icon

Mirena hormonálne teliesko máte ho baby? Vaše skúsenosti? Nejaky vplyv na pleť?

ivanka1997
24. apr 2019
barunka.k
24. apr 2019

@ivanka1997 ahojky Ján ho mám od začiatku decembra zavedené a nepozorujem žiadne negatíva zatiaľ...nemám tak hrozne bolestivú menštruáciu ako predtým a aj krvácanie je slabšie...a ani nie každý mesiac...

ivanka1997
autor
24. apr 2019

@barunka.k ďakujem krásne rozmýšľam nad ňou prosím vás a cenovo ako sa to pohybuje?

lulu369
24. apr 2019

@ivanka1997 ahoj, ja ho mam už 3 roky. Za mňa spokojnosť veľká, žiadne negatíva a co sa týka menštruácie, tak ja nemám takmer vôbec, raz za pol roka špinenie cca 2-3 dni

kukulienka83
24. apr 2019

@ivanka1997 aj ja mam, už 2 roky... Paráda, MS nemavam vôbec. Cena bola tuším voľáko do 200 € na 5 rokov

denisa90
24. apr 2019

@ivanka1997 no ja som ho po polroku vyhodila, pribrala som 10kg, nervozita,... citala som si aj tu diskusie a viac zleho ako dobreho, ale vyskusaj, ak nebude robit dobre, vyhodis🙂

barunka.k
24. apr 2019

@ivanka1997 ja som za ňu dala konkrétne 170 EUR....malo by to byt na 5 rokov...ešte teda napíšem že som mala menštruáciu zatiaľ raz od zavedenia..a vraj ako píšu baby by mala chodiť neskôr len občas a slabá....do toho pol roka od zavedenia mi bolo povedané že si telo zvyká tak uvidíme 😉

misiatko81
24. apr 2019

@ivanka1997 ahoj, ja ju budem mať už rok. Ms som mala zatiaľ 2x, nepribrala som, pleť trošku lepšia ako predtým. Ja neľutujem, že som dala. Cena bola okolo 200€

amito
24. apr 2019

Ahoj ja som ju mala 5 rokov..a som sa zaprisahala ze uz nikdy..nervozna,vykyvy nalad,menzes som mala pravidelne(strasne som sa vtedy citila) vyrazky na chrbte a dekolte.Ale! Casom bez nej strasne stavy pri menzese alebo pred..vtedy som netusila co je migrena.Pomaham si roznymi bylinkami,tinkturami aby som mohla fungovat,tak silno premyslam uz len kvoli tomuto nad nou zas

davida
24. apr 2019

Ja ju mam 11 rokov a som spokojna,vahu mam stale rovnaku,plet tiez, vykyvy nalad nemam...mam ju v plane este dalsich 11 rokov :D kedze ju zevraj dobra aj pri prechodovych stavoch

tanyja
24. apr 2019

ja už mám 2x a maximálna spokojnosť. žiadne výkyvy nálad, občas slabučké špinenie, nič iné

juliettka88
28. máj 2020

baby, a co zavedenie telieska - bolelo?

tanyja
28. máj 2020

Bolo to trocha neprijemne, ale bolestive to vobec nebolo. Aj vyberanie je take mierne neprijemne, ale nic hrozne.

barunka.k
28. máj 2020

@juliettka88 mna osobne vôbec zavádzanie nebolelo.....