icon

Máte skúsenosti s reklamáciou v Deichmanne?

lili777
30. jún 2012

Kúpila som synovi dvoje sandálky. Jedny nosil dva mesiace do škôlky, sú úplne čisté, nikdy nenosené vonku, no trhajú sa na nich suché zipsy, úplne sa ide oddeľovať, aj sa tá pracka tak "láme". Stáli 20 eur, nekožené, ale s McQenom, tak si zapýtali. Myslíte, že mi uznajú takúto reklamáciu? Druhé sú Bären schuhe, kožené, ale tá stielka sa akoby "krčí", z podrážky sa začína odlupovať, mal ich párkrát na nohe. Neviem či čakať čo sa stane ďalej alebo hneď ísť reklamovať, nech ma potom nepošlú preč, že to je nosením. Stáli 25 eur a som teda dosť sklamaná. Ľutujem, že som neobehala viac Deichmanov, aby som zohnala Elefanteny čo som chcela. táto kvalita je teda nanič.

s_o_n_i_k_e
5. júl 2014

@caribic001 to nemyslíš vážne toto pokial je to v záručnej dobe aj keby deň do konca je povinná Ti to prevziať o to viac, že odmietla prevzať Reklamáciu! To keby si dala na SOI tak pekne by si pani v Deichmanne zarobila...ja idem tiež zajtra tak uvidíme ako uspejeme :D

ferina
3. aug 2014

Ahojte, ja som kupovala tenisky, ktore sa po pol roku rozpadli, bola som ich reklamovat a ked som si prisla po reklamaciu, neverila som vlastnym ociam, rozpadnute tenisky zalepili, zosili a vratili ako vybavenu reklamaciu, pred mesiacom som ich dala reklamovat znova, tak som zvedava, ako to dopadne teraz.

abnormal
16. aug 2014

Dobrý, viem že nie je vhodné aby som tu kládla aj svoje otázky, no nedá mi to, pred asi 6 mesiacmi som v deichmanne dcére kúpila kožené topánky, no na jednej z nich sa na päte uvolnili nitky, zvnútra sú obe na päte rozdrate i keď bol na ich obúvanie používaní obuvák a na podrážke popustilo lepidlo -je tam diera- a rada by som ich reklamovala -stáli tridsať eur- no nemám od nich blok ani vrchnák z krabice lebo sme sa ťahovali a to sa akosi popritom stratilo. máme iba spodok krabice kde je cena veľkosť a typ topánky. je možné tieto topánky reklamovať i tak? neboli nosené ani veľmi často, striedala ich asi s ďalšími štyrmi pármi a tieto boli noené najmenej.

svetluska82
16. aug 2014

@abnormal bez bloku asi nie 😒 Vzdy ho pytaju , ked chodim reklamovat

livi
18. aug 2014

ahojte, ja z času na čas nakupujem v Deichmanne. od začiatku mali takú filozofiu, že pri reklamácii ihneď vrátili peniaze al. dali vám vybrať nový tovar, podľa toho, čo zákazník chcel. raz mali však také obdobie, že prestali vracať peniaze, lebo asi mali veľa reklamácií a začali vymýšľať s 30-dňovou reklamačnou dobou, kedy iba obuv opravili a vrátili zákazníkovi. no minule som videla dve reklamácie priamo predo mnou a okamžite predavačka vracala hotovosť bez akýchkoľvek okolkov, ani sa nepýtala, či chcú zákazníci iné topánky. asi to už nezvládali dávať opravovať a tiež ich to niečo stálo, tak sa vrátili k starému systému - vrátime vám peniaze alebo si vyberte iné. ono s kvalitou je to diskutabilné - mala som od nich už veľa topánok aj pre deti, niektoré držali a boli fakt kvalitné a niektoré sa rozpadávali po dvoch obutiach..

bapi1
Autor odpoveď zmazal
svetluska82
28. aug 2014

@bapi1 do 7 dni tusim sa moze novy tovar vratit bez udania dovodu

bapi1
Autor odpoveď zmazal
nemezys
13. dec 2014

No v deichmane maju nove moresy uz nevracaju peniaze ale davaju poukazky v hodnote reklamovaneho tovaru.neviem akym pravom????? Si zmenili zakon

daduska2009
2. feb 2015

ahojte tak moja dnesna skusenost je zla isla som reklamovat cizmy kupene v dichemane v novembri 2013 cize rocne a mila pani mi povedala ze mi ich nezoberie lebo su moc odlepene cela spica sa mi odlepila na jednej cizme druha drzi a povedala ze to som v takych odlepenych musela chodit ale mne sa to odlepilo tak ze som bola s malymi aj s manzelom v bratislave po doktoroch a vtedy som zistila ze sa mi to odliepa no domov sme prisli az vecer a to uz bola cizma odlepena uplne tak som ich utrela dala vysusit a az dnes sme sa dostali do ich predajne no a tam mi povedala predavacka ze ona mi ich nevezme na reklamaciu lebo som v nich chodila s vadou dala mi reklamacny protokol a dovy dopo da sa s tym este nieco spravit?

