Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
cafte zienky a muz,hmmm vela so citala vase fora a velmi sa mi toto zapacilo,mam taky problemik,asi ako 100percent z vas........nieveim ci som alebo nieeeee.....presne cez moje plodne dni sme isli asi 3krat na ostro a ja mam take zvlasne obcasne pichanie v posbrusku ale uuuuuuplne ine ako ked mam dostat mrchuuu,take jemnejsie a len tak chvilkami,ale este si nexcem robit testik,lebo mam dostat mrchu az za dva dni......jaaaj to cakanie ma zabija.....ake priznaky mam este sledovat,lebo som citala,ze citlive prsia a nevolnosti pridu az po vynechani mrachy......diki moc za reakcieeee.....
bboooooze...ta mala b ude super natahovacka...este ani na svete hadam nie je a uz natahuje....ach jo...
lucia s tym 100% si si sa teda netrafila...ja taky problem nenam a ani dlho mat nebudem..🙂))
a to ci si alebo nie, urob si test, uz by ti mohol ukazat..a ked nie pockaj na mrchu..
lucia kazda zena to ma inak, kazda z nasich holiek mala ine priznaky a priznaky prisli vacsinou az ked nedostali mrchu, tak ze nic ine ti neostava len cakat...vsak dva dni to nie je nic hrozne 😉
berni aj aj si myslim ze uz tam je davno s nou, uz to dlho nepotrva, ja som uz taka zvedava na malickuuu 🙂)
luci vygoogluj si priznaky... ale napriklad ja tie priznaky mam stale pred mrchou tak sa nerozculuj....
momentalne nie je tu ani jedna tehulka, aby ti pomohla......
baby a je mozne ze malicka je uz na svete len este nestihli dat vediet lebo su velmi stastny 😅
luci...priznaky si nesleduj, priznaky su blbost!!! ja som ziadne nemala ked som bola tehu a ked som nemala som mala vsetky, priznaky su len vsugerovane...ti vravim, sprav si test alebo pockaj na mrchu a uvidis...
berni ja tiez mam pred kazdou mrchou tehu priznaky,boli ma podbrusko,som straaaaaaaaasne citliva,miesam slane,sladke,kysle,horke,teple studene................a uz nejdem pokracovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
sak mozno ani ja nie som xixixixixixi,ale mi uz z toho riadne sibeeeee 😉 😉 😀 😀
berni veru hehe 🙂))
kojzarik aj to je mozne ale to by hned isto krasuliak siel pisat, no nic, pockame este ked uz cakame od stredy nie? 🙂))
kojz no jasne vsetko je mozne, mozes odbehnut do nemocky a sa opytaj a daj nam vediet 😎
tak ako uz baby spomenuli, priznaky sa u mna prejavili az ked som vedela, ze som tehu.
baby trosku na odlahcenie..ktore sa vam pacia najviac??
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbum...
cipsinka,no presne toto mam ja.....ale nikdy predtym som nic take nemala,kramy prisli s hnusnou bolestou a po 7dnoch off....
baby, ale tak snad nam pride povedat co najskor. lebo oni po porode budu este dve hodiny na sale - ale to nas nemusia tak dlho natahovat. 😀
a tiez vzdielam nazor nely,ze priznaky su vskugerovane,ja ked poviem Matovi,ze sa citim ako tehotna,ze este aj brucho mam nafuknute,tak on mi len odpovie,uz zas si tehotna 😀 😀 😀 😀 😅
mozem ale skor ako za hodinku by som nic nevedela a asi by mi ani nic nepovedali, ale ja tam mam este jednu kamosku co pojde rodit tak drzim palce dvom

😀 cipsus dobre odpustam 😀 😀 😀
uz som tu lezim v postielke a tak Vam pisem, cakam kedy bude Aimee na svete
musim tu byt s Vami lebo ma mimus zase zbije ze kde som 😅