McDonald - váš favorit?
Téma na odľahčenie, ktorý burger je váš favorit v mekaci? Prípadne iné jedlo?
Tie, čo pohŕdate mekacom - pssst, táto téma nie je o tom. 🙂
Big Mac a klasický cheesburger 😎
McChicken a hranolky - ked som bola tehotna, tak jedine maso, co som zjedla, bol McChicken - vsetko ostatne maso aj zelenina mi smrdeli ako mokry pes🤣. Muz mi este do nemocnice nosil mekac, ked som tam bola par dni kvoli nizkemu tlaku - (ved nudny vikend, tak treba v 30tt s dvojickami odpadnut v restike pri veceri)🤣. A psst, ale nasi krpati maju raz do mesiaca dovoleny mekac, takze hranolky a kuracie nugetky musia byt🤣
Ja som milovala McCountry ale uz ho nerobia. A potom este grilovany wrap. A kridelka mali vyborne.
@tykat tiez som ho zboznujem. maju ho teraz v rannom menu.
https://www.mcdonalds.sk/menu/ranajky/mccountry...
@janulka182 ...ano minule som si ho dala ked som isla od dr. ... len sa mi zdal trosku "chudobnejsi" 😁 a hlavne v mekaci sa vacsinou na ranajky nevyskytujem. Ale mozno si privstanem lebo je fajny veru.
Neznasam ich burgre😃ale mcwrap crispy a hranolky maju najlepsie
Single big tasty bacon 🤤 A kedysi mali tzatziki wrap, to bola mňamka - hovädzie mäsko, tzatziki dresing a grécky syr, ooooch
McRoyal 😋
Mc syr niekedy ked bol to bola mnamka.ale klasika chickenburger so sladkou omackou alebo big mac..raz za cas mnam.a hranolky najlepsie na svete..
Cheeseburger a hranolky >>>
6 nugetiek menucko a macchicken 😋 + dzusik
MC flurry oreo alebo MC flurry bez nicoho
Keď som bola pred x rokmi tehotna by byvalo zle prakticky zo všetkého, a jedno z mála co mi zle nebolo boli hranolky odtial
Tasty cheese
Nugetky, hranolky, zmrzlina s karamelom a moja najnovšia závislosť na raňajky je vajíčkový bagel 🙂
@tykat Mc Country bol najobľúbenejší aj môjho muža 😀 Inak majú ho - ale v raňajkovom menu 😉 https://www.mcdonalds.sk/menu/ranajky/mccountry...
Tasty cheese + hranolky a zajesť to McFlury s čokoládou a lentilkami. :D
Som nebola v mekáči asi rok, asi sa pôjdem v najbližšiu dobu najesť tam niektorý deň.
Ale aj nugetky veľmi ľúbim s hranolkami a kari omáčkou.
Big tasty bacon, hranolky a nim sladkokysla omáčka musí byť.. a druha topka je Big mac 🙂

ja mam najradsej tie uplne obycajne male 🙂 a potom este BigTasty Chicken, barbecue omacka a kooooopa hranoliek