icon

Máte už všetko nachystané na Vianoce?

20. dec 2024

Ahojte, máte už na Vianoce všetko prichystané?

sense
20. dec 2024

Ešte nám chýba homár ale ten by sa do vianoc pokazil, takže ten bude na poslednú chvilu

milanemila
20. dec 2024

Mame vyzdobu aj stromcek, nakupene tie “necerstve” veci, napecene medovniky. V chladnicke mam cesto na linecke a vanilkove rozky, kremove kolaciky som objednala.
Zajtra rano krpci budu zdobit medovniky a dopecieme cez den zvysok. Trosku spravit poriadok, v nedelu nakupit zvysok veci. Este zabalim darceky. V pondelok vecer spravim salat. Neviem no my mame pohodicku celkom.
Zajtra si este vybehnem do obchodov ak mi nieco padne do oka a deti sa pojdu vyblaznit von s tatom.

sara07
20. dec 2024

nepreživame to tak, urobili sme si nové vlastné zvyky a čo nám vyhovuje, napriek nesuhlasu babiek, no tradičné nie su ani náhodou ale v klude pohode
za mna by mi stačila vetvička vo vaze a v miske salonky bohate
musim byt doma lebo vianoce tak som no , nechodime do job tak čo už no

panonia
20. dec 2024

Nič nepečiem, výzdobu máme od Mikuláša, upratané máme vždy rovnako, darčeky prave balím, 24 večeriame u našich aj s bratovou rodinou kde budeme spolu od rána...25 mám N ...a vianočnú náladu máme už 2 tyždne😁

lejja
20. dec 2024

@katkaseiner ako sa máš.Myslela som na teba, či aspoň trochu sa polepšilo.

muchotrafka298
20. dec 2024

@ibatanecnica mozme si dat hromadne stretnutie v tych obchodoch potom 😂 Ja nemam ziadnu komoru ani spajzu v byte, takze mne pride este teraz to ovocie skoro nakupovat.

lenka.25
20. dec 2024

Mám koláčiky od maminy , stromček je ešte vo vedre s vodou , upratané mám tak ako vždy . Ale bola som už vytiahnuť stojan a ozdoby . Zajtra ma dcéra cely deň zápas mimo mesta , čiže budeme mimo domu až do večera , lebo rovno pozrieme aj vianočné trhy už keď tam budeme , v nedeľu pôjdeme nakúpiť , v pondelok do práce a do večera ma zas dcéra športovú akciu a vôbec nemám stres

muchotrafka298
20. dec 2024

@katkaseiner ako sa Ti dari? Polepsilo sa Ti?

stormie
20. dec 2024

Nepeciem lebo to aj tak nikto neje, stromcek si deti ozdobili ked zacal advent, darceky nakupene a zabalene, zajtra klasicky vikendove upratovanie a varenie, dnes sme nesli na velky nakup lebo sa mi nechcelo medzi ludi, tak to vybavime asi v pondelok doobeda, v nedelu kupime kapra a mame vybavene.
Za mna mi najvacsi stres aj tak robia vsetky tie predvianocne besiedky, skolske akcie, vystupenia, firemne vecierky atd cca 2 tyzdne pred vianocami kedy pomaly kazdy den a vikend ma z rodiny niekto nieco a treba sa casovo zladit a nachystat na to veci

heni79
Autor odpoveď zmazal
eternity24
20. dec 2024

Áno, mám.

