Máte skúsenosti s liekom Roaccutane?
Dik za odpovede 😉
a moj cholesterol bol naposledy tiez mierne malinko zvyseny,ale vraj mozem brat R dalej.
Som zvedava na dalsie vysledky ked mi vezme krv
ankam ano???..si predstav ze ti to vyzere vrchnu vrstvu koze 😒 😒 ja nevem..ale zbavit sa flakov by som chcela..
no tak ked sa to bude dat u mojej koznej tak ja si to isto dam po liecbe.Ak mi zmiznu flaky....davam 😀
ankam ty sa hrnies do vsetkeho 😀 pockaj,uz mas mesiac liecby za sebou?ci uz dva?
mojko idem si lahnut....dost som vycerpana 😖 tak zajtra piseme co nove na tvari 😀
bru noc 😉
caute, po takmer mesiaci od skoncenia liecby sa mi spravil pupak 😠 😠 😠 tak snad to bude len nejaka vynimka !!!!
nosovu sliznicu mam stale mega suchu ...
ale inak bezo zmeny 😀
maaja tak ten jeden by sa hadam aj dal zniest,ale ked ich je 3-4............. 😀
ja mam dnes novy kutik.cize uz mam z oboch stran 😠
zeny a to je pravda s tym ze aj cameron diaz berie roacc...paaaaaaaani 😕 a ja ze celebrity su bezchybne...
😒 chapem..ale treba vydrzat..mysli na to ze uz len par tyzdnov..a bude lepsie...ja sa tym utesujem vzdy
ved cameron ma furt problemy s pletou.. ani by to nebolo prekvapenie pre mna kebyze to uziva. 🙂
Baby,nebojte sa toho peelingu...na zaciatok daju len slaby koncentrat,mam kolegyne co na to chodia,a na druhy den idu do prace a keby nepovedali,vobec nevidno ze im nieco robila.
Takze ja to skusim buduci piatok,a poviem vam co a ako.
no ajja som zvedava.......
vcera som sa doryla.....zase som cervena jak rak 😀 😀 😀 sranda je ze mam polku tvare cistu a polku-dorytu 😀 😠

debi ja by som sama sla na ten piling.spytam sa moej ci aj ona to robi.Ale mne to tiez odporucala az po liecbe 😒