Máte v lete radi vodu s citrónom?
Nie
Nie, nechuti mi to
Vodu pijem cely rok ,na citrón vo vode nevidím dôvod ale ty kľudne pi ak ti tak vyhovuje
Celý rok, čistá voda mi nejde “dole krkom” 😅 keď pridám citrón, ľahšie dodržím pitný režim
Nepijem vodu s citronom, vyskusala som, ale nicila mi zubnu sklovinu. Nemam problem vypit cistu vodu.
Ano a nielen v lete. Skvele je pridat k tomu este matu alebo rozmarin, grepovu stavu, pomarancovu.
Neznášam to. Nechutí mi to, pálila by ma záha, dráždi sklovinu, mňamka piť niečo v čom sa vymočila kôra zle umytého (minimálne v podnikoch) chemicky striekaného citróna
Milujem,hlavne v lete. Svieže, mňam.
Milujem , ale ja si dávam iba šťavu a dužinu , kôru nikdy , to neznášam v nápojoch . Každý deň , minimálne jeden citrón vypijem . Hlavne ráno po prebudení to mám rada .
Ja si dávam pomaranč
Ano, denne vypujem 1 citron, robi to dobre na prekysleny zaludok, znizuje kyselinu a ukludnuje ho
Áno, a v lete tam ešte pridám aj bazovy sirup co si sama robím. Mňam
Mám a hlavne s perlivou vodou. A presne domáci bazový syrup je TOP.
Ano, denne vypujem 1 citron, robi to dobre na prekysleny zaludok, znizuje kyselinu a ukludnuje ho
@jamidea prosim Ta, to znizuje kyselinu? To som nevedela. Ja som myslela, ze ked sa mi to ziada, dat si citron, ze mam kyseliny malo. Tak, logicky mi to prislo
Čistú vodu s IBA citrónom nie. Načo piť kyslú vodu? Ale ja do toho dávam ešte bazový sirup a trochu mäty. Citrónovú šťavu len toľko, aby ho bolo cítiť a vyzdvihol chuť bazy.
Pijem čistu vodu celý rok, pripadne si robím sódu. V lete si robíme limonády s ovocím a mätou.
ano pijem pretoze je to zdrave, v takom teple ma to prijemne osviezi, ale kedze tie citrony osahuju chemicke bomby predtym ako ich dam do dzbana ich umyjem, odstranim z nich supku 🙂
Áno, mám rada, no len stavu a dužinu a med.
To je môj oblubeny drink ked sú letné horúčavy . Do termosky dám ľad, plátky citronu, lístky mäty, medovky a už len dolievam vodu a pijem

po celý rok