Mierový pochod
Ste na ňom? Boli ste alebo pôjdete?
Ďakujem za odpovede dievčata a chlapec. Niektoré ste boli trošku expresivnejšie, tak ale každý sme nejaky...no nech to už môžem uzavrieť ešte mi napíšte prosím či ste za eutanaziu, potraty, práva homosexuálov a či ste sa dali zaočkovať proti covid 19? Myslím že lepšie vzorku som ani nemohla mať.
Mat tvoje problemy 😐
Áno, lebo som proti zbytočnému utrpeniu najmä ak sa má týkať mňa alebo mne blízkych osôb.
Áno, až do bodu kým prestávame hovoriť o zárodku, nie ľudskom jedincovi s vlastnou osobnosťou, pretože ľudské práva sú prisúdené ľudskej osobe nie bunkám.
Áno, lebo niekomu to zjednoduší život a mňa to neobmedzuje.
Áno, lebo pre mňa ako jednotlovca aj pre spoločnosť, ktorej som členom to bolo v danom čase a danej situácii najlepšie riešenie.
Poctivo som odpovedala, mohla by som prosím aj ja dostať odpoveď na svoju otázku vyššie, keď si už založila tému, kde si snáď mala v úmysle diskutovať?
Tym, ze si sa spytala co si sa spytala si sa uplne jasne vyprofilizovala.
Ale ked uz sa pytas, tak ti odpoviem na to, co si sa nepytala. Som za to aby kazdy suverenny stat mal zarucenu uzemnu a politicku suverenitu. Nikto nema pravo vstupit na uzemie cudzieho statu,vojenskou silou, nikto nema pravo vojensky zasahovat do vnutornych zalezitosti ineho statu, nikto nema pravo ostrelovat civilne obyvatelstvo, nikto nema pravo mucit a zabijat civilistov na uzemi cudzieho statu, nikto nema pravo nicit civilnu infrastrukturu cudzej krajiny. V tejto vojne je agresor jasny kazdemu sudnemu cloveku a nic, naozaj nic ho neopravnuje ku krokom, ktore proti Ukrajine podnikol.
@annm81 Ďakujem, si milá ale predpokladala som to, takže som taku odpoveď očakávala. Bohužiaľ ťa musim sklamať moj etický kodex mi nedovoľuje vyjadrovať sa, zvlášť u tak citlivych tém. Mna naozaj zaujimala len účasť.
@katka700 pochod za mier je taky, ktory jednoznacne odsudi agresora. Ten bol pred ukrajinskou ambasadou, kde si uctili pamiatku umucenych z Buce. Ten druhy, to bola len kriciaca skupina, ktora mozno ani netusi za co a proti comu protestovala (az na toho pana, co sa tam produciroval s Putinom na vlajke, tam je jasne, kde na ktoru stranu sa pan postavil, a mier to urcite nebol)
Aha, takže sama si sa pochodu neplánovala za žiadnych okolností zúčastniť...
Kľudne si píšte ďalej pre mna to je už uzatvorené. Najlepšie keby ste ma nahlásili...
Myslím, že si to vystihla presne. Všetky tieto nezmysly sa kumulujú na tých istých veboch a čítajú ich tí istí ľudia. A ešte si myslia, že je to ich názory a pritom je to ruská propaganda....
Mier bude, keď Rusi opustia Ukrajinu a prestanú vraždiť nevinných ľudí!
Ano, uz presne viem o co ti islo. No nevyslo, nenasle si publikum, ktore by ti pritakalo.
Eticky kodex? Proste si nenasla nikoho, kto by tu bol ochotny tieto tvoje bludy zdielat. Argumentacie tvojej skupine nikdy nesla, ale eticky kodex, to som este ako vyhovorku nepocula. Ale ved pockaj. Este vraj hulakaju, ze ma padnut vlada, ale za chvilku mozno pojdu domov. A ked vytriezveju, mozno ti niekto napise a spolocne poohovarate skazeny zapad, co za vsetko moze.
Tvoj eticky kodex nemoze komentovat ani to, aku russaci zbombardovali divadlo v mariupole, kde sa v oznacenom mieste ukryvali deti? Si trol. A kedze u nas zradcovia a vyzvedaci dostavaju podmienku a par tisic pokutu, tak sa to russkej ambasade aj bohato vyplaca, platit si tu piatu kolonu. Kurna, keby to ten soros vedel, ze nemusi platit inteligenciu a novinarov tazkymi melonmi, ale staci 500 cloveku bez sudnosti, zato s podpriemernym iq a pokazenym moralnym kompasom....
