Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
netrafila bo o 7h pisala berni a mala uz bola na svete, takze pocitam okolo druhej, tretej v noci, mozno aj skorej trosku
asi ja, dufam..joj tak by som sa tesila keby mala vykukla este vcera joooj to by bolo suppeeer 😀 😀 😀 😀
dobre bauchy moje idem sa ja naobedovat,lebo som dnes okrem jedneho kuska kolacika nic nejedla 😅 😅 😅 😅
ahojte holky! nie neviem nic presne akurat som dostala tu krasnu smsku....ale opytam sa jej a ked odpovie Vam napisem 😵 😵 😵 😵
Mishulik nam odpisala, no tak ze maju sa fajn, len ju bolia stehy. Malicka je vporiadku a narodila sa 06,25 hod🙂
vytisla ju na 3x 😀 super silna baba 😀 😀 😀
dalo sa to prezit, ale bolelo dost, mala aj epi,ale tlacila v plnych bolestiach aj kontrakcie mala 2hod. predtym
bez epi stehov ma asi 20 😕
juuj ta čo tak veľa stehov?
carculka vitaj, vekovo to nie je obmedzené, sme tu aj 25 aj cez 30r.. 🙂
Ahoj holky jsem tu teprve chvilku tak vůbec nvím kam se mám zařadit....v září-říjnu jsem otěhotněla, ale byl to jen prázdný váček. Před měsícem jsem byla u doktora, že poslední menzes jsem měla 29.1.09 , test poz. a krev taky. Když jsem bylana utz minulý týden tak říkal že to vypadá na 5-6tt, ale že tam ještě nic není vidět. Teď ve čtvrtek tam mam jít ale mám strach aby se to neopakovalo a aby toho nebylo málo tak tam jsou 2 gestační váčky o vel 10 a 11mm. Holky fakt nevím kam bych se už měla obrátit. Předem děkuju
no tak v nasej teme sa rodia asi najkrajsie bambulky 🙂 🙂 🙂 🙂
Holky ja som na Vas taka pysna 😵 😵 😵 😵 😵 😵
mimusa4, berni : děkuju...doufám že se alspoň jedna tečka tam ukáže..děkuju moc a uklidnilo mě to....

krpcek Ti verim,ze su to urcite nevricky,ale uz to dlho nepotrva a budete sa tesit z maleho zazraku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