icon

Skúsenosti s užívaním lieku Ryeqo na endometriózu

18. mar 2026

Ahojte. Máte prosim skúsenosti s užívaním lieku na endometriozu Ryeqo? Je to pomerne nový liek a veľa som sa o ňom na internete nedočítala. Zaujímali by ma reálne skúsenosti Vás, žien. Kludne aj do správy. Dakujem 🫶🏼🌸

mine123
18. mar 2026

@anonym_autor ja ho užívam už asi rok na zastavenie menštruácie. Nemám s ním žiaden problém.

autor
18. mar 2026
@mine123

@anonym_autor ja ho užívam už asi rok na zastavenie menštruácie. Nemám s ním žiaden problém.

@mine123 cize žiadne vedľajšie účinky? Veľmi sa tej liečby bojím

mine123
19. mar 2026
@anonym_autor

@mine123 cize žiadne vedľajšie účinky? Veľmi sa tej liečby bojím

@anonym_autor ja nepociťujem žiadne vedľajšie účinky. Nie je sa čoho báť. Mne ten liek navrhla a odporučila gynekologička

kaja01
19. mar 2026

Ja ho beriem už skoro 3 roky, začala keď ešte nebol schválený na liečbu endometriózy.

eliko
5. apr 2026

@anonym_autor ja ho uzivam druhy mesiac. A nemam ziadny problem. Menstruaciu mi to stoplo.

fannynka
14. máj 2026

ahojte, mne bol tiez predpisany na endometriozu, zacnem dnes, dali by ste nejake nove skusenosti? dakujem

anonym_e462a9
16. máj 2026

Dievčatá, ja ryeqo užívam viac ako rok. Teraz už asi týždeň mám krvavé špinenie. Nemali ste s tým problém?

fannynka
24. máj 2026
@anonym_e462a9

Dievčatá, ja ryeqo užívam viac ako rok. Teraz už asi týždeň mám krvavé špinenie. Nemali ste s tým problém?

@anonym_e462a9 ahoj, ine neziaduce ucinky nemas? ja stale vaham po precitani pribaloveho letaku, ja mam endometriozu

anonym_e462a9
24. máj 2026
@fannynka

@anonym_e462a9 ahoj, ine neziaduce ucinky nemas? ja stale vaham po precitani pribaloveho letaku, ja mam endometriozu

@fannynka no trochu som pribrala.. beriem ho už druhý rok. Inak nič.

yvett07
14. júl 2026
@fannynka

@fannynka ja užívam šiesty týždeň, prvú menštruáciu som dostala o týždeň skôr a po menzese mám nonstop ružový vodnaty výtok, ale tak silný, že po troch hodinách mám vložku premočenu, takže nonstop nosím vložky a už mi to dosť lezie na nervy, lebo neviem si predstaviť ako budem takto fungovať na dovolenke.

kaja01
15. júl 2026
@yvett07

@fannynka ja užívam šiesty týždeň, prvú menštruáciu som dostala o týždeň skôr a po menzese mám nonstop ružový vodnaty výtok, ale tak silný, že po troch hodinách mám vložku premočenu, takže nonstop nosím vložky a už mi to dosť lezie na nervy, lebo neviem si predstaviť ako budem takto fungovať na dovolenke.

@yvett07 To prejde, len musíš vydržať, ja som na ryequ už 4 roky

fannynka
16. júl 2026
@yvett07

@yvett07 😢

topanka
18. júl 2026
@yvett07

@yvett07 ahoj , ja tie krvacam už 18 deň keď to užívam , nechcem ten liek , radšej vydržím 6 dní menštruácie ako v kuse krvácať a stratit menštruáciu ,

topanka
18. júl 2026

@anonym_autor ahoj
Ja užívam 17 deň a vkuse krvacam , takže prestávam mám bolesti , návaly hrozné ako sa cítim , užívam to kvôli silnej menštruácie ale radšej vytrpim 6 dní a nie takto v kuse krvácať

kaja01
18. júl 2026
@topanka

@anonym_autor ahoj
Ja užívam 17 deň a vkuse krvacam , takže prestávam mám bolesti , návaly hrozné ako sa cítim , užívam to kvôli silnej menštruácie ale radšej vytrpim 6 dní a nie takto v kuse krvácať

@topanka Vydrž, to prejde. Keď to prejde uvidíš ako sa zmení tvoj život k lepšiemu.

merlinja
18. júl 2026

užívam niečo vyše roka, zo začiatku som mávala namiesto menšturácie špinenie a teda dlhšie ako menštruáciu. Teraz cca cez polrok už nemám ani špinenie. Vedľajšie účinky, teda, neviem/nepociťujem žiadne.

topanka
19. júl 2026
@kaja01

@topanka Vydrž, to prejde. Keď to prejde uvidíš ako sa zmení tvoj život k lepšiemu.

