icon

Mediálne pretláčanie Progresívneho Slovenska

15. sep 2023

Nepríde vám už choré to umelé pretláčanie Progresívneho Slovenska v médiach? Veď ten Šimečka ma problém poskladať vetu, o obsahu sa radšej ani nevyjadrujem.

Víkendové politické diskusie:
Sobotné dialógy - Kollár / ŠIMEČKA
V politike - Jurinová / ŠIMEČKA
Na telo - Pellegrini / ŠIMEČKA

annm81
16. sep 2023

Tie, čo naozaj máte nejaký prehĺad, skutočne platí, že TA3 preferuje PS? Myslím v ideovom zmysle nie v tom, že ich ako 2-3 najsilnejšiu stranu pozývajú do diskusií viac ako strany, čo nemajú šancu dostať sa do parlamentu. Kedysi to bola hlasná trúba Smeru, ktorá veľmi neochotne informovala o akýchkoľvek smeráckych kauzách. Takže sa niečo zmenilo? Moderátori, vlastnícka štruktúra, či aj na nich už Smer začal byť príliš extrémistický?

stanulienkat
16. sep 2023

@triss83 ked je Simecka agresivny v diskysiach, tak pitom neviem, co je tvoj primitivny idol Fico.🤣🤣🤣 Ty si v diskusiach uuuplne mimo, trosku jednoduchsia, ze? Tipujem vychod republiky??

Autorka-nesuhlasim. Na mna vyskakuje odvsadial Fico a jeho kumpani. Musi mu dobre leput, ze pojde sediet.

kristiii
16. sep 2023

Fakt? Ja mám zas pocit, že všade vidím slizkého Kollára.

triss83
16. sep 2023

@stanulienkat pozri si diskusiu Na hrane a potom sa ozvi. Chápem, že ste v Bratislave nervózni, no čo sa čudujete? Dostali ste šancu vládnuť a za 3 roky, tu boli 3 vlády. Všetci sme dennodenne zažívali a zažívame protikorupčnú, proreformnu a ,, úžasnú,, 🤦 vládu odborníkov. Čo sa dalo to pokazili, úplne znefunkčnili krajinu, keby neboli samosprávy primátori a starostovia,tak sme v úplnej riti. Nuž, nestačí bývať v Bratislave a hrať sa na pupok sveta, bez zdravého rozumu, to jednoducho nepôjde 😉😊.
Ľudia rozhodnú, komu dajú svoje hlasy, vôľu občanov musia politici rešpektovať. Médiá nech robia vyvážené relácie, poskytujú pravdivé informácie a nech nemasírujú svojími ideológiami verejnosť.

lenkasarka
16. sep 2023

@kristiii a mne na YT vždy vyskakuje Pelle

patta89
16. sep 2023

Ja som z BA, ale PS volit urcite nebudem ani moja rodina...nie vsetci z BA su "nadchnuti" Simeckom...ale suhlasim, ze najviac na MK sa stale propaguje PS, uz by tieto politicke diskusie tu mohli vymazavat.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
miskaska
16. sep 2023

Je pred volbami, nepride mi to umele. Je to OK.

sulejmanka
16. sep 2023

Netrep hovadiny. Včera na TA3 viskupič (SaS) - svrček (Sme rodina), či štvrtok Merašický (KDH) - Kalinak (smer), dva dni dozadu na Markíze bol aj Drucker, aj Dzurinda. Staci lepšie pogoogliť

pkgirl30
16. sep 2023

ja som telku nezapla už 4 roky takze ani nevnímam nejaké pretláčanie

nika523
16. sep 2023

Nepostrehla som nijaké pretláčanie ani mi to nevadí, čo nechcem nepozerám alebo si nevšímam

vroni
16. sep 2023

Aj mne sa zdá, ze su mediálne pretláčani viac než iné strany. Zároveň však pripúšťam, ze chyba môže byť v mojej optike, pretoze sa mi ich názory a spôsoby priecia, akúkoľvek ich prezentáciu vnímam precitlivelo.

nika523
16. sep 2023

A ak sú pretláčaní tak aspoň majú väčšiu šancu vo voľbách

nika523
16. sep 2023

Možno preto im tak stúpli percentá a ja som len radaz

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
bazarik456
16. sep 2023

Ja si tiež nič politicky motivované aktívne nevyhľadávam a nesledujem TV a mám pocit, že sú brutálne pretláčaní, tu na MK, hocikde si niečo čítam alebo pozerám, tak mi vyskakuje ich kampaň, doteraz som z iných strán raz postrehla Fica na namestí, kauzu s Ferusovou a Kollárom a teraz tú bitku, ale PSko vidím všade.

vlastnynazor
16. sep 2023

Veru, nech uz je po volbach a dufam, ze na nejaky cas tu prestanem pocuvat o presadzovani 72rodov a podobnych kravin.
Hoci ak fakt ludia prisli o rozum a daju im hlas, tak tie ich chore ideologie a napady budu podsuvat pravidelne nadalej.

ciernysokol
16. sep 2023

@lukino2000 ja napriklad odvolim neplatny hlas.prvy krat sa mi jednoducho neda nikoho zakruzkovat.by mi zle zo seba prislo pri hocikom.vsetci zle.

ibrunova
16. sep 2023

@ciernysokol čiže hodíš prázdnu obálku?

dadis
16. sep 2023

ja nemam TV, politicke diskusie nepozeram (ale pozyvaju sa do nich predstavitelia najsilnejsich stran a kedze posledne prieskumy je PS 2., tak to dava logiku, ze budu v TV castejsie nez predtym), ale volit budem PS tak ci tak, nemam tam koho ineho 🤷‍♀️

ciernysokol
16. sep 2023

@ibrunova nejak doskrtanu,aby sa nezneuzil moj hlas.

tykat
16. sep 2023

@lenkasarka ...aaaa vidis YT... mne tam dookola vyskakuje Todova. Ja tu zenu taaaaak neznasam a vkuse mi ju tam podsuvaju. 🙈

tykat
16. sep 2023

Vies co, vsimla som si ze "najviac" vsade vidim tych, ktori mi najviac vadia.

ibrunova
16. sep 2023

@ciernysokol preháňaš, aký zmysel má doškrtaná obálka..

lenkasarka
16. sep 2023

@ibrunova asi demonštratívny

ciernysokol
16. sep 2023

@ibrunova len taky,aby sa nezneuzil hlas.pre istotu doskrtana,aby nik nic nekruzkoval.

ibrunova
16. sep 2023

@lenkasarka jedine.. Ja som videla už v obálke kadečo, aj hlas pre Mickey mousa

annm81
16. sep 2023

@ciernysokol Vôbec sa nemusíš unúvať do volebnej miestnosti, ak voliť nechceš, "tvoja" obálka nemá byť ako zneužitá.

lenkasarka
16. sep 2023

@ibrunova 😂😂😂 kreatívny volič

ciernysokol
16. sep 2023

@annm81 pocula som aj ine verzie od ludi,co pracovali vo volebnej komisii.asi si tu namahu dam.