Máte skúsenosti s MUDr. Petrom Sedlákom?
Rada by som nasla niekoho, kto absolvoval operáciu sinus pilonidalis
Profesionálny prístup,odporúčam,vyliečil ma z tejto hnusoby,mám už 3 roky pokoj,info v email : tpalo81@gmail.com
Poprosím vás, nevedel by mi niekto poslať kontakt na pána Sedláka? Vsade na googli to hladam a nemozem nic najst. Ak by ste mi vedeli bud priamo tu, alebo do spravy. Velmi pekne vopred dakujem!
ak ma niekto zaujem o modru masticku z nz lekarne mozem kupiy
@nikusiak9 Pokiaľ sa jedná o sinus pilonidalis, môžem dať osobnú skúsenosť. Veľa som na internete o tejto mastičke čítal, pochvalné komentáre a podobne. Cez jedného človeka z NZ sa mi podarilo túto mastičku zohnať. Aké však bolo moje prekvapenie, keď mi na daný problém absolútne nepomohla. Pokiaľ máte sinus pilonidalis, žiadna mastička to nespraví, verte mi, skúsil som toho nespočetne veľa...až elastická ligatúra u MUDR.Petra Sedláka ma problému zbavila.
Dobrý deň mám,tiež tento problém so sinusom chcem sa spýtať ako dlho tento zákrok trvá ako dlho sa rana hojí a koľko to všetko stojí,za odpoveď ďakujem.
@nikusiak9 Pán doktor mi vysvetlil, že na túto diagnózu ŽIADNA mastička reálne nemôže zabrať, pretože ide o problém pod kožou (upchatý nejaký kanálik nečistotami, chlpmi, odumretou kožou a podobne). Tam vzniká ten zápal. Preto aj keď to praskne, tak to nezmizne nikdy bez spomínaného zákroku ale stále to zostáva v podkoží.
@riso1310 Dobrý deň. Samotný zákrok trval cca 20 min. v lokálnej anestéze. Nie je to bolestivé, pociťovať akurát tlak/ťah pri nasadzovaní ligatúry, takže nič strašné. Rana sa hojí cca 6-8 týždňov. Pravidelne k pánovi doktorovi každý týždeň sa chodí na kontrolu. Nestojí to nič. Len nejaký obväzový materiál a podobne, zanedbateľná suma.
A vy ste osobne postúpili tento zákrok?aký to malo priebeh neopkauje sa to ?lebo u mňa je to také,že týždeň mam kľud potom to praskne a tečie s toho hnis,no ale ten hnis nijako nezapácha len je to veľmi nepríjemné.Zvažujem tento zákrok aby som mal čím skôr pokoj.
@riso1310 Áno osobne. Cestoval som kvôli tomu každý štvrtok ráno z Liptova do Bratislavy a po zákroku späť. Ale neľutujem, stálo to za to! Riešil som to minulú jeseň, zatiaľ je všetko v poriadku. Presne rovnako ako opisujete som to mal aj ja. Takých 6-7 rokov. Nepríjemný pocit, neustále špinavé spodné prádlo, už mi to skrátka išlo na nervy a začal som hľadať spôsoby, ako sa toho zbaviť. Navyše je to infekcia v tele, zvyšuje to hodnotu CRP (zápalové hodnoty v organizme), takže je určite lepšie sa toho zbaviť.
Dobrý deň, máte prosím vás niekto kontakt na pána dr. Sedláka? ideálne email. Už 6-7 rokov ma trápi sínus a rád by som sa ho konečne zbavil. Ďakujem
@romana22222 dobrý deň môžem sa spýtať kde sa vám robili abcesi a ako vám to zacalo
@gonzik dobrý deň môžem sa spýtať kde máte ten sinus a ako vám to začalo? Niečo sa mi urobilo na dotik to boli neviem co to je prosím nepodobá sa to nato?
Ja som to mal tam kde je ryha,pri kostrči podla mna je to len vyrážka,počkajte s tým chvýľu a keď to neprejde zájdite k lekárovi.Je vela videí na you tube kde uvidíte kde sa to má nachádzať.
@klaudia1212 toto sinus nie je, ma to dermatologický charakter, čiže nejaký druh ekzemu.
@lilimt lebo je to bolestivé na dotik a troska to je aj vydute keď to chytám
@klaudia1212 jasne, chápem, no tu skôr kožného vyhľadať 🙂 upokojiť to niečím
Prosim, mate aktualny mail. konakt na MuDr. Sedlaka? mail.t-com uz je neaktualny. Dakujem.
@romanscepan ja som mesiac po zakroku,zatial vsetko super...ODPORUCAM TOHO PANA DOKTORA S VELKYM D!
Dobrý deň, natrafila som na tento článok, nakoľko riešim tento problem a chirurg mi spomínal tuto metódu ako riešenie. Aké máte skúsenosti zo zákrokom po rokoch? Nevrátilo sa Vam?
@dius526 rok po uplne bez problemu. netreba cakat a ist. ja som 3 roky cakal ze to prejde. a nepreslo…
@mercurial a @romanscepan ďakujem za odpovede. Bojim sa, ale aj to viem že samé to neprejde. Budem musieť to riešiť. Prajem pekny deň 🙂

@nikusiak9 nič nerobil, keďže mal odvolanú sestričku. Manželovi všetko vysvetlil, ako mi má ranu čistiť a ošetrovať, ako hnis vyberať a mame si volať/písať, keď sa mu bude dať 🙂