Máte skúsenosti so zľavovými portálmi?
čaute baby chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti so zľavovými portálmi ako napr. zlavomat.sk, zlavodom.sk, zlavadna.sk ... kde sa ponúkajú výlety, dovolenky velness alebo večere za akciové ceny ... máte s tým niekto skúsenosť??? 🙂
Poprosim aby sme podali hromadnu zalobu,resp.trestne oznamenie na danu firmu....to ju nema kto stiahnut z netu?!hruza a des...
@trish85 Dobry den.Ja som v oktobri od realne zlavy objedana tovar na dobierku a do dnesneho dna mi nic neprislo.Az tu hla pred tromi dnami sms s textom ze pri objednavke na dobierku som sa zaviazala pri jej neprebrati zaplatit pokutu 15€ a ze ak to do 48 hod neuhradim tak ma postupia na policiu a exekuciu.Tak som tam volala,jasne ze sa mi pan vyhrazal tym istym ako v sms a na vyzvu ze nech mi do mailu alebo sms poslu odfotene cidlo zasielky ktoru som neprevzala a este aj to ze kde v obch.podmienkac maju zahrnutu pokutu mi zlozil telefon.A este c.uctu bolo uplne ine ako to ktore uvadzaju na portali.Takze aj toto je forma podnikania www.realne zlavy 😢😢😢
Myslím si že overiť si akýkoľvek protál v dnešnej dobe nie je žiadny problém a nájsť si odozvu od ľudí ti nepotrvá dlhšie ako pár minút. Odporúčil by som ale https://www.kuponyzdarma.sk/ , máš tam široké spektrum zliav na jednom mieste a na rozdiel od ostatných portálov sú väčšinov reálne využiteľné.

@monaabir mam s nimi rovnaku skusenost,prave riesim,co dalej. nikto neodpoveda na mail,telefon vypnuty,tovar nikde.