Miesta na tele, kde sa tetovanie neodporúča?
Ahojte, rozmýšľam nad tetovaním, len by som chcela vedieť skúsenosti na akých miestach na tele by ste neodporúčali si ho dávať. Chcela som na stehno, len rozmýšľam nad tým, že keď priberiem, celé by to bolo škaredo natiahnuté. Máte niekde tetovanie, ktoré by ste si už na to miesto nedali?
@brona235 tak to v pohodičke
@kaios tento výskum platí aj pri tetovani obočia?
@kaios ale ja sa ta pýtam vážne, či to platí aj pri tetovani obočia.
Mam na ruke, nad lakťom a na zápästí. Nebolelo to vôbec.
Ale sú malé, trvalo to cca 15 minút čiže dalo sa prežiť.
Sestra ma viacero a vravela, že na nohe, na kotkniku, to bolwlo najviac, že takmer plakala od bolesti.
@kaios na toto som sa pýtala viacerých kozmeticiek a nevedeli mi odpovedať. Dakujem
Ženy kľud, ved nič zlé nenapísala.
@kaios Mam uzliny po celom krku. Takže preto ma to zaujíma.
@kaios Mne nevedia z coho ich mam, biopsiu nechcú spraviť, lebo nevedia ktorú uzlinu vybrať, keďže ich je veľa.
@kaios nie iba na krku.
baby, a co rebra na boku? 🤔 uz sa dlho odhodlavam 😁 alebo este na stehno akoby "podvazok"?
Hlavne na miesto ktore vies zakryt))) Jedneho dna pojdes s vnucatami na kupalisko a na stehne bude z leva vyschnuta koža zo žaby)))
Akékoľvek tetovanie na akomkoľvek mieste vyzerá zle keď človek priberie.
Paradoxne na tvári tetovanie ostane pohode aj po pribrati.
Ale tam ti fakt neodporúčam si dávať. Ibažeby do konca života nemusíš pracovat. 😀
Krk, dekolt, brucho...pri starnutí najhoršie miesta
Jednoznacne tvar, krk nie....ja mam taku klasiku na topatke a na kotniku nebolelo ani jedno 🤷

@kaios ofenzivna, agresivna? To pises akurat o sebe 🙃 ja som ti len slusne odporucila inu diskusiu, lebo tvoj prispevok je uplne odveci k tejto teme. A ty si tu zacala skakat a snazit sa urazat druhych 🤷♀️
A teda fakt netusim, coho by som sa podla teba mala bat 🤡
@oceanahory internetovo zranitelny jedinec sa tomu hovori 😃