Miesta na tele, kde sa tetovanie neodporúča?
Ahojte, rozmýšľam nad tetovaním, len by som chcela vedieť skúsenosti na akých miestach na tele by ste neodporúčali si ho dávať. Chcela som na stehno, len rozmýšľam nad tým, že keď priberiem, celé by to bolo škaredo natiahnuté. Máte niekde tetovanie, ktoré by ste si už na to miesto nedali?
@majcinka212 mám jedno aj druhé - bok rebrá mám dve menšie tetovania a myslela som že sa povraciam od bolesti. Normálne som funela tak, že až sa ostatní tetovaní ľudia a tateri začali baviť o Tom že rebrá sú fakt nepríjemné. Navyše nemôžeš veľmi zhlboka dýchať keď ťa tetujú na rebrach. Skôr plytko. Stehno bolelo na vnútornej strane ostatok ok.
Mňa najmenej bolel dekolt a medzi lopatkami.....ale aj predná strana stehná, chrbty rúk a zápästie boli vpohode. Vraj najmenej plece bolí.
Úplne najhoršie boli rebrá. To si už nedám 😂.
Ja by som neodporúčal nikde, s výnimkou väzňov a námorníkov, "aby bolo jasné, kto za koho kope". Ale kto chce, nech si dá, ako chce...
@hatsepset mam jedno na kosti za uchom, nebolelo 😁 preto rozmýšľam nad tym ze nevidno aspon 😀
Nečítala som ostatné komentáre.
Mám 47 tetovaní, zo skúseností určite by som si nedávala tetovať prsty alebo celkovo ruky - farba vypadáva. Určite nie tvar 🫣🤦♀️
Krk je šialená bolesť. Brucho nie ak ešte plánuješ byt tehotná.
Predlaktia/ramena/stehna/lýtka/chrbát/rebrá všetko v poriadku, 2x tehotenstvo, 2x som pribrala po 25kg všetky tetovania v poriadku, okrem jedného na podbrušku, to mi pokazila stria 😂
Tateri zvycajne neodporucaju od prstov po zapastie a laket.
Tak sa koza vymiena najrychlejsie, tetovanie tam najrychlejsie straca farbu a rozpija sa.
A potom tam, kde vplyvom starnutia sa rychlo meni vzhlad koze, pruznost.
Nedala by sim si ziadne. Kolegyn si davala minuly rok doteraz ma.zdr. problemy. Alergicka reakcia a nemoze sa toho zbavit..uz lutuje ze.sa na to dala. Ale.css.uz nevrati spat

Krk myslim vpredu hrdlo