neviem kde podať podnet alebo niečo 😡

life123
15. dec 2023

Baby, ja teraz cítim komenty... Ja som pred 3 dňami objednala odtiaľ oblečenie, ale ešte stále čakám kým príde kuriér.. no po tomto, sa aj bojím prebrať balíček...

life123
15. dec 2023

Neviete mi niekto povedať, či to stále u nich takto funguje ?

cocacola3
autor
15. dec 2023

@life123 podla príspevkov od roku 2019 usudzujem ze Ano .

andreaak05
15. dec 2023

@life123 ja som odtial objednavala tusim minuly rok a v pohode, ale tusim len volake tielka priatelovi a nechali sme ich. Cize asi je to horsie, ak nieco vracias. Cize uz len dufat, ze to bude ok a nebudes to muset vracat.

oli1271
15. dec 2023

@dejnuskaa ja mam čerstvú a nikdy viac. Ak vám to sadne tak v pohode ale ak to vrátite natahovacky s vrátením peňazí.. Neodpisuje nereagujú čísla hluche

Strana
z2