Máte skúsenosti s endometriózou?
Ahojte viem že už bolo veľa pisanej o endometrioze, ale nikde som sa nedocitala čo by som potrebovala vedieť.....moja doktorka mi povedala ževraj ložiská endo vypúšťajú do tela niečo čo bráni otehotneniu...a keďže mám problém veriť už doktorom takže sa spýtam tu či má niekto skúsenosť.dakujem
@shia ahoj,ja som teraz po operacii mesiac,dve velke cysty na kazdom vajecniku a prirastene k maternici a hrubemu crevu,zistili to aj pri laparo
Je tu iekto ,kto uzival Decapepton depot?
@slavkaaa999 tak drzim palce, aj navrhli nejaky dalsi postup? Mne endometriozu zistili uz pred 10 rokmi, odvtedy 2 operacie skrz cysty, ale aj dve sekcie a jeden abort. Teraz adenomyoza, a ine problemy trochu, tak zistujem podla skusenosti kto mal podobne...
Ahojte zienky, mne tiez zistili pred 10 rokmi endometriozu. Presla som si cely kolotoc od laparoskopie, liecby, neskor natastie tehotenstvom. Kto ju ma vie pokial neuziva Hak tak mrcha je nocna mora. Aspon u mna bola, silne krvacanie, bolesti ze 2 dni som bola Ko a na liekoch.do toho caste mykozy atd.. No konecne si mozem zaklopat ze som ju dostala pod kontrolu, vdaka kúre ma mrcha uz neodradi mam pokoj polroka od mykoz a to som ich mavala opakovne. Keby ste chceli kludne mi napiste, rada Vam poradim🙂.
@luu1122 my sme tiez boli na umelom lebo doktor povedal že normálne nikdy neotehotniem. Otehotnela som pomocou umelého ale potratila...tak sme chodili po vyšetreniach že prečo a na imuno mi povedali že si vytváram protilátky proti embryu...tak mi dali kortikoidy....ešte ten mesiac som otehotnela normálnou cestou...teraz mám 6mesacneho chlapčeka 🙂
@monicka1978 Ahoj, mojej kamaratke zistili endometriozu. Prosim, ako si zmenila stravu? Dakujem . Eva

@shia nie, pretoze mne sa to po laparoskopii ukludnilo. Zacala som uzivat antikoncepciu nepretrzite, takze som bola bez krvacania. Po par rokoch som ju vysadila, lebo som chcela babatko. Podarilo sa po tri stvrte roku, nastastie.