Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
hm..chudak chlap..
ale to by jsi stejne nemohla otehotnet kdyz mas takovyhle "dlouhy cykli" to by jsi bohuzel ovulku nestihla 😀 😀 😀 😀
Ahojte babenky, mozem sa zapojit?My sa snazime o babatko uz 9 mesiac a stale nic :( Mam 23r a priatel 26. Mal by ist teraz niekedy na spermiogr. a ak to bude ok a ja do 2 mes neotehulkujem asi pride na rad laparoskopia alebo rontgen... a co vy ako ste na tom?
ahoj zica, mysme na tom tu tak, že väčšina z nás sú mamky, al. tehu a niekto snaží, al. nesnaží, ale je tu tak či tak..
a podľa výsledkov uvidíte ako ďalej 😉
my sme sa tu všetky tiež načakali než sa podarilo 😅 , ale hlavne že je..neboj podarí sa aj tebe, len ttreba trafiť správny čas 🙂
fuuuuha, no tak to je ale doba 🙂 klobuk dole 😵 A podarilo sa vam to prirodzenou cestou?
ahojte zlaticka len som nakuk,lebo som unavena ako koooon 😔 😔 😔 😔 😔 .
Dnes som sa celkom fajn pobavila na rozhovore co vcera viedla Neluska s Janickou88,ze na tehu test je este skoro,ze neukaze ale uz moze mat velke burcho z tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,dost divne 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 .
ahojte kocky... pridala som nove foto...vidim ze to tu "zije" 😀 my sa mame fajn...ja sa uz opät učim na statnice ...malinka je dobra len slabo spinka v noci... tak skusim dnes dat uz kasu , uvidime co to spravi 🙂
holky krpcek a mischik mate krasne babulky!!!!
aj tvy krasulik aj ked nepises ze mate novu fotecku 😉
cmuk
ahojteeee,diecence 😵 😵 😵
ja som cely tyzden zarezavala v praci tak nebolo moc casu na kona 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 .
Mimus nooo nova fokta a dost zaujimava,lebo akosi neviem vylustit co na nej je 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀

jj asi pred 14 dnema sem s nekym spala bez ochrany a pustil to do me... no nic du spat dobrou