Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
ahojte prajem všetkým Šťastné a veselé Vianoce, a veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa darčekov a k tomu množstvo lásky 😀
Ahojky,tak ráda se k vám přidávám.Je mi 21 a s manželem jsme se při poslední MS v říjnu rozhodli,že se pokusíme o miminko 🙂
čauky děfčata, budu ráda mohu-li se přidat 🙂 😉 je mi jednadvacet a snažíme se s manžou druhý měsíc o první miminko.. 🙂 dneska jsem 23DC, takže už se to pomaličku blíží.. 🙂 a co vy, jak jste na tom? nějak se mi nechce těch 354 stránek dočítat :P :D
ahojte krasavice,
my tu v IRL mame sneznu katastrofu 😲 😲 😲 😲 😲 😲 .Z roboty nas pustili o dve hodiny skor kvoli snehu 😕 😕 😕 😅 😅 😅 ,po ceste domov poodstavovane pri ceste autobusy,auta a cestovala som nieco cez dve hodiny 😖 😖 😖 😖 😖 ,ale chvalabozku,ze som vobec docestovala zastavku pred mojou zastavkou zastavil a povedal,ze dalej nepokracuje,ze su zapchy a,ze sa stoji len na jednom mieste,ze maju vsetci vystupit 😕 😕 😕 😕 😕 ,chvala Panu BOhu,ze to bolo uz nedaleko mojho domu inak neviem co by som robila 😕 😕 😕 😕 A co bude zajtra absolutne netusim,ci vobec nieco pojde ci ako sa vobec dostanem do prace a z prace ani nehovorim 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 .A este aby ste si nahodou nemysleli,ze irlancikovia poznaju zimne gumy to ani nahodou 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ,takze to tak aj vyzera 🙄 🙄 🙄 🙄
ahojte....my sme sa dnes boli s malym prvy raz sankovat, som si myslela ze bude plakat bo on sa vsetkeho noveho boji, ale velmi sa mu pacilo
evit takže aj ja sa budem s mojím vytešovať? ešte si to neviem predstaviť ale teším sa..a ako sa ti darí s bábom v brušku?
cipsi ci pána, gumy nemajú? a potom sú zaskočení že čo to? 😀 a ako si došla dnes, napíš... 😉
juj a Pf 2010 dievčence 😀
mimus inac sa mam dobre, dnes som bola v poradni, babatko pekne podrastlo, foto v albume
ahojky,
mimuska dakujem za opytanie,dnes to bola pohodicka kedze vela ludi bolo domka,tak boli prazdne autobu.len trosku meskali ale to je zanedbatelne 😉 😉 😉 😉 oproti vcerajsku 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 .
Mimuska maly je prekrasny a straaasne podrastol 😵 😵 😵 😵 .
Evit aj vy krasne rastiete 😵 😵 😵
ahojky,
hlasim sa z prace 😉 😉 ,o hodku koncime 🙂 🙂 .
Mimus no nastastie som vcera prisla dost rychlo,takze zaveje sa nekonali,mozno na buduci tyzden 😨 😨 🤐 🤐
ahojte..tam všetkym v tejto teme želam vela zdravia,štastia....a aby ten rok 2010 bol lepsi nez ten predosli... 😵
a hlavne želamn fazulky do bruska 🙂
ahojte babky uz skor som vam pisala ze mi meska a ze brala som tabletky na vyvolanie a stale nic a predstavte si cakame babo,ja testom neverim robila som a mne ukazal ze nie som po 10 dnoch,ked mi meskala.
ajoj petulienka..mozno si otehotnela neskor..to zn. ze test ti to este nevedel ukazat..kjed si este nebola tehotna... 😉 a inac gratulujem 😵 😵 😵
ahojte 🙂,
ako sa mate??Kooonecne tu mame piatocek 😵 😵 😵 Zajtra sa bude len oddychovat 🙂

Ahojky devcata