Meno pre chlapca - Kasper
Ahojte, ake myslite ze by boli reakcie na meno Kasper na Slovensku? Zijeme dlhsie v zahranici kde je toto meno uplne bezne- ako u nas peter, pavol, jakub... /dansko/ Vahame lebo hoci teraz neplanujeme navrat na Slovensko nikto nevie co bude o 5 rokov... Prvy syn je Kevin. hladame meno jednoduche, nie dlhe a co sa vyslovuje rovnako vo vacsine jazykov... Zatial jedine co nam padlo do oka je Kasper. Obavame sa vsak reakcie na Slovensku -hlavne u deti ak by sme sa raz vratili na toto meno...
@svetielko219 Kasper je pekne meno, ale co ma prve napadlo bola ta kreslena rozpravka o Kasperovi, takom bielom duchovi 😉.....pozeravala to moja mladsia dcerka. Inak tiez zijeme v zahranici, mame dve baby a hladali sme mena podla toho, aby boli rovnake aj na SK a aj v NL. Nakoniec sa nam to podarilo 😉 ....skuste mozno aj vyhladat s mm pre synceka meno, co je rovnake v Dansku a aj na SK, urcite najdete, su take univerzalne mena.Drzim palce
@svetielko219 Mne sa to meno velmi paci, naozaj krasne - kratke a svizne 🙂 Kludne by som ho dala tiez. Avsak je pravda, ze poznam zenu, ktorej pes sa tak vola, tak to je trochu na zvazenie...
@alex666 ono ale nie je to skor o neprijati mena kasper ako takeho v nasej krasnej slovenskej spoločnosti, ako o to, ci ide o meno pre psa??
zober si , ze keby povedala ze chce aby sa dieta volalo Benjamin, tak tu urcite nenabehne 10 -20, mamiciek aby jej oznamili ze kolko psov s menom Ben, alebo Beny poznaju. Pritom urcite co sa tyka frekvencie psich mien, tak ben ci beny je hodne castejsie ako mneo pre psa Kasper.
zasada c.1 nikdy nehovorit meno dopredu... mame dlhe priezvisko zacinajuce na V, zijeme v rakusku a tam to meno hlaskujem vzdy, lebo ho nevedia napisat.. ja zastavam ten nazor, ze dieta si vyberie meno samo... mama vzdy, ze musime vybrat kratke meno a blablabla... ked sa narodila prva, oznamili sme, ze sa narodila veronika a nikto nepindal (aspon teda nie mne). Pri druhej sme meno povedali, lebo ho vybrala starsia este skor ako sme vedeli co to bude. A vybrala meno katarina. Aj my sme chceli nejake univerzalne, akurat katka bude musiet vraviet ze je bez h. Veronika ma vo skolke deti s menami napr. ariel - chlapec, ma tureckych rodicov a nikto sa nad tym nepozastavuje, ze sa tak volala morska panna.. dalej su tam lucian, arthur,... je pravda, ze mne to pride usmevne, ale v duchu sa pousmejem a neriesim... a ano, my vedieme deti k tomu, ze su krute a vysmievaju sa... deti beru mena uplne prirodzene, ale my uz dopredu si vzdy ku niecomu najdeme poznamku... btw ja som lenka a volali ma lenka lienka podkolienka alebo podprsenka...
Ani mne sa to meno absolútne nepaci a nedala by som také ani psovi ako sa tu spomína. Za mňa divné meno.

@nikelca Presne. My sme mali psa Klaudiu. Budem teraz mamičke, čo chce dať také meno dieťaťu, písať, že to je meno pre psa? :D