Máte slabosť na nejakého slovenského herca?
ahojte baby, mate slabost na nejakeho slovenskeho herca? u mna to je urcite mastalir a kolenik. pride mi, ze cim su starsi, tym su krajsi. mali ste nejaku moznost sa s nimi stretnut, porozpravat, spolocnych znamych, alebo nieco podobne? popripade ako sa spravali? som zvedava, doslova ich zeriem obidvoch cely ako su.😀 podelte saa..
@emmuskaxx majesky
@lentilka209 Ale mne sa viac páčil v mladších rokoch, keď nosil dlhšie vlasy.
Tomáš Maštalír 🤤😁. Neviem,vzdy mi pripadal sexi, vtipný a rozumný a čím je starší,tým je krajší 🤭. A môj chlap naňho žiarli ako pes,keď ho zazrie v tv ...,,zasa tento mušketír" a iné zavistlivé prívlastky,ale nadavkou, horšie mu nepovie,možno sa páči aj jemu 😝😁.
A kedže sa narodil vo Vrutkach spomeniem aj Radaka Brzobohateho.
Kedysi mal šmrnc ako malokto
@victoriab úplne súhlasím. Mne osobne ako muž nič nehovorí, ale ako človek klobúk dole. V každom rozhovore doteraz ma len prekvapil rozhľadom, vystupovaním, pokorou, úsmevom, vtipom…musí byť pre hercov otravné, mať toľko faniniek a všade v súkromí za zadkom sledujúce pohľady a predsa každá, ktorá ho stretla píšete, že sa usmial. To je naozaj veľmi milé gesto.
@mareka49 to som nevedela, myslela som, že bol Čech.
@tanuuulka ja tiež nechápem tomu Mitašovi🙂 normálne ma prekvapilo ako tu lomcuje rebríčkom😀 pre mňa je práveže on slizký a škaredý chlap a aj od okolia žien to počujem často aj moja mamča ho neznesie napríklad vôbec hned prepína ako ho v telke vidí😀 čo je už len na ňom sexi veru nechápem
@mareka49 smrnc mal dost jeho otec.
@bublinka1426 ja myslím Radka B a nie jeho syna Ondreja.
@emmuskaxx uz roky Juraj Loj, pekny chlap, aj sa na mojho muza trochu podoba, tak moze 😉
Kolenik je tiez fesak😄
@emmuskaxx Ondrik, Mitas a Roth. Do SND chodim len na predstavenia, kde hra Ondrik a Roth. 😜
@ankare to su take typy. 🙂 Ja ked mojej mame poviem, ze Roth je tak skaredy, az je pekny 🤣, kuka na mna ako na debila.
@mareka49 ok
@emmuskaxx moja topka je Tomáš Maštalír, keď som si vypočula jeho Jedno ráno s Tinou, som si povedala, keby mi číta 200 stranový zákon, kľudne vypočujem 🙂 aj Janko Koleník, ten má charizmu. A ešte nie herec síce, ale Martin Šmahel - raz som s ním šla vo výťahu a zúfalo som si priala, nech sa zasekne 😂 nezasekol sa 😂
@pallacinka29 roth je ''skaredy'' ale ma charizmu.
@petronela1985 smahel je ozaj sexos
ivan mistrik , kvietik ti boli sexi.
@bublinka1426 ja som z neho odpadavala na Kym pridu Stouni 🙂 a nosi okuliare z tej naj optiky 🙂
@bublinka1426 Roth ma hlavne nadherny hlas. Tiez som bola na stounoch a on vie tak uzasne rozpravat historky s tym svojim hlasom,ze ja by som si aj predpoved pocasia s nim pozrela😂Je to strasne zvlasny typek,vizualne nezaujimavy,ale aj tak ocari.
Mne sa paci Kolenik velmi v Dunaji v uniforme,to mu tak pasuje,ze by normalne ani obleceny nemal chodit😂 A Milanka Ondrika,ked som videla hrat v divadle,tak dalsich 50 ludi,co tam okolo neho pobehovalo,som ani nevnimala😄
Inak som prekvapena aky fanklub ma Mitas,to by som teda vobec nepovedala.
@pallacinka29 mne sa Roth vizualne nepaci absolutne teda, ale ma take vyzarovanie a hlas, ze som jeden cas vyberala predstavenia v SND podla toho, ci tam hral, ci nie. Je uzasny herec. Aj na koncerte spieval piesne Milana Lasicu. To bolo teda.
@pallacinka29 hlas mal super kedysi, mne sa zda, ze stale viac a viac šušle, derie mi to uši
Kolenik, Mastalir. A Richard Autner ma v sebe nieco, neviem... Taky zahadny mi pripada.
@dominikamacakova a mne sa nepáči,keď niekto napise toto.Načo? Každému sa páči niekto iný, nebudem zato písať,bože ako sa môže páčiť inym
No mne sa páči a čo
A páči sa mi aj Pellegriny a teraz ma ukameňuj
@mnamko hehe este ze pelemu sa zeny nepacia

Mitaš a Koleník