Skúsenosti s užívaním lieku Ryeqo na endometriózu
Ahojte. Máte prosim skúsenosti s užívaním lieku na endometriozu Ryeqo? Je to pomerne nový liek a veľa som sa o ňom na internete nedočítala. Zaujímali by ma reálne skúsenosti Vás, žien. Kludne aj do správy. Dakujem 🫶🏼🌸
@anonym_autor ja ho užívam už asi rok na zastavenie menštruácie. Nemám s ním žiaden problém.
@mine123 cize žiadne vedľajšie účinky? Veľmi sa tej liečby bojím
Ja ho beriem už skoro 3 roky, začala keď ešte nebol schválený na liečbu endometriózy.
@anonym_autor ja ho uzivam druhy mesiac. A nemam ziadny problem. Menstruaciu mi to stoplo.
ahojte, mne bol tiez predpisany na endometriozu, zacnem dnes, dali by ste nejake nove skusenosti? dakujem
Dievčatá, ja ryeqo užívam viac ako rok. Teraz už asi týždeň mám krvavé špinenie. Nemali ste s tým problém?
Dievčatá, ja ryeqo užívam viac ako rok. Teraz už asi týždeň mám krvavé špinenie. Nemali ste s tým problém?
@anonym_e462a9 ahoj, ine neziaduce ucinky nemas? ja stale vaham po precitani pribaloveho letaku, ja mam endometriozu
@anonym_e462a9 ahoj, ine neziaduce ucinky nemas? ja stale vaham po precitani pribaloveho letaku, ja mam endometriozu
@fannynka no trochu som pribrala.. beriem ho už druhý rok. Inak nič.

@anonym_autor ja ho užívam už asi rok na zastavenie menštruácie. Nemám s ním žiaden problém.