Mediálne pretláčanie Progresívneho Slovenska
Nepríde vám už choré to umelé pretláčanie Progresívneho Slovenska v médiach? Veď ten Šimečka ma problém poskladať vetu, o obsahu sa radšej ani nevyjadrujem.
Víkendové politické diskusie:
Sobotné dialógy - Kollár / ŠIMEČKA
V politike - Jurinová / ŠIMEČKA
Na telo - Pellegrini / ŠIMEČKA
@paradajkova, no, čiže s ľuďmi, ktorí investovali svoje ZDANENÉ peniaze do bytu "treba niečo robiť". Ideálne alebo ich donútiť platiť neúmerne vysokú daň z už raz zdanenych peňazí alebo ich donútiť prenajať byt tým, ktori ho pripadne zničia. Áno, toto je presne úvaha spadajuca do schémy politiky PS. Kradnúť a rozdeľovať. Ľavicovo liberálne. Namiesto toho, aby sa niekto konečne zobudil a skoncipoval chýbajúci zákon o nájomných bytoch. Namiesto jednoriadkovej úpravy, ze zbavený dane zo zisku môže byť len ten, v ktorom mal majiteľ aspoň 5 rokov trvalý pobyt. Nie. Proste paušálne vyhlasime všetkých za kriminálnikov a po spravodlivosti aj najmenší úspech potrestame. Vivat lavicovy liberalizmus.
@erikavesela lepsi politolog z oxfordu, ktory ma vysoku volenu funkciu v EP, ako fico, co si urobil docenturu z bezpecnostnej sluzby, nehovoriac o kollarovych a matovicovych tituloch. Jo, aj oxford si vies zaplatit, ale studium, nie titul....
@erikavesela naozaj by som neporovnavala Oxford a Karlovu univerzitu 🙈 a v case, ked tam studoval bolo skolne nejakych smiesnych 5000 libier rocne. Oxford je naozaj prestizna univerzita s menom po celom svete a urcite tam nikto nie je odkazany na to, aby nechali nejakeho chlapca zo slovenska akoze dostudovat, lebo by si nieco zaplatil a ani im nestoji za to prist o renome ak by sa zacalo hovorit o tom, ze “za peniaze tam skonci hocikto”.
@vroni PS to podla mna v programe vobec nemaju, ak ano prosim napis mi ktory presne bod, lebo ja som to tam nenasla nikde.
Keď sa tu už rozplývate nad Šimečkom, čo také pre Slovensko v EU parlamente urobil?
@paradajkova, ja odpovedám na tvoj príspevok.
@paradajkova je kazdeho osobna vec kde "ulozi" svoje peniaze. Niekto ich prefajci, precestuje a iny kupi pozemok. Pokial poznas niekoho kto prenajima nacierno, daj podnet na Danovy urad. Ja osobne prenajimam svoj dievcensky byt oficialne, mam DIC a kazdy rok platim dan okolo 400€ okrem inych poplatkov. Mozno my rozmyslame dopredu a chceme iba nase deti usetrit pred tymi 30 r. hypotekami..Mne viac vadia politici a oligarchovia co kradnu miliony vo velkom ako nejaky podla teba "spekulant" co si drzi prazdny byt. Aj tak ide demograficka krivka dole a vela ludi odchadza do zahranicia, cize za par rokov nebude nedostupne byvanie ale prazdne nehnutelnosti z tohto dovodu. Stale som toho nazoru, ze kto chce dnes byvat vo svojom,tak najde tu moznost.
@valeria_h zmenu pohlavia na požiadanie bez vyšetrenia. Som v ich programe nenašla
@valeria_h vy si robite srandu,ci toto je ozaj ich program?PS je podla mna najvacsie zlo,ale ak az taketo,som uplne v soku,ze ich vobec niekto chce volit.
@ciernysokol snad neveris tomu prispevku.. boze zeny pouzivajte vlastnu hlavu a seriozne zdroje🤦♀️
@valeria_h Presadzujeme progresívny zákon o interrupciách, ktorého hlavným cieľom je zabezpečenie dostupnej interrupcie pre všetky tehotné osoby, ktoré sa pre ňu rozhodnú. K tomu patrí odstránenie čakacej lehoty, zrušenie povinného poučenia nad rámec informovaného súhlasu nevyhnutného pre výkon medicínskeho zákroku, zrušenie 6-mesačného obmedzenia od posledného prerušenia tehotenstva (upravené 15.9.), ale aj povinného súhlasu pre neplnoleté osoby. Zabezpečíme umožnenie medikamentóznej formy interrupcie, ktorá je v iných krajinách normálnou súčasťou kvalitnej zdravotnej starostlivosti pre ženy. Presadzujeme tiež plné hradenie interrupcií z verejného zdravotného poistenia pre všetky osoby bez rozdielu veku a dôvodov na interrupciu.
@lenkasarka Môžete mi, prosím, vysvetliť, ktoré sú to tehotné OSOBY? Ďakujem.
Co simecka urobil? Zjavne viac, ako ty...
@vroni a kde ja pisem, ze to navrhuje PS?
@kaila1 no ja neviem ja som to len skopirovala z ich programu.
@lenkasarka Aha, OK, myslela som, že si člen PS.🙃
@kaila1 mo to určite 🙈
@kaila1 tiez ich nebudem volit, ale vadi mi ako idu vsetci proti nim v antikampani a zo slova progresivne spravili doslova nadavku alebo nieco zle a demonizujuce. Naozaj nie su najvacsim problemom nasej krajiny homosexuali a cudzie maternice, ked tu nefunguju zakladne veci ako doprava, zdravotnictvo ci skolstvo.. Treba Slovensko posunut urcite dopredu a smerom na zapad..
Inak prečo by akože mali byť hradené interrupcie bez rozdielu? To má mať aký význam?
@erikavesela Kde na Karlovke tolko bude platit 🙈, to mas odkial, prosim ta. Vies kolko slovakov tam studuje? A nie, rozhodne sa kazdemu nepodari dokoncit...
@kristiii tiež mi to udrelo do oči. Všetko hradené z verejného zdravotného poistenia aj interupcie bez akéhokoľvek dôvodu. No deťom ktoré sú bohužiaľ chore sa treba skladať a zbierať vrchnáky. Toto by malo byt plne hradené. Ale to je môj subjektívny názor.
@ciernysokol Vieš čo, tvoje rozhodnutie nevoliť je veľmi rozumné. Niekto, kto vyhodnocuje informácie tak ako ty, by nemal rozhodovať o smerovaní krajiny.
Veľmi zriedkavo nahlasujem príspevky a to som tu na tému liberálne/konzervatívne hodnoty viedla nie jednu diskusiu, ale je veľký rozdiel medzi tým mať nejaký názor a šíriť klamstvá - príspevok @valeria_h som nahlásila, pretože to, čo zverejnila je KLAMSTVO (ale v tom má ona asi už prax, ktovie, či je to úmyselné šírenie lží, za ktoré jej platia, alebo len dôsledok slabého vzdelania).

@paradajkova tak ja mám v okolí príčetnejších ľudí, každý, kto má viac bytov, tak prenajíma. A čo sa týka toho, ze mnohí nepriznávajú príjmy, áno, to je pravda, ale čuduješ sa v štáte, v ktorom platí (neviem či stále, ale predpokladám, že áno), že keď máš oficiálne príjem z prenájmu, tak sa nemôžeš registrovať na ÚP a tým pádom ani poberať podporu? 🤔