Máte skúsenosti s e-shopom ozonee.sk ?
Citala som zo 3 recenzie ktoré velmi dobre neboli. Preto ma zaujima ci je tu niekto kto ma vlastnú skúsenosť s týmto obchodom, z ich tovarom, reklamaciou a pod.
Ďakujem
Dobry den ma akturalne niekto este skusenost s tymto eshopom? (rok 2022.2023) Vcera som si spravila objednavku, ale po tychto recenziach velmi vaham, ze ju stornujem. Dakujem
No ja mam čerstvú skúsenosť. A už nikdy viac!!! Objednala som tovar kt mi nesadol tak som ho vrátila, co nebol nejaký zlý. No prešlo 14 dní a peňazí nikde. Volam na dve čísla a hluché. Tak píšem mail žiadna odpoveď. Potom mess a to tiež nič. Tak som začala ze ak peniaze nevrátia budem to riešiť inou cestou. Tak to už začali hneď odpisovať aj na mail aj správy. Tak za cca 4 dní peniaze vrátili, ale to som musela tie dni v kuse písať. Hrozne nikdy viac!!!
@oli1271 dobrý deň aj ja mám skúsenosť 8.11. prebrali tovar prešlo 14 dní a stále ich bombardujem správamy a stále iba odpisujú že majú toho veľa atď atď atď ...penaize nikde a to mi majú vrátiť skoro 100€
Naozja neviem kde podať podnet alebo niečo 😡
Baby, ja teraz cítim komenty... Ja som pred 3 dňami objednala odtiaľ oblečenie, ale ešte stále čakám kým príde kuriér.. no po tomto, sa aj bojím prebrať balíček...
Neviete mi niekto povedať, či to stále u nich takto funguje ?
@life123 ja som odtial objednavala tusim minuly rok a v pohode, ale tusim len volake tielka priatelovi a nechali sme ich. Cize asi je to horsie, ak nieco vracias. Cize uz len dufat, ze to bude ok a nebudes to muset vracat.

@janina1127 ahoj, stara tema, ale vies mi prosim povedat, akej znacky su tie veci z ozonee?