Meno pre psa
Ahojte 😊 Ideme si s mužom kúpiť psíka, máme ho už rezervovaného a potrebujeme mu vymyslieť meno. Hľadali sme všetko rôzne, mytológické, severské, z filmov ako Harry Potter alebo Pán prsteňov, nič sme ešte nenašli, čo by nás zaujalo 🙈 Máte nejaké typy? Prípadne ako sa volajú vaši maznáčikovia? 😊
Tamir, Kizar, Sirius, Grim
@ivanka12311 grim znie velmi pekne
@peta2202 áno je 🤗🥰aj mne sa veľmi páči
Mame berňáka Kiru. strýko ma vlčiakov Diamonda (Dajmonda), Killera a jack-russela Chikinu (čikina). Pred rokmi sme mali križencov Nirvanu, Bobbyho a Ťapku.
My máme dlhosrstu koliu Brinkleyho ❤️
Mame fenku Amy volame ju Ejmy
@janka0215 my teda nemáme psíka ale kocúrika, kanadského sphynxa a meno sme pre neho hľadali ikonicke, ktoré niečo pre nás znamená 🙂 a vybrali sme z pána prsteňov práve a mame doma Narsila❤️ (Narsil-isildurov meč ktorým zabil saurona 😃) tak ak môžem poradiť vyberajte z filmov, seriálov čo zbožňujete 😊
Brácho má čivavu, volá sa Bruno. Mne by sa páčilo meno Mango alebo Enzo. 😊
aston..s takym menom ku mne uz dosiel,a nemenila som,mne sa paci...
Naše psy - cane corso Arkan (vojensky veliteľ zo Srbska), Ammon (s jedným m bol egyptský boh a podla mužovej skupiny Amon amarth) a teraz Marcus (Marcus Aurelius - cane corso je staré rímske plemeno) a x stafforda Ares (boh vojny). Muž vojak no 🤷♀️☺️ A civavy Iva, Lisa a Mia 😁 Najbližšie chcem Willyho 💙
Moji su Gabaston a Inaya
Mena u nas:
Goro
Arco
Sharon (sučka)
Erinn
Eliška
Ťapko
Bobo
Posledni styria u nas este v pokoji nazivaju🙂
A v docaske som mala ciernu sucku menom Nara a dalsiu krizenku menom Angie, premenovala ju mala ma Gigi (džidži)
Aj mňa by zaujímalo odkiaľ ho máte a či je toto plemeno vhodné pre alergika
U nas su Bobi, Tafi a Maya 😍
Vsetko civavy
My sme mali jack russela teriéra a volal sa Edy❤️
@janka0215 ja mám fenky Bibi a Laru

My máme Waffla.Zo seriálu o čarovnom psovi, ktorý vie rozprávať... Keby nebolo ťažké bojovať s dcérou, nechala by som mu aj meno, čo mu dal pán od ktorého sme ho kúpili... Gusto.. Smiala som sa, že by bol Dolce Gusto 😅.. No a gusto mi doniesol dnes zdochnutu myš v papule do obývačky 🤪