icon

McDonald - váš favorit?

11. júl 2022

Téma na odľahčenie, ktorý burger je váš favorit v mekaci? Prípadne iné jedlo?
Tie, čo pohŕdate mekacom - pssst, táto téma nie je o tom. 🙂

Strana
z2
petamich
11. júl 2022

ja mam najradsej tie uplne obycajne male 🙂 a potom este BigTasty Chicken, barbecue omacka a kooooopa hranoliek

ysseba
11. júl 2022

Big Mac a klasický cheesburger 😎

bubinko1506
11. júl 2022

McChicken a hranolky - ked som bola tehotna, tak jedine maso, co som zjedla, bol McChicken - vsetko ostatne maso aj zelenina mi smrdeli ako mokry pes🤣. Muz mi este do nemocnice nosil mekac, ked som tam bola par dni kvoli nizkemu tlaku - (ved nudny vikend, tak treba v 30tt s dvojickami odpadnut v restike pri veceri)🤣. A psst, ale nasi krpati maju raz do mesiaca dovoleny mekac, takze hranolky a kuracie nugetky musia byt🤣

tykat
11. júl 2022

Ja som milovala McCountry ale uz ho nerobia. A potom este grilovany wrap. A kridelka mali vyborne.

janulka182
11. júl 2022

@tykat tiez som ho zboznujem. maju ho teraz v rannom menu.
https://www.mcdonalds.sk/menu/ranajky/mccountry...

tykat
11. júl 2022

@janulka182 ...ano minule som si ho dala ked som isla od dr. ... len sa mi zdal trosku "chudobnejsi" 😁 a hlavne v mekaci sa vacsinou na ranajky nevyskytujem. Ale mozno si privstanem lebo je fajny veru.

majlo1234
11. júl 2022

Neznasam ich burgre😃ale mcwrap crispy a hranolky maju najlepsie

lenkadenisa
11. júl 2022

Single big tasty bacon 🤤 A kedysi mali tzatziki wrap, to bola mňamka - hovädzie mäsko, tzatziki dresing a grécky syr, ooooch

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
salonka77
12. júl 2022

McRoyal 😋

saxana000
12. júl 2022

Mc syr niekedy ked bol to bola mnamka.ale klasika chickenburger so sladkou omackou alebo big mac..raz za cas mnam.a hranolky najlepsie na svete..

sparrows
12. júl 2022

Cheeseburger a hranolky >>>

sunshine_18
12. júl 2022

6 nugetiek menucko a macchicken 😋 + dzusik

sense
12. júl 2022

MC flurry oreo alebo MC flurry bez nicoho
Keď som bola pred x rokmi tehotna by byvalo zle prakticky zo všetkého, a jedno z mála co mi zle nebolo boli hranolky odtial

michalka4193
12. júl 2022

Tasty cheese

miskasiska
13. júl 2022

Nugetky, hranolky, zmrzlina s karamelom a moja najnovšia závislosť na raňajky je vajíčkový bagel 🙂

ysseba
13. júl 2022

@tykat Mc Country bol najobľúbenejší aj môjho muža 😀 Inak majú ho - ale v raňajkovom menu 😉 https://www.mcdonalds.sk/menu/ranajky/mccountry...

pauli_s
22. júl 2022

Tasty cheese + hranolky a zajesť to McFlury s čokoládou a lentilkami. :D
Som nebola v mekáči asi rok, asi sa pôjdem v najbližšiu dobu najesť tam niektorý deň.

Ale aj nugetky veľmi ľúbim s hranolkami a kari omáčkou.

anickaaa6aaa
22. júl 2022

Big tasty bacon, hranolky a nim sladkokysla omáčka musí byť.. a druha topka je Big mac 🙂

Strana
z2