@kaja01 ale dokedy mne to vadí veľmi to krvácanie od včera ho neuzivam , a vrátil sa k tomu čo bolo a zase úplne stratiť menzes ??? No a keď som ho prestala užívať a začnem znovu bude mať účinok ???

kaja01
19. júl 2026

Jeden deň prerušenia nebude vadiť. Ja som po operácii začala užívať Visanne (Ryeqo ešte nebolo schválené), prvé krvácanie bolo tiež zlé, potom ešte 2-3 mesiace jemné špinenie, chcela som to vzdať, ale doktorka ma presvedčila, že mám vydržať. Potom prestalo, Visanne sa môže užívať len 10 mesiacov, tak som prestala a prešla som hneď na Ryeqo a som na tom doteraz, už skoro 3 roky. Ako som prestala krvácať, tak už sa nikdy neobjavilo. Kvalita života neporovnateľná.

topanka
19. júl 2026
@kaja01

Jeden deň prerušenia nebude vadiť. Ja som po operácii začala užívať Visanne (Ryeqo ešte nebolo schválené), prvé krvácanie bolo tiež zlé, potom ešte 2-3 mesiace jemné špinenie, chcela som to vzdať, ale doktorka ma presvedčila, že mám vydržať. Potom prestalo, Visanne sa môže užívať len 10 mesiacov, tak som prestala a prešla som hneď na Ryeqo a som na tom doteraz, už skoro 3 roky. Ako som prestala krvácať, tak už sa nikdy neobjavilo. Kvalita života neporovnateľná.

@kaja01 lenže
@kaja01 len ja nechcem prestať krvácať a ako sa povie mám muža a sexuálny život nieje taký keď žena v kuse špiní to prekáža ja vytrpim 6 dní a potom som mala vždy pokoj , nepáčia sa mi tie tabletky aké ďakujem za odpoveď

topanka
19. júl 2026
@kaja01

@kaja01 ako lepšie ???, že nebudem mať menzes????
Ja mám bolesti brucha priberám nevidím v tom nič dobré užívať liek v kuse každý deň a moja pečeň čo potom , nie nechcem ďakujem a prajem všetkým čo sa nato dali užívajte liek ďalej ,

kaja01
19. júl 2026

To krvácanie prejde, len musíš vydržať a kvalita života v tom, že žiadne bolesti, žiadne krvácanie, žiadna únava, žiadna anémia, nemusím rozmýšľať či niekam môžem ísť aby som nepretiekla. Ja nemám žiadne nežiadúce účinku z lieku, žiadne priberanie, žiadne hormonálne výkyvy.

topanka
21. júl 2026
@fannynka

@fannynka ahoj aj si ho začala užívať??? Ja som. Ho prestala užívať po 17 dňoch aj tak stále krvacam. Spinim a som zvedavá kedy sa dostanem do normálneho cyklu

fannynka
22. júl 2026
@topanka

@fannynka ahoj aj si ho začala užívať??? Ja som. Ho prestala užívať po 17 dňoch aj tak stále krvacam. Spinim a som zvedavá kedy sa dostanem do normálneho cyklu

@topanka ahoj, nezacala, povedala som si , ze to skusim bez neho, zatial vsetko ok, ja som mala uz 2 x Mirenu, teraz nemam nic a citim sa ok. Preco si vysadila?

topanka
22. júl 2026
@fannynka

@topanka ahoj, nezacala, povedala som si , ze to skusim bez neho, zatial vsetko ok, ja som mala uz 2 x Mirenu, teraz nemam nic a citim sa ok. Preco si vysadila?

@fannynka lebo v kuse krvacam aj teraz ryego neviem čo je to za liek ale hrozné, celé dni nič a večer steciem a zase nič hrozné s to menzes som mala každých 28 dní pravidelne

fannynka
23. júl 2026
@topanka

@fannynka lebo v kuse krvacam aj teraz ryego neviem čo je to za liek ale hrozné, celé dni nič a večer steciem a zase nič hrozné s to menzes som mala každých 28 dní pravidelne

@topanka tak to je naozaj neprijemne, ja som zvedava co mi povie dr., ze som ho nezacala brat. Ja som teraz v pohode, uvidim ako dopadne kontrola. Drzim ti palce nech sa maš aj ty fajn🍀

topanka
25. júl 2026
@fannynka

@topanka tak to je naozaj neprijemne, ja som zvedava co mi povie dr., ze som ho nezacala brat. Ja som teraz v pohode, uvidim ako dopadne kontrola. Drzim ti palce nech sa maš aj ty fajn🍀

@fannynka ďakujem , no vkuse spinim aj krvscam akože tie tabletky nikdy v živote čo mi to pokazili celý cyklus hrozné akože uvidím dokedy budem krvácať