Počkaj ešte ja 🙂 Som zaočkovaná, som za práva homosexuálov ale som proti potratom a eutanáziám. Toť môj názor na toto. Opačne názory akceptujem . A teraz moje otázky na autorku: koľkokrát si si pozerala pri informáciách ktoré tvoria tvoju mienku ako sú zostrihané videá, ako je v článkoch narábané s podmieňovacím spôsobom, či sú médiá ktorým veríš žalovatelné alebo majú sídlo v krajine kde naša legislatíva nemá dosah, kukla na použité zdroje informácií, pozrela na kredibilitu vedcov a odborníkov či tam nie sú nejaké stíhania za korupciu alebo niečo podobné, ale o aká veľká štatisticka vzorka v citovaných vedeckých výskumoch - teda štatistická významnosť a proste všetky tieto dôležité srandy. By si sa čudovala. A potom to tak vyzerá ako keď poslanec Suja cituje v parlamente správu od organizácie pre ľudské práva a keď si ju vyhľadáš, tak zistíš že ide o Čínsku organizáciu pre ľudské práva a tá štúdia je na úrovni stredoškoláka a ani jediný citovaný zdroj. Za toto by u nás vyhodili z vysokej školy už prváka. Tak rozmýšľam, prečo už toto pán Suja nepovedal? Nemal na to gule? A takýchto vecí u tých tvojich ľudí čo pekne a inteligentne rozprávajú sú na mračná.
@minimie prosim ta, take komplikovane overovanie relaventnosti kazdej informacie je privelmi zlozite na cloveky, ktory potrebuje dostat na tacke aky ma mat na nieco nazor. Podla moznosti v jednoduchej forme, jadnoduchym slovnikom poprekladanym par cudzimi slovami, ktorych vyznam ani nechapu a s obrazkami pre lahsie zapamatanie.
@hiro
Asi aj americania ked protestovali proti vlastnej krajine, ktora bojovala vo Vietname boli vojnovi stvaci
@viestta Mierove rokovania su zaklad. Opacne to zase ide do extremu ze uplne znicenie Ruska.
Niektory su tu zase tak tupy, ze nedokazu pochopit, ze Rusko sa proste vojensky porazit neda - resp da za cenu VELKYCH skod v europe a pravdepodobne aj inde na svete. Tak stale tlacia tu svoju pesnicku ze Rusko treba porazit.
@annm81 Protestujuci ziadaju mierove rokovania oboch stran pokial viem
!!! Pozor, nevhodne pre slabsie povahy !!!
https://www.donbass-insider.com/2022/12/15/dpr-...
@starhawk Uz doma z pochodu?
Naozaj tu davas stranku, ktoru spravuje rusko a pravidelne ju zdielaju ruske ambasady o tom, ako rastu pocty obeti odkedy pouzivaju Ukrajinci zapadne zbrane? To ma byt akoze dokaz? K tomu asi tolko:
The number of civilian victims of the bombing has multiplied since Russia invaded Ukraine.
@starhawk daj jednu analogiu Buce v tejto vojne, ty mierotvorca. Daj a pridem.ti tyzdnove smrdlave nohy umyt. Ty "a co hento".... nik nevola po zniceni ruska. Ani zelensky. Ani biden. To svetu nepomoze. Tam treba len betonovy plot a odstrihnut ich od pozitkov a vydobytkov civilizovaneho demokratickeho sveta. A nech sa preberu sami rusi... ale najskor tak o sto rokov 😔 aby jeden narod, co sedi na mrte bohatstve v nerastoch, zil v takych stackach. Chybou je, ze sme ich radili medzi demokraticku europu. Pritom je yo diktatura mentalne v stredoveku. A nezabudajte, russko nas ofic zaradilo medzi nepriatelske staty. Ma tu spionov... vybuch v cechach uz nepamatate, ze?
@starhawk Mimochodom, ako si predstavuje tie mierove rokovania? Ze tu nechame kusok Ukrajiny, aj kusok Moldavska si moze zobrat? Keby chcel, tak aj z Gruzinska sa trochu obetuje. Toto tu uz bolo a nikde to neviedlo. Nech si taha za hranice a moze zacat rokovat.
Inak ides pekne podla postupu, vytiahol si uz znamy acohentizmus z USA, mierove rokovania tiez uz boli, neporazitelne rusko je dalsie v poradi. Este treba doplnit utlacanych rusov na uzemi Ukrajiny, zabijane deti na Dombase, jadrove zbrane, fasistov na Ukrajine, nech prejdes kompletne pokyny.

Prave som si pozrela tu skupinu "Matky za mier" a odpalilo mi dekel na Ural 😂. Skrachovana dezolatka Bokova co davala rozumy ovciam pocas kovidu tu ide teraz robit pochody za mier. Samozrejme, ze za rusky mier. Ako inak.