icon

Mávate pod pyžamom spodné prádlo?

12. jún 2021

Ahojte prosím Vás mávate pod pyžamom aj nohavičky, slipy? Mne to príde normálne ich mať a stretávam sa s názorom aj , že to je hlúposť, že si telo neodpocinie..
Ako to mávate vy?

babatkoo
12. jún 2021

Nie nenosime, nikto z rodiny. Nechavame si genitalie ,,luftovat,, pocas spanku 🤷🏻

vevesh
12. jún 2021

Ako komu vyhovuje a je to maximalne individualne- sme doma piati a traja spia iba v pyzamach (a menia si kazdy den) a dvaja aj so spodnym pradlom. Ja som bola zvyknuta spavat bez spodneho pradla , ale od urciteho casu mi to zacalo vadit a teraz spim v pyzame aj so spodnym pradlom...

ukulela
12. jún 2021

Spím v bavlnenom xxl tričku a bavlnenych nohavickach/bombardakoch.

number19
12. jún 2021

Spi tu niekto nahy?

sszuzu8
12. jún 2021

Jasne ze ano
Príde mi nechutne byť bez. Však žena má výtok stále nejaký.

ckatka
12. jún 2021

Pridávam sa k skupine "nie"
A k téme - bavila.som sa s maserom, čo mi chodí robiť lymfodrenaz, a on tvrdí, že nosenie tesneho prádla a spavanie v oblečení je veľmi zle pre naše telo (hlavne pre lymfatický systém). Ze po celom dni napr v rifliach, je ideálne byt doma len v dlhom tričku a spať nahý, max voľna nočná košeľa.
A teda potvrdzujem. My spavame obvykle nahí, max nejaké tričko a je to super. Dieťa má volne pyžamko.

ckatka
12. jún 2021

@number19 väčšinou ano

ckatka
12. jún 2021

@sszuzu8 ak máš stále výtok tak potom nie je niečo v poriadku. Ja napríklad žiaden nemávam, ani v tehotenstve som nemala.
Počas menštruácie si dám kalisok a hotovo.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
sszuzu8
12. jún 2021

@ckatka nemyslím výtok so zápachom alebo inak sfarbený. Klasický každá žena je tam dole vlhká nikdy tam nemáme úplne sucho

akinom0077
12. jún 2021

@sszuzu8 presne

felicita027
12. jún 2021

nie

ckatka
13. jún 2021

@taskataska to áno...ale pokiaľ je to v intenzite ze "treba" spodné prádlo aby som nevytekala na posteľné prádlo...to naozaj treba riešiť. Normálny výtok sa pri potrebe utrie a počas spánku určite netečie prúdom do postele

elementissa
13. jún 2021

Ved nos to, co mas rada,ci? Ja spavam iba v nohavickach, bez nicoho dalsieho, neviem si predstavit spat oblecena. A casto ani tie nohavicky nemam v spanku. Podla toho, ako sa to vecer vyvinie ;) :D

zuzanaam
13. jún 2021

@ckatka presne tak, tkanina a guma na páse sťahujú normálne aj lymfatické cievy, je to doslova nebezpečné. Chcú tu nosiť nohavičky na noc kvôli hygiene, ale že sa telo nebude vedieť zbaviť vnútorného "bordelu" kvôli nim, to im už neprekáža. To by som si radšej prala návliečky každý deň, ako spávať v nohavičkách. A ani to by nebolo dobre. Nič netreba preháňať. Je vedecky zdôvodnené, že v "sterilných" domácnostiach prekvitajú alergie, lebo organizmus si nemá ako trénovať imunitu, všetko s mierou. Ja spávam v nočnej košeli, cez leto aj nahá, periem podľa potreby. Keď sa človek v lete spotí je namieste všetko oprať aj po dni, inak košeľu mením po pár dňoch a návliečky po 1-2 týždňoch. Žiadne výtoky, kvôli ktorým by bolo treba prať denne nepozorujem, vo voľnej košeli, alebo pyžame genitálie takmer ani neprídu do styku s látkou.

janiela6
13. jún 2021

Nemám ani pyžamo, ani spodné prádlo. Tiež som niekde čítala, že intímne partie by mali aspoň v noci dýchať, ako to tu už bolo spomenuté, ale nenosím ich nie kvôli článku, ale kvôli môjmu pocitu.

akinom0077
13. jún 2021

@sszuzu8 suhlas , kazda zena je dole vlhka … jednoducho pyzamo je nutne menit denne pokial zena spi bez nohaviciek.

