icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

cipsinka
20. apr 2009

zlato a co mate este na domceku spravit??Ake prace?? 🙂

zlato115
20. apr 2009

cipsi, určite sa tešia aj na vás, ale to neznamená, že musí byt oblečený ako ženích... ved aj tak by mal to sako iba na obrade a v sále by ho dal hnet dolu, takže mu je zbytočnééé...

cukruska1920
20. apr 2009

cipsi..hej...a chodil okolo zrkadla ze aky je pekny a tak....som sa stala nanom 😀

cipsinka
20. apr 2009

cukrus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musel byt podarenyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to moj nerobi aspon zatial nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evitkamalicka
20. apr 2009

cipsi nestresuj, bez saka a hotovo

mirip
20. apr 2009

ahojte čo je tu nové, páni aj tu sa zosvadbieva? cipsi ty sa chystáš na osudový krok? 🙂

cipsinka
20. apr 2009

mirip nie ja zatial 😉 😉 😉 ale draheho brat,mimochodom levican 😀 😀 😀 😀 vyjadri sa mi prosim Ta k tomu saku ako levicanka 😀 😀 😀 😀

cukruska1920
20. apr 2009

cipsi... no bol...hlavne na dvd ...o pol noci ked ma odcepovali a jemu davali dole pierko tak pozera uuuuplne doblba...sme sa smiali ze nad cim rozmyslal...a najlepsie je ze ani on nevie nad cim... minule som pozerala svadbu a som sa bavila... ono totiz to si svoju svadbu ani poriadne nepamatam ako prebiehala kedze to boli stresy ako hovado

cipsinka
20. apr 2009

evit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nieeeeeeeee nestresujem to som stresovala vcera ked svokra volala uz nam to je jedno,len som bola zvedava,ze ci len my s drahym sme taki staromodni 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cipsinka
20. apr 2009

joooj aj ja mam chut si pozriet svadbu,hlavne ci su tam ludia bez saaaaaaaaak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,hadam aj z tejto svadby bude DVD tak budeme cumakovat 😕 😕 😕 😕 😕

mirip
20. apr 2009

sako či bez saka cipsi? jednoznane so sakom

cukruska1920
20. apr 2009

ja by som chcela ist tiez na svadbu...taku bezstarostnu....len budem tancovat a zabavat sa... ale v nasej rodine su sami hnilaci..aj ked adepti by boli

cipsinka
20. apr 2009

mirip dik 😀 😀 😀 😀 😀 aj ked nie je zenich?? 😕 😕 😕 😕

lenusska
20. apr 2009

Ahoj Mirip, neviem ci ma vies zaradit.. 😎 jeej Ty si uz 16tt 😵

cipsinka
20. apr 2009

cukrus no aj my ideme po 4 rokoch na svadbu,to sa zenil draheho bratranec a odvtedy nic 😕 😕 😕 😕 😕 ,no a uz asi dlho na ziadnu rodinnu svadbu nepojdeme,iba kamaratom v sept.do Martina ideme a ty su perfektni aj keby som tam prisla v pyzame im to je jedno a tesia sa,ze travime tento krasny den s nimi 😵 😵 😵 😵 😵

cipsinka
20. apr 2009

Inak aj my mame plno adeptov a medzi nimi som aj ja 😅 😅 😅 😅 😅 ale akosi sa nikomu nechce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cipsinka
20. apr 2009

tiiii su perfektniii to malo byt och moj boze to teplo mi asi nerobi dobre 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀

cukruska1920
20. apr 2009

bratranec ma frajerku so Sabinova tak ked sa budu brat tak to bude zaroven vylet na vychod 😀

mirip
20. apr 2009

samozrejme cipsi, sako hej a podeď ked je teplo košela krátkym rukávom

samozrejme že ťa viem zaradiť lenusska, my trombofiličky sa predsa poznáme 😉

cipsinka
20. apr 2009

cukrus spojite prijemne s uzitocnym 😉 😉 😉 😉

dik mirip,ale po prve drahy uz ma koselu kupenu s dlhym rukavom a po druhe uz ma kupene aj gate takze k tomu sako nezozenieme cize nie je co riesit 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 ,no proste budeme ini 😎 😎 😎 😎 😎 😎

lenusska
20. apr 2009

Mirip 🙂

cipsinka
20. apr 2009

mirip ozik a ako sa citis,mavala si aj ranne nevolnosti?? 🙂 🙂 🙂 🙂

cukruska1920
20. apr 2009

cipsi..nooo tak to teda hej

zlato115
20. apr 2009

cipsi, teraz už dokončujú, vodu elektrinu, plyn a začnú omietat budúci týžden... potom sa spravý podlahové kúrenie a začne sa to, dlažba, obklady v kúpelnách a pomali malovat a zariadovat... je toho ešte dost, ale pomali to ide 😉 😉 😉

zlato115
20. apr 2009

krasulka, teraz som pozerala tvoje albumíky, ty takto kreslíš portréty... ty si šikula... 🙂

cipsinka
20. apr 2009

zlato tak tu najhrubsiu pracicku mate za sebou,ale teraz pridu prijemnejsie veci,vyber farieb kachliciek atd. 😵 😵 😵 😵

cipsinka
20. apr 2009

bola som si umyt hlavu joooj hned mi je lepsie 😎 😎 😎 😎 a dnes cvicit jooj,ale aspon si trosku kosti pretiahnem 😉 😉 😉

zlato115
20. apr 2009

no to hej, kúpelne už mám vybrané, takže to je pohoda, kuchynu už tieš... už len podlahy a malovku 😀 😀 😀
takto chodíš poctivo cvičit 🙂

cipsinka
20. apr 2009

zlato nooo chodim poctivo aj ked niekedy s uplnou lenivostou ale tam ma to vzdy prejde 🙂 🙂 🙂 🙂

jetko
20. apr 2009

Ahoj děvčata... můžu se k vám přidat? Nebo už máte uzavřenou společnost? Já jsem se dneska dozvěděla, že miminko, kterév sobě nosím, to opět vzdalo a zítra mě čeká revize dělohy... už po druhé a tak je ze mě zase snažilka... no ještě ne, ale za tři měsíce bude... teda jestli nezcvoknu...