Meno pre bábo, páči sa vám meno Tamia?
Ahojte, dáke odporúčania na pekné mená?Aj pre chlapčeka aj dievčatko. Čo hovoríte na dievčenské Tamia? 🙂 ďakujem za návrhy už vopred 🙂
@andreablabla krásne meno tiež, veď ono je veľa pekných mien, len ja som si k nej žiadne iné nevedela predstaviť 🙂
@anavipredam ja mám Šeherezadu
@chrumka120 vážne ???
@katuskacicuska
@anavipredam baby, nie, nemám Šeherezádu, prepáčte ale prišlo mi to vtipne 🙂
@anavipredam suhlasim, Olivia, Sofia, Ema je uz na kazdom rohu. My mame doma Nataliu (ehm, ano, tiez dost caste ale mne to tiez tak zarezonovalo takze uplne viem o com hovoris 😊❤️) a ak sa podari druhe tak bude bud Jakub alebo Viktoria,uvidime 😊 Tamia je take vskutku uchu lahodiace, mooooze byt 😊👍🌹
@veronice tiež veľmi pekné meno, aj to mi teraz tak rezonuje keď si ho vyslovím 🙂 tak držím palce aby sa podarilo 🙂 a koľko má Natálka?
@anavipredam ja by som tiež dala Tamiu dcérke, keby manžel nemal u rodičov psa Timka a suseda manželova sesternica je tiež Timka 🤣 ... takze kvôli tomu nemôžem dať, Tamia je nadherne 🎀🎀♥️♥️♥️
@anavipredam ahoj , ste spokojní s týmto menom ? My sa chystáme tiež dať meno Tamia
@anavipredam ahoj, ste spokojný s týmto menom ? My sa chystáme tiež dať Tamiu .
Tamia je novodobá Sofia, volá sa tak už každá druhá. 🙂
@denda007 tvoj názor, ale stále lepšie ako Sofia a Olívia, Lea, Ema
@michaela0108 áno sme, nemenila by som 🙂
@anavipredam ďakujem pekne za inšpiráciu 😍 už som bola na 100% rozhodnutá, že ak sa nám raz podarí mať dcérku, tak ju určite budeme volať Timea.
Pred mesiacom sa manželovmu kolegovi a dobrému kamarátovi narodila dcéra Timea a ja som ostala zúfala, prečo si práve také meno museli vybrať 🙈😅
a priznám sa, že meno Tamia som až dnes prvý krát objavila a hneď sa mi zapáčilo 🌞 horšie je to u mňa s chlapčenskými menami, tam sa akosi vôbec neviem rozhodnúť 😒 kolegyňa má TImona čo by som asi ajja brala, ale nechcem opakovať takže zase nič 😅 uvidíme, snáď ma čoskoro niektoré osloví natoľko, aby som ho v budúcnosti mohla hrdo dať svojmu chlapcovi 😇

@anavipredam no ja som prvú tiež tak pomenovala, len kvôli tomu, že sa mi to meno páčilo, nejako som nad tým nerozmyslala a tiež bolo správne to rozhodnutie, potom som sa ale aj ja dosť zmenila a možno to je tým, že už by som to brala inak a napríklad aj ta história toho mena alebo neviem ako to povedať by bola pre mna dôležitá 🙂