icon

Máte skúsenosti s vešticou Tamarou z Tv8?

majka_7778
9. jan 2025

Ahojte, máte niekto osobnú skúsenosť s vešticou Tamarou, ktorá pravidelne figuruje v televízie naživo na Tv8? Či vám povedala veci, ktoré sa splnili alebo nie.

stanulienkat
9. jan 2025

😂😂😂

taktotedanie
9. jan 2025

@majka_7778 ja ti poviem pribeh jednej obyvatelky nasej dediny, ktora zavolala, splietala vestica blbosti, nasledne jej kazdy den zacali volat , ze este musi poslat tolko a tolko penazi na zapalenie takej a hentakej sviecky a ked nezaplati ten clovek umrie, zablokovala cislo volali z druheho, celkovo tam nechala cez 400€ , psychicky ju to znicilo, bala sa zobrat do ruky telefon, nakoniec musela zmenit telefonne cislo lebo uz nevedela vydrzat to vydieranie

filipjohns
9. jan 2025

Prosím ťa nefetuj. Vyhybaj sa takým ľuďom. Lebo sú to čisto negatívne a zle energie. Aj keď ti povie správny odhad čo sa ti udialo v živote pamätaj všetko ide zo zla. Pretože ako sa hovorí ako aj Boh aj Diabol vie všetko o tebe a môže získať nad tebou kontrolu.

barborka2_2
9. jan 2025

@majka_7778 prosím ťa pekne hlavne sa nedaj obalamutiť týmito podvodníkmi. Oni presne vedia ako na ľudí. Ako sa píše vyššie, môže ťa to vyjsť pekne draho.

rozculena
9. jan 2025
sticker
mandzula
9. jan 2025

Minule sme to s dcerou z recesie pozerali. To je neuveritelne, akym blabolom ludia veria... a peniazky cingaju na ucty tychto smejdov jedna radost. Rozmyslam, v akej p... clovek musi byt, ked sa da namotat na taketo bludy.

majkabambulik
9. jan 2025

No povedala - prekliala a to prekliatie je z pekla! Nestastie v celej rodine a diabla nie a nie sa zbavit. Ked mu uz raz boli otvorene dvere diabol si uz pozvanku nepyta. Nestoji ti to zato! Ani u tejto ani u ziadnej inej! Tak ako ta varuju aj vyssie.

barborka2_2
9. jan 2025

@mandzula ja si to sem tam pozriem keď som u babky lebo ona to pozerá tiež zo srandy 😂 ale keď ich tak človek počúva tak oni podľa mňa zúfalých ludi strašne rýchlo a ľahko zlomia. Ono sa človek aj zabaví keď počúva tie sprostosti. Lenže keď si predstavím o koľké penaize ti ľudia čo tam volajú prichádzajú, je to až smutne.

mandzula
9. jan 2025

@barborka2_2 no veru je smutne, ze sa zaraba na zufalstve a hluposti ludi, to je fakt. Videla som to raz, jedna pani tam hadam aj dvadsat minut volala, veselo diktovala mena a datumy narodenia celej rodiny, cakala som, kedy sa zacne pytat aj na postarku. Hrozne. To by som si pokojne aj ja mohla takymi blabolmi zarabat. Keby to bolo v mojej moci, tak taketo bohapuste klamanie a zdieranie ludi zakazem.

barborka2_2
9. jan 2025

@mandzula na poštárku to si ma pobavila 😂 ale presne ono stačí že nejaký pako s kartami v cirkusantskom odeve si sadne pred kameru a ľudia sa idú zblázniť. Hrozne.

maranco
9. jan 2025

@majka_7778 je odvážne stavať sa proti Bohu a robiť to čo nenávidí
Prečítaj si 3. Mojžišova 19:31; 5. Mojžišova 18:10–12; Skutky 19:19; 1. list Korinťanom 10:21; Skutky apoštolov 16:16–18

liusa82
9. jan 2025

ja tv8 pozerám keď sa nudím a chcem sa zasmiať😀 a ten blázon Richard od nás zo Zm čo tam chodí to je jeden blázon a dáva papieriky teda mená ludí s dátumami narodenia do takej akoby truhlice či bedňa je to.To sa vždy nasmejem😀 ten už skúšal v Zm taxislužbu,má tu spodné prádlo taký mini obchodík.No šikovný chlap.Ale neverím mu ani ň že má nejaké liečitelské schopnosti.Celé Moravce ho poznajú ako bláznivého šaša.Veď tam je vzorka výkvetov strašná.Akože veštcov teda

cacianka
9. jan 2025

Čistá psychiatrická komédia. Pofiderni ojebabravaci, asociáli vychcani , podvodníci momentalne zaostali, zneužívaci ľudskej dôvery, hlúposti,naivity

andrea2667
11. jan 2025

Je to celé klamstvo. Vieš kto je otec lži? Nikdy mu neotváraj dvere!

zlotka
14. jan 2025

Moja teta jej raz volala,keď som bola tehotná. Medzi iným sa jej pýtala či budem mať chlapca alebo dievča. Povedala že chlapca ,a hoplaaa, je to dievča. Never takým ľuďom.