Mávate pod pyžamom spodné prádlo?
Ahojte prosím Vás mávate pod pyžamom aj nohavičky, slipy? Mne to príde normálne ich mať a stretávam sa s názorom aj , že to je hlúposť, že si telo neodpocinie..
Ako to mávate vy?
toto je zas taka tema. niekto spis ta a iny zas onak. je to podla mna kazdeho vec a obvinovat sa tu, ci je niekto humusak alebo nie tak to mi ako pride fakt trocha cez
poznam ka na okraj, dycha sa plucami, koza,a ni ine tkaniva nedychaju
@majamat no tak ty si inak múdra.Ty si čo mala z biológie???😂😂😂
@majamat no tak ty si inak múdra.Ty si čo mala z biológie???😂😂😂
@jednorozec007 co je tu na smiech?
@jednorozec007 co je tu na smiech?
@majamat ze kožou sa nedýcha.Mas pravdu, to nie je do smiechu ten tvoj výrok ale do plaču, hanba na 100 zím.
Mňa ešte k tejto téme a tým, čo nenosia nohavičky, viete, že počas noci naše telo vylúči viac tráviacich plynov ako cez deň? Laicky povedané , v noci aj keď si to neuvedomujeme, veľa prdime a pri tom odchádza z tela aj veeeľa mikro čiastočiek stolice. Nie sú viditeľné, ale to je fakt. Takže ak spite napríklad len v košeli, tak je dobre často potom meniť nie len tu košeľu,ale aj posteľné prádlo, pretože tieto čiastočky ostávajú potom na plachte. Nehovoriac o sekéte, ktorý vylučujú ženské sliznice tam dolu. Aj keď máte pocit, že nie ste vlhké, tak ste, telo tak chráni vaše spodné partie pred rôznymi mikroorganizmami. Plus teda ľudské telo vypoti v noci asi 1 liter potu, opäť vedecký fakt a nie pocit, že ja sa v noci nepotím. Ak by ste sa nepotili, vaše telo nie je v poriadku a treba ísť k doktorovi. Tým potením si telo nielen reguluje teplotu ale hlavne v noci sa zbavuje toxických látok. Toto všetko potom buď končí v pyžame alebo ak spite nahý, v obličkach a plachte.
Ja áno, moje deti nie.. nerozumiem čo na tom môže byť hlúposť, neznášam byť bez nohavičiek.. ak má niekto rád pocit naholo, jeho vec, ja zase ten pocit neznášam tak robím tak ako mi vyhovuje.. už fakt ľudia by sa starali aj do toho ako si niekto druhý utiera zadok 😏
Dcera ani muz nie. ja ano.. skusala som aj bez ale neni mi to prijemne.. niekto spi v ponozkach niekto v nohavickach niekto nahaty.. spi ako ti vyhovuje co ta po druhych.
Ja bez nohaviciek nezaspim, skusala som to xkrat,takze ja bez nich nikdy... a v nocnej koseli bez nich uz voooobec , mam divny pocit bez nich ..😆

Nosim kratku koselu bez gatiek, alebo nohavicky a tielko.Ja radsej nechcem vediet ako sexujete, ked sa tu riesi, ze 2 dni rovnake pyzamo je nechutne ved sa clovek osprchuje a da pyzamove nohavice, ktore su volne.to mate na posteli igelit, aby sa nahodou sekret nedotkol periny?a to som si myslela aka som cistotna🙂)