Máte skúsenosti s operáciou žlčníku v Malackách?

cecil36
26. nov 2012

Caka ma operacia zlcnika a zvazujem dat si ju spravit v nemocnici v Malackach. Ake mate s touto nemocnicou skusenosti? Priplacali ste si nieco? Ako dlho ste cakali na operaciu? Dakujem za kazde info.

lentuska
27. nov 2012

No vies, ja by som operaciu riesila ako poslednu moznost. Pretoze po odobrati zlcnika cloveku hrozi rakovina hrubeho creva az na 50% a clovek musi drzat uz dietu do konca zivota (no ak teda chce byt na tom dobre)....je to az take vazne , aby bol zlcnik odobraty?
Co takto vyuzit este biorezonancne vysetrenie alebo zajst k specialistovi na mitochondrialnu medicinu?

lulinko
27. nov 2012

dobrý deň ..v nemocnici v Malackách je najhoršie chirurgické oddelenie na celom svete..:(..hrozní lekári...a ten prístup katastrofa..:(:(:(

ani3012
27. nov 2012

za 150 € (za anestézu v MA) si nechám radšej žlčník operovať v BA a zadarmo.
+platíš aj za izbu, min. hodnota je 5€ ale či ti ju dajú, to neviem
čo sa týka odbornosti,tak v priebehu mesiaca dva krát zle diagnostikovali zápal slepého čreva, jednému pacientovi dokonca prasklo po tom,čo ho poslali domov a druhá pacientka - až na naliehanie matky, jej to slepé črevo vyoperovali v hodine dvanástej (bolo to v noci a dvaja lekári boli proti zákroku)
ak máš peniaze,tak čakať nemusíš...
smutné...
toť môj názor na Nemocničnú v Malackách

p.s. nemocnica vyzerá síce pekne,ale nie je všetko zlato čo sa blyští 😉

anna368
27. nov 2012

To by zaujímalo aj mňa. Rozhodujem sa medzi Skalicou a Malackami. Dievčatá poraďte!!! Na Skalicu tiež nadávajú a teraz čítam že aj v Malackách sú problémy. Kam teda s laparoskopiou žlčníka? ďakujééém za odpovede...

nolinka20
25. okt 2018

Mozes sa kľudne najesť akurát keď prídeš vieš bez večere a ráno tá budú operovať