58925736273
10. mar 2015

@poleva pocuj ako je to s tym lebo ja som reklamoval a povedala mi ze po roku ich deichman nikde nemusi poslat ze si ich mam sam poslat , mam pravo na to aby ich poslal deichman a neplatil to vsetko ja ? 🙂 ak tak mi napis na Fb: Jakub Strapec

maka9
11. mar 2015

58925736273 výpísala ti reklamačný protokol? Ak áno mala ti k tomu dať aj papiere kde je všetko ohľadom toho napísané, koľko stojí posudok,a pod. Zo zákona má firma hociaká reklamáciu po roku zamietnuť. Ak si prišiel reklamovať a nevypísala ti reklamačný protokol porušila zákon, a v akej predajni si bol?

poleva
11. mar 2015

@58925736273 juj a pohľadnicu ti nemám poslať ?? 🙂
2 roky máš nárok na reklamáciu

maka9
11. mar 2015

2 roky nárok na reklamáciu ale IBA NA VÝROBNÚ VADU nie keď sa topánky opotrebujú bežným používaním alebo si ich poškodí sám npr. niekde zakopne a roztrhne ich,.... ak mu predavačka vypísala protokol s tým že mu ich zamieta a že si ich môže poslať on sám na posudok postupovala správne - podľa platnej legislatívy SR, ak mu len povedala tak ako píše a nevipísala protokol porušila zákon. A môžeš mi povedať v ktorej predajni si bol reklamovať tie topánky?

zuzanav25
4. apr 2015

Mozno by bolo dobre si precitat aj letacik k bloku.Deichmann vyraba vode priepustne topanocky.Cena zodpoveda kvalite...ja som spokojna,topanky reklamovat nechodim...

zsuzsula
6. apr 2015

Dobry den.Má niekto skúsenost ohladom reklamácie v obchode v Leviciach?Este som tam zatial nebola reklamovat.Prijali reklamáciu bez problémov?Dakujem.

natalym
6. apr 2015

@zsuzsula Podľa zákona musia prijať reklamáciu.

patkah128
Autor odpoveď zmazal
silvikavg
7. apr 2015

@cituska mne sa.stalo to iste a prave som sa vratila z reklamacie a dali mi to posudit, ze.o 30 mam prist

maka9
7. apr 2015

a tak to má byť, ak sa jedná o výrobnú vadu zreklamovať, ak sa nejedná o výrobnú vadu poslať na posúdenie. Môj názor, lebo nie vždy vie hneď predavačka zistiť či je to výrobná vada a či nie. A gro všetkého je ako zákazník tiež jedná s personálom, lebo sú poniektorý ktorý hneď pri vstupe bliakajú na predavačky ako keby tie za to mohli že sa im pokazili topánky. By som chcela vidieť či by aj v iných obchodoch takto jednali s personálom ako v Deichmanne.

zuzanav25
8. apr 2015

Niektori to uz aj tak trosku zneuzivaju...takze aj podla mna je to normalne ked poslu na posudenie,zo zakona maju na to pravo.V inich obuvach by vam to rovno poslali na posudenie a nezistovali by zavadu.Ktovie ci ludi zaujimali reklamacie aj v dobe,ked sa veskeri obuvali na trznici...na zamyslenie 😒

aankaa
11. jún 2015

mate niekto skusenost ci sa da vratit novy tovat spät? Kupila som synovi slapky pred 2 dnami ale on ich nechce. Nesedia mu dobre na nohe. Mozem ist ich vratit a vratia mi peniaze?

zuzanav25
12. jún 2015

Samozrejme.Zoberu ti ich sk boli iba vyskusane doma...myslim si ze to by nemal byt problem.Pekny den

aankaa
12. jún 2015

@zuzanav25 super. ano len doma ich chvilu ponosil. Tak pojdem vyskusat. A musim ist tam kde som ich kupila alebo mozem aj do ineho ? Dakujem.

maka9
12. jún 2015

Môžete aj do iného, v každom vám musia zobrať. Je jedno kde kupujete a vrátite tak isto aj reklamácie prijímajú vo všetkých predajniach, je jedno kde sú kúpené, aj z iných štátov vám musia vrátiť alebo zreklamovať.

liuliu
28. okt 2015

Vcera som kupila cizmy v deichmane ; platila som darcekovou poukazkou. Mozem ich vratit ? Su nove ; nenosene. Neviete vratia mi zase nakupnu poukazku alebo hotovost ?

maka9
30. okt 2015

@liuliu vrátiť môžete kedykoľvek, je neobmedzená doba na vrátenie tovaru, podmienka je nenosené po vonku - čo spĺňate, je na vás čo si vyberiete či chcete peniaze na darčekovú kartu alebo hotovosť. 😉

kviotecek
7. mar 2016

ahojte dnes som isla reklamovat cizmy kupene 11/2014 mali prasknutu podrazku nezobrali mi ich zamietli to a ze si to mam sama poslat k znalcovi dali papiere a ze dovi dopo
NEODPORUCAM

sc4ramouche
2. máj 2016

Deichman katastrofa, nepoznam nikoho kto tam niečo nereklamoval- nikto na prvý krát nepochodí, už je potom na každom či to chce posunúť ďalej..my so ženou sme raz kúpili a obaja zle a na reklamáciu, najprv sme sa snažili sami, ale s nimi sa nedá, potom sme to nechali na DAS, kde máme poistenie právnej ochrany a oni to už za nás doklepli...

maka9
3. máj 2016

@sc4ramouche čo je to DAS?