Máte tetovanie, ktoré neľutujete?
Ahojte, máte nejaké tetovanie? A neľutujete to?
Mam a lutujem jeho umiestnenie a velkost. Ale nie, ze by som sa nad tym nejak velmi zamyslala
Vzdy som chcela, ale az nedavno som si dala dve - to uz mam po 50tke 🙂. A uz s taterom planujeme dalsiu...nelutujem, pacia sa mi obe a obe maju pre mna svoj vyznam
Mám zatiaľ 2 a plánujem dalsie ale sú decentne žiadne veľké tetovania cez celu ruku nohu 😀, manžel je tiež potetovany a dokonca aj svokra si dala nedávno dva urobiť 😀
Ja nemám, ale popravde, mne sa to na niektorých ľuďoch celkom páči 😊, len horšie asi v starobe, keď zvraskavie koža.
Nemam, neplanujem. Paci sa mi to, ale len take naozaj umelecke diela, kresby. Datumy a meno, ruze a podobne sa mi vobec nepacia
Ja som asi divna ale ked vidim nevestu v krasnych satach a k tomu tetovania po rukach tak mi je az zle...alebo krasne zenske saty a k tomu ruky a nohy potetovane 🙊🙊🙊 vobec mi to k tomu nesedi a kazi to cely dojem zo zeny :( nepoviem nieco male na miestach kde to tak nevidiet :( ale tak kazdemu sa paci nieco ine 🙂 🙏😇
@kukuk29 áno si divná, mňa by nenapadlo nad niekym ešte aj v jeho svadobný deň premýšlať, že mi je z neho zle🤷♀️
Mám rukáv, o týždeň idem na chrbát (spin tattoo), a potom pokračujem bokom a stehnom. Neľutujem ani jedno. Každé jedno má pre mňa osobný a emocionálny význam. Ale ja tetovania na ľuďoch zbožňujem. Ženy, muži. Mne to príde sexi 🤷♀️
Ja mam jedno a neľutujem, ma svoj dôvod a účel. Možno si dám ešte jedno ale to tiež bude mať dôvod. Pre nejaký trend by som si nedala, že majú iný a chcem aj ja. Aj nad tým prvým som premýšľala asi 3 roky a vymýšľala co a ako. Rovnako je to s druhým už 2 roky nad ním uvažujem a ešte budem a rozhodnem sa ci áno alebo nie
Mám na ruke a na nohe a nikdy to nebudem ľutovať lebo má svoj význam a určite v budúcnosti budem pokračovať v tetovaní ❤️
Ja mám viacero a neľutujem.Plánujem ďalšie.A keď si niekto už dá tetovanie, väčšinou pri tom jednom nezostane 😃
V našej rodine sa pestuje "čierny humor"...takže som si na Vianoce mohla vybrať z dvoch darčekov...tetovanie alebo fotenie na parte...😂...takže moje prvé tetovanie vo veku 52 rokov a vôbec neľutujem...mám už naplánované ďalšie...

Mam jedno asi 4 roky, nelutujem. Chcem si dat dalsie, len uz dlho uvazujem nad presnym dizajnom.