ckatka
13. jún 2021

@akinom0077 negeneralizovala by som, pokým si sa každej žene nepozrela pod gatky 😉
Ja napríklad mam dole sucho. Žiaden výtok ani v tehotenstve ani mimo tehotenstva. Mokro mam len pri vidine sexu 😂 a teda pri nom.

number19
13. jún 2021

@ckatka A ked mas sexualne sny, aj vtedy si sucha?

akinom0077
13. jún 2021

@ckatka tak ja sucha nie som a ked som skusala spat bez pyzama nevyhovovalo mi to to je jedna vec, citila som sa zle a jednoducho tam bola nutnost vymeny pyzama denne

majamat
13. jún 2021

poznam ka na okraj, dycha sa plucami, koza,a ni ine tkaniva nedychaju

rooberta
13. jún 2021

A nie je to vlastne jedno ci sa tyzdenne operie o 7ks nohaviciek alebo pyzam naviac? Viem ze pyzamo je velkostne niekde inde ako nohavicky a v pracke zaberie viac miesta, ale aj tak sa nakoniec jedno ci druhe musi oprat. Sa to tu rozobera ako keby bolo opratie pyzama omnoho zlozitejsia vec ako nohaviciek.

majamat
13. jún 2021

@rooberta nejde ani tak o opratie, aj ked ja osobne nemam 7 pyzam, skor tu ide o to, ci sa to pyzamo naozaj denne meni.

ja skor nechapem, preco maju neiktori pocit, ze mat nohavicky je zle. nech si kazdy urobi, ako mu vyhovuje. aj cez nohavicky moze prudit vzduch, pokial si zena na seba neda nejaky total igelit. cize o nic nejde.

ja somzvyknuta nohavicky nosit cely zvot pod pyzamo - nosim bavlnene, ciste, vacsinu zivota mam dost zly zivotny styl, zle sa stravujem a napchavam sa sladkym, cely zivot mam vytok a teraz este horsi koli prolapsu maternice, mam nadvahu a aj tak nemam problem s infekciami, ani inymi gynekologickymi problemami ( prolas s tym nema samozrejme zadny suvis )

ajko2011
13. jún 2021

Ja nosím spodné prádlo aj pod pyžamo. Nohavičky vždy a podprsenku som sa naučila nosiť od kedy som kojila syna. 😂 Neviem si predstaviť už spať bez.
Syn tiež nosí slipy pod pyžamo.
Manžel je bez. Len pyžamo.

alexk12
13. jún 2021

@number19 nie osprchujeme sa🤦🏻‍♀️😄

number19
13. jún 2021

@alexk12 Sprcha jasne. A potom aj menis plachtu a obliecky kazdy den? 🤦🏻‍♀️🙈

mirage
13. jún 2021

@sszuzu8 vytok ide na pyzamove nohavice, a tie sa operu. A neumri teraz, neperiem tie pyzamove nohavice denne.

oblecenie99
13. jún 2021

Celkom zaujímavé, že aká argumentacna vojna môže aj z tejto témy vzniknúť 😀 Každý nech robí ako sa cíti najlepšie. U mňa je to indi vindi ozaj kedy ako, niekedy aj spim nahá, niekedy mám aj nohavičky, presnejšie najlepšie sa mi spi v čistých nohavičkách a voľnom tričku, manžel by najradšej chodil bez spodneho prádla aj cez deň 😀

kristianka2255
13. jún 2021

ja by som bez gatiek ani nezaspala, normalne okupat sa, gatky a pyzamo na to.Je to podla mna hygienickejsie akl ked sa ti pyzamove nohavice sucha o..noa zeny to maju dole kadejako😏😂 zamna ciste vonave spodne pradlo🤩

leskovael
13. jún 2021

Toto je aká diskusia haha nikdy ma nenapadlo že ako to má niekto iný 😂 ale ja nosím. Aj ked spím nahá, tak nie úplne, nohavičky musím mať..Ak by som nenosila, tak jedine meniť pyžamo každý deň, neviem si predstaviť spať bez a nosiť viac dni ten istý pyžamový spodok a jasne ze sa sprchujem každý večer a idem tak do pyžama čistá, ale aj tak, ved pyžamo mam bežne na sebe aj 10h takže je pre mňa neprijateľné, žeby som ho dala na seba znova ďalší večer už použité.

Ale syn nenosí, u neho nechávam nech si telo oddýchne a dávam iba pyžamo