Milujete staré pesničky zo 60-tych rokov?
Milujete staré songy? Asi pomaličky starnem, pretože začínam počúvať staré songy a nostalgicky spomínať na staré krásne časy a dobu našich rodičov, keď sa romanticky spoznávali a milovali.
Na Hippies - deti kvetov, na ich nekonečnú farebnosť a neviazanú lásku...
Dnes som strávil pár pekných chvíľ napríklad pri
The Mamas & The Papas - California Dreamin' (1965)
Scott McKenzie - San Francisco (1967)
Máte iných favoritov zo 60-tych rokov? Sem s nimi. Rád si ich vypočujem. ❤
Rita Pavone,Gianni Morandi,Tom Jones,Beatles a mnoho ďalších.
The Beach Boys - I Get Around (1964)
So many women, so little time...
The Beatles Live in Washington Coliseum (1964)
Žiadne počítače, žiadne equalizéry, žiadne svetelné efekty, žiadny tanečníci,... len štyria chlapci, ktorí hrajú 🎸a spievajú. A ešte si všimnite ako si obecenstvo dokonale užíva tie zázračné chvíle na koncerte! Orgazmus a úplne bez mobilov! ❤
Skupina Foreigner ma zaujala a to som 88r ale rôzne skupiny starších ročníkov mi pripomenú pekne chvíle 🍀
A jedna vianočná hitovka mimo krasnych 60-tych rokov, ktorú všetci dobre poznáte z filmu Láska nebeská (Love Actually)
Billy Mack - Christmas is all around (2003)
Pravdepodobne poznáte geniálneho českého režiséra Miloša Formana a jeho muzikál, ktorý síce nikdy cenu nevyhral, ale napriek tomu patrí k tomu najlepšiemu ako môžete zmysluplne stráviť dve hodiny svojeho života.
Hair - Aquarius
Hair - Let the Sunshine In
Na dnešný večer som vybral skvelý hlas a skvelú bojovníčku za mier, na koncerte ktorej som mal tú česť zúčastniť sa. Mimochodom krásna žena.
Joan Baez - Blowin' in the Wind
Pri Joan Baez sa dovolím pristaviť a na dobrú noc pridať ešte jeden z hej hitov. Ten mladý fešák vedľa nej je mladý Bob Dylan, s ktorým 5 rokov tvorili pár. Bohužiaľ toto priateľstvo sa nakoniec rozpadlo.
Joan Baez - Diamonds and Rust
A posledné dve pesničky, ktoré sa hrali, hrajú a hrať sa budú... a idem do hajan aj ja. 😉
Joan Baez - We Shall Overcome
Joan Baez - Where have all the flowers gone
Trochu z histórie - V júni 1989 sa uskutočnil 24. ročník hudobného festivalu Bratislavská Lýra a jeho hosťom bola Joan Baez. Na hoteli sa s ňou skontaktoval Václav Havel, ktorý sa krátko pred tým dostal z väzenia. Joan ho poznala a zaradila ho medzi technikov svojho tímu, staral sa a nosil jej gitaru. Takto sa dostal aj do festivalového hľadiska. V priebehu koncertu Joan Baez privítala priateľa z Charty 77 Václava Havla a na pódium pozvala aj speváka Ivana Hoffmana. Pri prvých tónoch piesne však technik na pokyn členov štátnej bezpečnosti vypol mikrofóny. Pol roka nato, 29. decembra 1989 zvolili Václava Havla za prezidenta Československa. 😉
Objavil som ďalší krásny a silný hlas.
The Animals - House Of The Rising Sun (1964)
A jeden kúsok od famózneho skladateľa filmovej hudby, ktorý sa zapísal do svetovej histórie. Konečná pomsta a Finálový duel "Harmoniky". Tvrdé pohľady, tvrdých chlapov a tá geniálna hudba...
Ennio Morricone - C'era una volta il West (1968)
Dnes som nasla "nebicko" ktore som hladala velmi dlho🌌
https://www.youtube.com/watch?v=qfu_pLTE4LsBeatles ♥️♥️♥️
A čo takto:Harpo-Horoscope a Moviestar.
@mojemenonikto Wau.
Včera večer som sedel pri sviečke a poháriku vínka. Ihneď sa mi v myšlienkách pustil tento nezabudnuteľný song, ktorý dostane aj vás 😉
@fido69 strawberries, cherries 😀 pecka, vďaka za pripomenutie 😉 A keď sme pri tých čerešniach, tak mi hneď napadlo toto:
https://www.youtube.com/watch?v=ta6n8C2ea2YTiež ste snívali o laske ako z Dirty Dancing?
Tak tu k tomu máte song od The Ronettes "Be My Baby"
Pozor, predcbadzajuci klip otvárať opatrne! Su tam sexi telá... 😊
moja obľúbená
A keďže som sa zastavil pri Dirty Dancing, tak nemôžem vynechať veľkolepé finále v podobe
(I've Had) The Time of My Life
@heln Ďakujem za príspevok. Doplním linky, aby sme mali čo počúvať v upršanú sobotu
Jackson 5 - I want you back
Earth, Wind & Fire, - September
Mungo Jerry - summertime

Jasne, asi ani nic ine nepocuvam. Mam na Spotify vytvoreny vlastny playlist stariniek, nejakych 19 hodin to ma.