princkrason
20. dec 2024

ja nic zatial ,ani darceky , ani stromcek 😴

mamickalisticka
20. dec 2024

Máme všetko nachystané v rámci našich možností 🙂 darčeky kúpené, len praktické drobnosti (vela darcekov aj z druhej ruky) crinkles napečené a kokosové sušienky- najviac na svete milujem tieto dva druhy koláčov, upratané je, pri troch deťoch žiadna sláva,ale snažím sa to udržovať. Teším sa na šalát a rezne. Každý večer pozeráme s mužom nejaký film. Byť vyzdobený, svetielka mi robia radosť. Také malé vianočné drobnosti 🫶🏼 žiadne naháňanie, len pohodinda 🥹

cyberk
20. dec 2024

My sme akurat na dovolenke, v nedelu sa vraciame😅 takze asi “tak panikarim” ohl. vianoc 🤣 u nas je to doslova vianocna pohoda

majka99999
20. dec 2024

Haha, cely tyzden nadcasujem, vcera skoro do pol jedenastej som sedela za notebookom, dnes len do piatej. Mam 4 skatule nerozbaleneho oblecenia/darcekov, co som to len prebehla, ci cca prislo vsetko. 😂 Teraz sedim, kukam spravy, psychicky vycerpana. Zajtra medovniky a slane slimaky, nakup, rozbalovanie a balenie, cakanie, ci dieta ochorie... Vianocna nalada nikde. Upratovat tak viac budem, lebo je vikend, nie kvoli Vianociam. Zajtra postavime stromcek, tak snad to pride.

stellarstar
20. dec 2024

Stromček už mesiac stojí, upratovať upratujem keď treba takže žiadne ze vianočné upratovanie a aj darčeky sme si už dali na mikuláša a tešíme sa na vianočné dni na gauči v pohode v teple bez stresu s láskou

earlgrey
20. dec 2024

@princkrason Ani darček pre mňa? 😮

kristina82
20. dec 2024

Nie,a este sme k tomu chori

princkrason
20. dec 2024

@earlgrey darceky tento rok nebuduuu

katka_1102
20. dec 2024

Stromček svieti, 4druhy suchého upečené, darčeky od októbra online nakúpené. Upratovanie hĺbkovo čiastočne od októbra, keďže sme trosku prerabali. V pondelok dokúpiť pár vecí a pohoda 🙂

patulka410
20. dec 2024

Máme stromček a po 2 darčeky pre deti. Sme spoko 😃

mimi3008
20. dec 2024

Tohto roku som sa tomu vsetkemu uspesne vyhla dovolenkou v zahranici😀

valeriakadarova
20. dec 2024

Stromček stojí, darčeky čakajú na zabalenie😀 mimochodom prvý rok strávime s dcérou Vianoce u mojej babky a svokry takže jedlo neriešim...

elenka1907
20. dec 2024

U nas je nachystaný stromcek už týždeň, piecť nepeceme lebo nejeme sladke a ostatné sa doladí. Pre nás aj tak najlepšia správa ze nas dnes pustili z nemocnice s 2 ročným.

marca12
20. dec 2024

Nemam nic. Dnes som zacala plnit kolace. Zajtra ich snad dokoncim. V nedelu alebo v pondelok ozdobime stromcek. Dnes som dokupila zvysne darceky. Z toho som mala najvacsi stres,ci to stihnem. Ostatne ma netrapi,to sa porobi do utorku.

earlgrey
20. dec 2024
katkaseiner
20. dec 2024

@lejja
@muchotrafka298
ahojte, čakám na vysledky. Vdaka liekom som bez bolesti ale to statie a chodenie ma vycerpava, vtedy noha boli. Velmi dufam ze sa mi uz dr ozve aspon kvoli liekom, mam len do 30.12. a potom zas cakat na vysledky MRI. Idem v pondelok k jednej fyzio pri Trnave, vraj ma zlate ruky...ja uz všetko skusim co sa da...kolegovi aj sefovi pomohla tak dufajme ze aj mne

luccija
20. dec 2024

Zajtra idem k mame plniť koláče, kúpiť rybu v nedeľu ráno na nákup.Dnes som konečne vytiahla stromček, ale ozdobím ho až zajtra ráno.Ja ešte nemám ani všetky darčeky🤣a ešte sa mi aj práčka pokazila.

adriena85
20. dec 2024

Väčšina áno, ešte budem piecť

lejja
20. dec 2024

@katkaseiner som rada, že aspoň bolesti nemáš.Urcite skús fyzioterapeutku nám napr.velmi pomohla.