icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

cipsinka
8. apr 2009

no uz celkom fajn,mala som trosku odmlku,lebo sme mali trosku smutnu zalezitost v rodine ale nastastie to vsetko dobre skoncilo 😔 😔 😔 😔 😔

cipsinka
8. apr 2009

a tu si na mna za cely tyzden a pol nik nespomenul 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔

mimusa4
8. apr 2009

aha, tak potom dobre sa mi zdalo, že som ťa nevidela..hlavne, že to dopadlo dobre, hoc neviem čo sa stalo 😖
ahoj nely..

mimusa4
8. apr 2009

drahá ja tu tiež nie som najčastejšie, mrknem a idem, niekedy sa zdržím, alebo že idem písať a nakoniec sa mi nechce 😅

zlato115
8. apr 2009

ahojte, ale cipsi všimli sme si, že si tu nebola, nesmút 😉

mimusa4
8. apr 2009

no vidíš ako sa zbiehame 😀 aj zlato je tu 😀 to sme čakali na teba cipsi 😀

zlato115
8. apr 2009

hej, hej, ja som tu každý den, ale ked nikto nepíše, tak sama sebe tu nebudem písat 😀

cipsinka
8. apr 2009

no vidim,vidim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mimus

cipsinka
8. apr 2009

baby ake mate pocasicko???Tuto noc tu strasne fukalo,normalne som sa bala,ze co sa deje 😕 😕 😕 😅 😅 😅

cipsinka
8. apr 2009

za ten tyzden co som trpla ako vsetko dopadne,som schudla 5 kilo,ale to som skoro vobec nejedla,uz drahy musel na mna kricat,ze ci chcem skoncit v nemocnici 😔 😔 😅 😅 😅 😅 🙄 🙄 🙄 🙄

zlato115
8. apr 2009

cipsi, to som rada, že sa nanás aj usmeješ 😉 u nás je krásne a aj večer bolo super, bola som venčit chlpáčov a bolo supiš, tak okolo 22 🙂

cipsinka
8. apr 2009

jeeeeeeeej mimus ty uz mas 15 tt 😕 😕 😕 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ,booozinku to riadne letitt aj napriek problemom som myslela aj na nasu Lucku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ,dufam,ze Sabinka vylezie hladucko 😵 😵 😵 😵

cipsinka
8. apr 2009

joooj,ze 22 stupnov,tu bolo vcera tiez pekne boli sme v meste na nakup oblecka na svadbu,bola som len v svetriku.Mali sme ist nakupovat minuly tyzden,len sme nevedeli,ze ako dana situaci dopadne,tak sme boli az vcera.Kupila som si krasne topanocky,cik cakove silonky,topcek,celenku a este 3/4 gatuse si musim zohnat,lebo vcera som si nasla krasne v MANGU,ale boli mi male 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

zlato115
8. apr 2009

tak hlavné je, že všetko dopadlo dobre... takže si si pekne ponakupovala, to je super, tak sa chystáte na svadbu, jáááj aj ja by som išla 😵

mimusa4
8. apr 2009

cipsi ty len nakupuješ, aleak sa oplatí prečo nie 😀
aj u nás je teplo, síce už sú také šedé mraky,ale slnko svieti, možno zaprší, ale to bolo hlásené ešte na pondelok, tak uvidíme..
no čas letí, niekedy pomalšie, ale dá sa 😅
a nechudni, ako viem že si chcela, ale nie naraz a veľa, to nem dobréé..
no náš krpcek dúfam, že to bude mať už za sebou, nezávidím jej 😒

mimusa4
8. apr 2009

chcem nechem, musím ísť popratať, sakriš, a ja že sa ulejem 😠 tak idem a potom prídem 🙂

cipsinka
8. apr 2009

mimus,ale nie ja moc nenakupujem uz som nebola na nakupoch ani nepamatam 😅 😅 😅 😅 😕 😕 😕 😕 ,ale na svadbu sme sa museli obliect hadam by som nesla v rifloch 😅 😅 😅 😅 😅 Ked som pracovala tak sme nakupy praktizovali castejsie ale ako nerobim tak ani nie,ked nieco nepotrebujeme tak nenakupujeme 😉 😉 😉 😉 ,ale vtedy sme nakupovali aj ked sme nepotrebovali 😅 😅 😅 😅 ,ale aspon teraz mam plno zasob 😉 😉 😉 😉 .

Zlato ano ideme na svadbu,draheho brat sa zeni 😉 😉 😉

nelynka
8. apr 2009

ahoj mimi 😀

cipsi a co sa stalo?

cipsinka
8. apr 2009

aj ja idem vyvesat pracku a ideme do LIDL,tak sa mi ty majte zlaticka este sa stavim 😉 😵 😵 😵 😵

zlato115
8. apr 2009

takže už zase všetký odchádzate, no tak ja tu budem na vás čakat 🙂

nelynka
8. apr 2009

aj ja idem vyvesat pracku 😀

mimusa4
8. apr 2009

mne už aj vyschlo, už môžem dávať aj dole 😝

zlato115
8. apr 2009

teda tu sa dnes pere, ja som prale cez víkend... ale bola som aj ja preč vyvenčit trhačov 😀

cipsinka
8. apr 2009

ahojky,my sme prisli z Lidl ovesani ako take stromceky idem vylozit nohy a oddychovat,lebo je tu horuco a vlacit sa s nakupom do kopca bleee 😝 😝 😝 😝 😝

kojzarik
8. apr 2009

ahojte ako sa mate? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dicinka1
8. apr 2009

kojzarik je tehulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵

kojzarik
8. apr 2009

nie niesom len som chcela vedet ze aky je to pocit vydet to tam tie tt....mozno v novembri ak pojde vsetko ako ma

dicinka1
8. apr 2009

aha...tak nic..som ti chcela zagratulovat 😉

kojzarik
8. apr 2009

jaj vies ako rada by som uz bola.....zial nedarilo sa a tak sme to nechali este tak a doktor ma kontroluje ci mavam ovulku

cukrik580
9. apr 2009

chudatko krpcek...ta 43 sa mi inak paci 😀