Máte slabosť na nejakého slovenského herca?
ahojte baby, mate slabost na nejakeho slovenskeho herca? u mna to je urcite mastalir a kolenik. pride mi, ze cim su starsi, tym su krajsi. mali ste nejaku moznost sa s nimi stretnut, porozpravat, spolocnych znamych, alebo nieco podobne? popripade ako sa spravali? som zvedava, doslova ich zeriem obidvoch cely ako su.😀 podelte saa..
Adam Bardy veľký fešák za mna ..
Kolenika som stretla v BB v novamede v lekárni🙂 ale je to uz par rokov...doteraz si pamätám ze mal na sebe užšie nohavice a ruzovkaste tricko s V výstrihom. Vtedy som bola hotová hľadela som ako puk na neho on sa smial ze pozerám lebo vedľa mňa stal vtedajsí frajer a bol dobre zdutý na mňa 😂 mne to bolo jedno
Heriban bol zaujímavý, Marek Geisberg je sympaťák, Branislav Deák má iskru, ale vyslovene slabosť veru na žiadneho z nich ..
@emmuskaxx Maštalír a Koleník sú aj pre mňa topky, Koleníka som stretla v Hornbachu, stál za nami pri pokladni, keď sa na mňa usmial tak som aj PIN na kartu zabudla😂 a Maštalír býva kúsok od našich. No mojou platonickou láskou už od detstva nie je síce herec, ale spevák Pali Habera. S ním som sa aj osobne stretla, mali sme tú možnosť pred koncertom a potom sedel oproti mne a hral a spieval na gitare
@sante81 ja som bola na dovolenke v Chorvátsku pred 20 rokmi v stane a vo vedľajšom stane bol Milo Král s Geišberkom aj s rodinami. Bol to fešák, vtedy mal dlhšie vlasy v cope.
@emmuskaxx na milana ondrika....lebo je to fyzicky presne typ chlapa, co sa mi paci... a doteraz sa mi nepravidelne s nim sniva 😁😁😁 milo kral je tak depresivny clovek, ze nedokazem uz ani rozhovor s nim pocuvat. Zato deak ked bol v mater amater ma.strasne prekvapil aky je cooool a alexander barta zas v mimoze 😍 robo jakab je total typek 😁
@dominikamacakova nerozumiem tomu pre mňa je Koleník tiež slizký
@emmuskaxx
Mitaš, Autner, Kral, Marek Geisberg, Idonda
Dobrika ste kde nechali, baby? 😊 U mna ten, mitas, mnahoncak, barta a veru ani rozkos neni az tak mimo.. 😊
Leopold Haverl a Robo Roth. Ten hlas a vyzarovanie. Od Rotha mam doma podpis, bol velmi mily.
Jakub Jablonsky 🙃 Kolenik u mna urcite ano a Roth v divadle je ze... ❤️
@emmuskaxx mitas!
Dobrik, Král Deak a Zulčák
@4stanka4
@sante81
@petronellla87
Mila Kráľa poznám osobne 🙂 Je veľmi príjemný a charizmatický.
@jaja20 teraz s nim zacne serial tusim
Čo sa týka Maštalíra, tak áno. Stretla som ho tiež a naživo je vysoký a štíhly. Určite nie taká "korba" ako vyzerá v TV. Je to naozaj zvláštne ako kamera vie pridávať kilá. Ale aj som to celkom tušila, pretože raz mi na youtube vybehlo video s Maštalírom, kde pozýva do SND a tiež mi tam prišiel celkom štíhly.
Ale čo sa týka hercov, ktorí sa mi páčia tak tiež Mitaš (uvítala by som ho v Dunaji, keďže to je jediný SK seriál, ktorý teraz sledujem) tiež sa mi páči Dobrík (mne trocha pripomína miestami Chrisa Hemswortha :D) páči sa mi tiež Marek Rozkoš, má veľmi prirodzený herecký prejav a krásny hlas. Čo sa týka mladej krvi tak ešte Róbert Sipos z Času nádejí ma zaujal. Rovnako Juraj Loj, Richard Autner, Přemysl Boublík či mladý Kvietik sú podľa mňa veľkí fešáci.
Zase som nikdy nechápala čo toľko vidia na Bardym či Koleníkovi, tí ma nikdy nejak nezaujímali. Aj keď uznávam, že objektívne to sú asi krásni chlapi, ale na mňa príliš akoby dokonalí.
A áno, zabudla som ešte Igondu, to je tiež krásny chlap. Aj Michal Režný mi ešte napadol. A aj Jackuliak teraz vyzerá dobre! Ach, podľa mňa na Slovensku máme naozaj široký diapazón krásnych hercov.
Fyzicky jedine Braño Deak, ja som len na tmavovlasych😁. Kobielsky je uz starsi, este tak pred 15 rokmi mozno.....

Marko Igonda