icon

Mgr. Slavena Korkošová - Medi-kork s.r.o

angel78
11. apr 2025

Ahojte, vytvaram túto diskusiu, kde chcem požiadať ľudí ktorý boli pani Slavenou Korkošovou okradnuti o peniaze aby sa mi ozvali. Podávam trestné oznámenie a viem, že bolo viac ľudí, od ktorých si peniaze pozič̣sla a nevrátila.
Môžete mi pisat do správy, skontaktujem sa s vami. Ďakujem

Strana
z2
anonym_7e72c9
28. aug 2025
@angel78

@anonym_7e72c9 v Šamoríne? No vraj ju pre neplatenie vyhodili aj z Bernolákova. Ale už asi dlho nebude lebo bolo na ňu podané hromadne trestné oznámenie. A aj za ublíženie na zdraví.

@angel78 Niekto mi ju odporučil, ale správala sa divne. Aj ošetrenie bolo divné a, že potrebuje peniaze na rekonštrukciu ambulancie. Nemá žiadne označenie, je v bývalej kozmetike pri obchodnom dome. Teraz som našiel túto diskusiu a mám blbý pocit z toho. Rozpráva veľmi čudné veci, ale nejaké vedomosti má.

hanka62
28. aug 2025
@anonym_7e72c9

@angel78 Niekto mi ju odporučil, ale správala sa divne. Aj ošetrenie bolo divné a, že potrebuje peniaze na rekonštrukciu ambulancie. Nemá žiadne označenie, je v bývalej kozmetike pri obchodnom dome. Teraz som našiel túto diskusiu a mám blbý pocit z toho. Rozpráva veľmi čudné veci, ale nejaké vedomosti má.

@anonym_7e72c9 Keď si to tak dávam dohromady, ona asi nebude ani psychicky v poriadku. Môže byť už aj nebezpečná. Preto radšej píšem anonymne..

angel78
autor
8. sep 2025
@hanka62

@anonym_7e72c9 Keď si to tak dávam dohromady, ona asi nebude ani psychicky v poriadku. Môže byť už aj nebezpečná. Preto radšej píšem anonymne..

@hanka62 verim, že už je nebezpečná!! Dnes večer na.jednotke o 22:10 v relácii Reporteri si pozrite bude to o nej ako sa vydáva za lekárku a pritom nie je.. to je jedna vec ale ďalšia je ,že je to zlodejka

maruska78
8. sep 2025
@angel78

@hanka62 verim, že už je nebezpečná!! Dnes večer na.jednotke o 22:10 v relácii Reporteri si pozrite bude to o nej ako sa vydáva za lekárku a pritom nie je.. to je jedna vec ale ďalšia je ,že je to zlodejka

@angel78 práve som to dopozerala . Som v šoku.

angel78
autor
9. sep 2025
@angel78

medved02
Autor odpoveď zmazal
angel78
autor
14. okt 2025
@medved02
Odpoveď bola zmazaná

@medved02 napíšte mi súkromnú spravu

anonym_f4258b
23. okt 2025
@medved02
Odpoveď bola zmazaná
abbam1
23. okt 2025
@angel78

@medved02 napíšte mi súkromnú spravu

Ahojte tiež som pacientka pani Korkosovej ,chodila som na dlhodobu rehabilitáciu, fakt mi pomohla,ale tiež som jej požičala vlani peniaze ktoré mi ako tak vrátila, časť som si vybrala v ošetrení raz týždenne,ale teraz v auguste mi naliehavo volala ,písala sme tak som jej opäť s obavami požičala, potrebujem stále individuálne cvičiť , rátala som že aj tak ju aj tak budem potrebovať,nejako mi to vráti,tdala jej v Šamoríne podpísať zmluvu o pôžičke ,bola som 2x cvičiť,le nedala mi ani jedno €,a po odvysielaní relácie mi sms oznámila že sa musela vysťahovať a peniaze nemá.. tak sa pýtam už ste podali hromadnú žalobu??

angel78
autor
24. okt 2025
@abbam1

Ahojte tiež som pacientka pani Korkosovej ,chodila som na dlhodobu rehabilitáciu, fakt mi pomohla,ale tiež som jej požičala vlani peniaze ktoré mi ako tak vrátila, časť som si vybrala v ošetrení raz týždenne,ale teraz v auguste mi naliehavo volala ,písala sme tak som jej opäť s obavami požičala, potrebujem stále individuálne cvičiť , rátala som že aj tak ju aj tak budem potrebovať,nejako mi to vráti,tdala jej v Šamoríne podpísať zmluvu o pôžičke ,bola som 2x cvičiť,le nedala mi ani jedno €,a po odvysielaní relácie mi sms oznámila že sa musela vysťahovať a peniaze nemá.. tak sa pýtam už ste podali hromadnú žalobu??

@abbam1 trestné oznámenie bolo na ňu podané aj za ublíženie na zdraví a aj za dlžoby. Myslím, že je vyhlásené po nej pátranie. Žiaľ peniaze asi uz nikto neuvidíme, takze jedine co skúsiť ci sa dá pridať do hromadnej žaloby. To neviem ako funguje, či je to možné. Ide totiž o to, ze hromadnou žalobou sa dokáže jej úmysel.tak opakovane konať. Sú na ňu vypísané exekúcie ale nič z toho neplatí:( je to vrchol ako takto moze žiť a fungovať a naďalej okrádať ľudí.

Strana
z2