icon

Máte skúsenosti s nákupom na Vigoshope?

limetka69
26. aug 2018

prosim vas, nikde sa neviem dopatrat, ci tie veci, ktore tam prezentuju su kvalitne, funkcne a ci je bezpecne odtial objednat. vyskakuju mi tam na fb celkom zaujimave veci, ale komenty ziadne, objednaval odtial niekto nieco? vdaka. 😊

Strana
z2
pucimas
16. mar 2021

@toneposlusneziena ahoj prosím ta prišiel mi dnes ten polygel sada a chcem sa spýtať používala si to ako? Lebo niekde čítam ze ešte treba primel a ešte niečo na riedenie neviem ci bez toho to ma zmysel davatdakujem

kitti18
25. okt 2021

@andulka111 ahoj... Poslali Ti peniaze naspäť? ak ano, ako dlho si na ne čakala? Ďakujem..

etes
8. dec 2021

Dobry , ahojte, tiez som sa chcela spytat na toto : https://top.vigoexpress.sk/beewax/t1/v46/lp2?sp...
alebo skor vigoexpress alebo vigoshop co toto je?
premyslala som ze objednam vosk ale asi si ho objednam cez normalny shop :D

popirus
17. dec 2021

@etes prosim ta nic neobjednavaj su to podvodnici zo sidlom v slovinsku. Uz ma oklamali. Na obchodnej inspekcii mi dnes povedali ze su znama firma a poznajú ich. Ľudi klamu tak pozor

etes
17. dec 2021

@popirus dakujem za odpoved nie nejdem kupovat :D Vasa recenzia mi pomohla velmi velmi dakujem za vas cas :D

dagmar3101
3. mar 2023

Dnes mi prišiel balík s vigoshopu
Spievajúci sloník - bez krytu na baterky- bez 2 chýbajucich plieskov na kontakt s baterkou - prekvapenie za 4.90 mi prišlo rúško - tak som bola milo prekvapená- nikdy viac tento eshop

daeen
15. jún 2023

šmejdi...

phoebe_1
20. sep 2023

@lubik87
ahoj, vieš mi prosím poradiť, či sa dá v aplikácii aj zmeniť jazyk na slovenčinu, lebo to som nenašla, alebo som zle hľadala? dakujem

Strana
z2