Kto je váš favorit na nového Jamesa Bonda?
Neprestrielny mnich ...
@anonym_7b6ed0 úf, tak tu je naozaj ťažké sa rozhodnúť 😄
Aaron
Síce "môžem" niekoho iného, ale na túto rolu Henry alebo Aaron, o niečo viac Henry... ostatní sú v mojich očiach na Bonda pre mňa príliš mlaďasi... teda Theo James ani nie, ale pôsobí na mňa mladšie
@anonym_autor aaron
Korunný princ Viliam jednoznačne. Alebo... niekto z kráľovskej rodiny, hocikto, aj Kate 😀😂😂
@anonym_autor Teo je úplný Bond...James Bond
@anonym_autor za mňa jednoznačne Callum❤
Neprestrielny mnich ...
@anonym_7b6ed0 Tak tu by som si veru nevedela vybrať 🙂
@anonym_autor nepoznám ani jedného 🙈 keby som si mala vybrať čisto podla foto tak asi ten Harris by to bol.
Za mňa bol naj Bond Pierce Brosnan 🤗
Nevidela som ani jedneho bonda..ale keby ho hral aaron, tak si to pozriem 😄
Nevidela som ani jedneho bonda..ale keby ho hral aaron, tak si to pozriem 😄
@anonym_85dca9 A keby ho hral Bob Fiko? 🙂
Theo
Na mna su uz trosku velmi sladucki. Za chvilu uz Bonda bude hrat asi zena.
@cimage zato ženy na MK sú sladké ako zmes cyklamátu,, otravy na 🐁🐁 a TNT v jednom💣💥
Neprestrielny mnich ...
@anonym_7b6ed0 To bude novy zloduch proti ktoremu bude James bojovat.😀
@anonym_autor nepoznám ani jedného 🙈 keby som si mala vybrať čisto podla foto tak asi ten Harris by to bol.
Za mňa bol naj Bond Pierce Brosnan 🤗
@anonym_a08498 Aj ja som mala Pierca Brosnan najradsej ale to len podla vyzoru. Keby som videla fotku Daniela Craig pred tym ako som videla film tak by sa mi ani nahodou nehodil, ale vo filmoch bol uzasny. Mne sa nepacil ten lezerny, cool pristup ktory mali predosli Bonds. Craig je taky zivelny.
Ja potrebujem vediet, o com ten Bond bude. Potom sa da vybrat, ktory by lepsie do tej role zapasoval.
Ja potrebujem vediet, o com ten Bond bude. Potom sa da vybrat, ktory by lepsie do tej role zapasoval.
@moonlight1210 trošku od veci príspevok. Herca väčšinou vyberajú na viac častí Craig natočil 5, Brosnan 4 filmy...
bud Svajda alebo Versace ja chcem byt v dome...
@moonlight1210 trošku od veci príspevok. Herca väčšinou vyberajú na viac častí Craig natočil 5, Brosnan 4 filmy...
@anonym_6a3dce napriek tomu ma kazdy Bond svoju povahu, charakter. Takze zalezi, aky mu chcu vdychnut tentoraz.

A dnes nebude otázka o kráľovskej rodine?