Miluje Kate Winslet Leonarda DiCapria?
Co myslite?
Nezaoberam sa s tým, nech si každý žije ako chce
Urcite. Aj Sandra Bullock Keanu Reevesa.
To je ale divná otázka 😃
Ja milujem radšej kapra. Na víne.
Na zaklade tohto reelsu? Prosim ta 😂 Amici zaobchadzaju so slovami „i love you“ troska inak ako my s „milujem ta“. Nemyslim ze toto prave znamena ze ho miluje. Ale do hlavy jej nevidim.
Ja milujem Fica 😂😂😂😂😂
Ja ani netusim kto to je
To je otazka z Bravo girl?🙄
Nie, sú priatelia a majú sa radi. Existuje priateľstvo medzi mužom a ženou 😊
To neviem, ale ja milujem týchto oboch top hercov.
Toto je ale neskutočne stará záležitosť. Toto bolo tuším na odovzdávaní Zlatých glóbusov v roku 2009, vyhrala ho za film Revolitionary Road (hrala v ňom s Dicapriom a režíroval to vtedajší manžel Kate 🤪). Títo dvaja majú za sebou dosť zaujímavú históriu. Fakt je, že Leo sa vkuse pretŕčal s top modelkami sveta, nikdy ho žiadna žena nezískala natrvalo. Kate sa asi 3x rozviedla. Po prvom rozvode jej s deťmi pomáhal DiCaprio, jej deti ho volajú “strýko” a vraj ich straaaašne rozmaznáva. Keď sa vydávala poslednýkrát k oltáru ju viedol Leo. Myslím, že majú taký súrodencký vzťah. I love you sa v Amerike používa úplne bežne, hocikomu a často, nemá to taký význam ako u nás.
Tak ja si myslim, ze spolu suchali, ale kedze Leo ma zasadne zeny do 25ky tak potom uz ho nebavila :D
tak toto sú jasné stredoslovenské prázdniny...
@danica2711 stredoslováci mali prázdniny minulý týždeň. Toto bude odniekiaľ inakadial. 🤣
Raz som s nou pozerala rozhovor kde sa pytali aky ma k nemu vztah. Odpovedala velmi.pekne nieco v zmysle.ze.Leo ma a navzdy bude mat miesto v jej srdci
My sme boli s ňou a jej bývalým pred pár rokmi na večery a keď naši chlapi boli fajcik,tak som sa jej na to opýtala,tak ,že jej najstaršie dieťa je od Lea a že preto majú také fajn vzťahy
Vraj su velmi dobri priatelia uz velmi dlho. Leo tusim je aj krstny pre jej dieta
@sasa2 sorry, moje deti už nie sú školopovinné - ten región som uviedla len z omylu, nie že by som mala niečo proti strednému Slovensku...🙂
ale prázdninová téma je to tak či tak (alebo že by "prázdniny" znamenali prázdno v hlave?)

Minule mi spomínala, že ano, strašne.