Máte vodičský preukaz?
Ahojte žienky, iba otázočka mate všetky vodicsky?
Mam,ale vela mojich kamosiek ci znamych nema. Takisto muzi
Iba tie, ktoré absolvovali kurz a úspešne zvládli skúšky. A samozrejme aj okrem tých, ktorým bol odobratý. 😉
Niekto nepotrebuje, niekto nemá odvahu, niekto nemá schopnosti. Ja mám vodičák a užívam si to takmer každý deň.
Mam ale nepouzivam 🙂 cize to je ako nemam a nie vsetky zeny isto nemaju, napr. moja mama
Mam a používam. Je to mimoriadne výhodne ak si hľadáš prácu a máš dieťa
Si flexibilná rýchla nezávislá
som muž ale aj ja ti dokážem odpovedať - nie všetky ženy maju vodičsky 🙂
@gas1201 a aký odporúčate?zrýchlený ci 3 mesačný?
Vodicak som si robila ako 18r,pre peknu fotku som ho nosila vsade zo sebou,ale nejazdila.Az ked si muz urobil vodicak a po case si kupil 2he auto,tak to prve nechal mne.Urobil somnou par jazd,po prazdnych cestach,ukludnoval ma a casom som chodila uz sama.Dnes jazdim denne hore dole do mesta,do prace,kamosku zaviest zo synom hore dole.Syn si teraz robi vodicak,tak uz bude potom vozit on mna,kym nebude mat 18stku.
Nemám ani neplánujem a necítim sa menejcenná kvôli tomu.
Mám a používam denne.Dochadzam do práce.
Ahoj, za zrýchlený si doplatíš viac. Ak Ti ho treba súrne, asi budeš musieť. Ak Ti to nesúri, teóriu absolvuješ s ostatnými, ich tempom (1,5-2 mesiace), no jazdy si vieš dohodnúť s inštruktorom aj každý deň. Tam to vieš urýchliť (2-2,5 týždňa).
Mam, a ano neviem si uz predstavit zivot bez neho, bez auta…
@anonym_autor ja som dlho nemala vodicak, najskor studium a potom som pracovala v meste, kde som byvala, investovala som do bytu. Ked som otehotnela, tak som si ho zacala robit, mala som individualny kurz, ale menila som instruktora, lebo mi nevyhovoval atd., tak nakoniec sa to natiahlo a dorobila som ho az po porode. Takze za mna sa investicia za individualny neoplatila🤣 lebo to trvalo este dlhsie ako klasicky. Moja rada znie ak bude instruktor sovinisticky chu*, co si mysli, ze sa bavi so 17r frackom (na co tiez samozrejme nema pravo), tak ho hned zmen😀 inak smelo do toho a drzim palce! Teraz uz mam vlastne auto a soferujem, aj ked nie denne, lebo stale ho vlastne surne nepotrebujem, ale trenujem. Ked bude treba dieta vozit kazdy den do skolky atd., tak ho isto vyuzijem. 🙂
@anonym_autor mám ale nejazdim zatial
@anonym_autor ja som dlho nemala vodicak, najskor studium a potom som pracovala v meste, kde som byvala, investovala som do bytu. Ked som otehotnela, tak som si ho zacala robit, mala som individualny kurz, ale menila som instruktora, lebo mi nevyhovoval atd., tak nakoniec sa to natiahlo a dorobila som ho az po porode. Takze za mna sa investicia za individualny neoplatila🤣 lebo to trvalo este dlhsie ako klasicky. Moja rada znie ak bude instruktor sovinisticky chu*, co si mysli, ze sa bavi so 17r frackom (na co tiez samozrejme nema pravo), tak ho hned zmen😀 inak smelo do toho a drzim palce! Teraz uz mam vlastne auto a soferujem, aj ked nie denne, lebo stale ho vlastne surne nepotrebujem, ale trenujem. Ked bude treba dieta vozit kazdy den do skolky atd., tak ho isto vyuzijem. 🙂
@anonym_1db5eb Dakujem vam všetkým.Ja ho zatiaľ nemám a rozmýšľam ci si ho spraviť
@anonym_1db5eb Dakujem vam všetkým.Ja ho zatiaľ nemám a rozmýšľam ci si ho spraviť
@anonym_autor Ak mas na to cas a peniaze, tak si ho urob, urcite sa zide. Hlavne ak mas na akom aute jazdit. Ak ti ho teraz netreba, tak mozno neskor, ked ho aj vyuzijes, aby si ho len nedala do suflika a to je skoda 🙂 ja som ho robila v 28 a lutujem, ze som sa neodhodlala skor - aj ked som ho nepotrebovala, lebo podla mna ked clovek jazdi od uplnej mladosti, tak sa menej boji a lahsie sa uci, ale da sa v hocijakom veku zacat samozrejme
@anonym_autor Mam, nejazdim. Ale x zien nema..
@anonym_autor jasné, že mám už 25r., tisíce km za sebou a snáď tisíce ešte predo mnou, jazdím aktívne ,,,mam aj na veľkú motorku,ale jazdím iba na skútri
Mám od 18, jazdím denne a veľa, takže bez vodičáku by som bola "stratená"
Mám a som si istá, že všetky ženy ho nemajú. Ak mieniš jazdiť, urob si ho, ak nie, tak ho nerob. Časom bez jazdenia zabudneš, bude sa ti ťažko začínať..
Nemam a neplanujem a to moj muz je komisar pre autoskoly.
Ja si ho práve teraz robím, v 45🤦, lebo životné udalosti má k tomu donútili...a ľutujem, že som si ho nespravila skôr, lebo pri práci, deťoch, povinnostiach, vzhľadom k veku je to už dosť náročné ale čo robiť, keď mám výnimočne dieťa a škola kam ho prijali je vzdialená až 35 km od nás a spojenie vlakom či busom na niekoľko prestupov.
Mám, neviem si predstaviť fungovať bez.
Nemám a žijem.
Mam a pouzivam. Nie je nad to byt samostatna bojova jednotka
@anonym_autor nie zial
Mám a používam denne. Bola som začiatkom roka mesiac bez auta a ako by som nohy nemala. Nie je na to byt samostatná.
Mám, no nevyužívam. Nepotrebujem ho. A som samostatná úplne - práca, deti, nákupy, cestovanie.
Mám vodičák už 20 rokov a jazdím na aute denno denne. Vodičák pre mňa bola priorita tak hneď ako som si naň nasporila peniaze išla som do toho.
Nemám a nikdy som nechcela.
Mam, a jazdím už 40 rokov. Od 18ky. Ináč, poznám ženy z môjho okolia, ktoré nemajú VP, ale nechajú sa povoziť od ostatných. Nechápem, keď niekto nechce mať vodičak, prečo chce aby ju niekto vozil?

som muž ale aj ja ti dokážem odpovedať - nie všetky ženy maju vodičsky 🙂