icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

zlato115
16. apr 2009

ja som si ju pozerala doma ešte raz a moj drahý nakukoval stále jedným očkom, ved ked je taká zlatá, tak ani chlap neodolá 😉 😉 😉
cipsi aj mna to včera tak dostalo, neni si sama... a to som pozerala ešte jednu malinkú princeznú, jedna kamarádka tu v Čechách tieš porodila, tak som jej pozerala fotky... 😔 😔 😔 😔 😵 😵 😵

dicinka1
16. apr 2009

zlato..tie posledne tyzdne uz ani pomaly nespim..bojim sa,aby som nelahla na brucho,treba mi strasne cikat aj 4 krat cez noc,a bolia ma bedrove klby,lebo lezim na lavej a na pravej strane..a niekedy aj na chrbate,ale vraj sa to v pokrocilom stadiu tehu nesmie na chrbate spat ☹

tak sa uz tesim ked si po porode konecne lahnem na brusko..a poskrucam sa cela do paplona 😵 😵 😵 😅

cipsinka
16. apr 2009

ahojky mimus,vsak je mala na zjedenie no a tie licka to len bozkavat,bozkavat a bozkavat 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ,ze nemas este brusko podla fotiek Ti tam veru uz nieco trciiii 😉 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵

dicinka1
16. apr 2009

mimus avojky 😵

dicinka1
16. apr 2009

dalsia zo SPLNACOK je tehula ze? 😉 Kuspitka 😵

cipsinka
16. apr 2009

ja som nikdy nespala na bruchu,cize s tym problem mat nebudem ja spim iba na bokoch,cize super hadam sa vyspinkam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Teraz ideme na tu svadbu a stavim sa,ze kazdy do nas bude dobrdzat,ze kedy sa my vezmeme a kedy budeme mat mimi ked sme uz zasnubeni.Ked sme boli pred 4 rokmi na svadbe tak kazdy sa nas vypytoval,ze kedy to my rozbehneme 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 asi ich poslem do zadku 😅 😅 😅 😅 😅 🙄 🙄 🙄

mimusa4
16. apr 2009

ahoj chrumka moja 😀 😉 ..no to som bola asi nažratá, teraz som spľasla kus..však to dorastie 😝 😀 .....
..a malá je ako som písala, len mojať a bočkať 😀 líčka ako dve buchtičky 😀

cipsinka
16. apr 2009

kuspitka je tehu??? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 jeeej prajem jej to lebo tiez maju zlozitu cestu k babatku .....

mimusa4
16. apr 2009

hej už je aj kuspi, že bude 3v1

mimusa4
16. apr 2009

jáááj cipsi tak sa priprav, že teraz to bude intenzívnejšie, že kedy??? 😀 😝

cipsinka
16. apr 2009

vidno,ze Luci ma dobre mliecko vacsinou kojene babiky maju take roztomile licka 😵 😵 😵 😵 😵 Ja som vcera zas drahemu hovorila,ze co nerozmyslis si to uz ked vidis take krasne mimi a on,ze mam prestat chodit na toho kokotnika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale sa len potmehucky usmieval 😕 😕 😕 😕 😕 😕

cipsinka
16. apr 2009

mimus ved to 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a keby,ze sa nahodu uz sanzime o babo a nedari sa nam a niekto mi polozi taku otazku tak ho asi oplujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅

cipsinka
16. apr 2009

kde zmizla nely???? 😕 😕 😕 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mimusa4
16. apr 2009

to poznám...ja som sa napočúvala tiež, že asi ti toho koňa zakážem 😠 😝 ale to sa nedá odolať

cipsinka
16. apr 2009

u mojho ocina je bezne,ze ked vzdy prideme na SVK tak sa ma pyta no co kedy uz budem dedkom 😀 😀 😀 ale on je taky zlaty,ze mna to vzdy len potesi,ze sa na vnucatko uz pripravuju 😵 😵 😵 😵 😵

mimusa4
16. apr 2009

žeby šla na dvor sa opaľovať? 😀

cipsinka
16. apr 2009

no moj sa mi uz vyhrazal,ze mi kabel vezme do roboty a mam po vtakoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale on by mi to neurobil vie,ze to je cez den moja cinnost ktora ma naplna 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

mimusa4
16. apr 2009

tak u ás rodiačia nikdy nič, len ako som už bola tak vravím ocovi, no budeš mať ďalšie vnúča a on, no konečne bolo na čase 😝 , ale inak v poho..ale nik iní to stále neviem, myslím z rodiny..

cipsinka
16. apr 2009

Ozaj poviem vam novinku 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 uz iba 19 dni a letiiiime domov 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝

krpcek
16. apr 2009

kocky do apriloviek som hodila priebeh porodu. 🙂

zlato115
16. apr 2009

aj ja nespávam na brušku, takže pohoda aspon si myslím 😉

cipsi, no moj ked vidí mimi, tak hnet ma pohladká, že kedy budeme my čakat 😉 a ked sa ten tvoj tak usmial, tak to určite tieš tak myslel 🙂

mimusa4
16. apr 2009

okrem toho že sa to človek vykecá, tak sa aj podozvedá 😀

cipsinka
16. apr 2009

to nik od vas este nevie???No ja by som asi skolabovala nepovedat to 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 AKo sa poznam tak nasim budem vola v minute ako si najdem pozitivny test a svokre to necham na mojho muzika nech jej to povie 😅 😅 😅 😅 😅 🤐 🤐 🤐

mimusa4
16. apr 2009

juj tak idem mrkať krpcek..a už ti je ok? bruško nebolí?

cipsinka
16. apr 2009

jeeej krpcek ideeeem kuk a este foto prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

zlato115
16. apr 2009

ahoj krpček ako???

cipsi, mna sa stále niekto pýta čo kedy budete mat, už ma to vytáča a pravdu povedat aj trápi, kedže sa nedarí... 😔

mimusa4
16. apr 2009

u nás je to na prd, tak preto to tak vyzerá 😠

krpcek
16. apr 2009

mimi brusko este trosku taha . . ale verim, ze to uz bude lepsie. rano mi vybrali stichy po cisarskom, tak teraz uz len pockat aby sa to pekne zahojilo.

mala sa mi zobudza. . pridem mozno neskor. 🙂

nelynka
16. apr 2009

krpcek nezavidim, aj ty si to mala zlozite ako krasulik...
len mishulka nam zatial krasne porodila 😀

zlato115
16. apr 2009

mimus ja som povedala, že tieš to hnet nepoviem všetkým, až ked to bude trošku dlhšie a tak... ale neviem či to vydržím 😀 😀 😀