Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
ale konci mi baterka na notasi. 😠 idem sa natiahnut k telke. strasne ma boli hlava - som celu noc nespala. 🙄
tu po snehu ani vlocka,vlastne tu nikdy nebol sneh 😖 😖 😖 😖 😠 ,ale pravdu povediac uz chem letooooooooo 😎 😎 😎 😎 😎 .
Baby nejako ma pobolievaju ciciky a kramuse mam dostat az za dva tyzdne 😕 😕 😕 😕 😕
cispi moze to byt, ze mas plodne dni. kolky si DC?
aj ja chcem leto, ale tesim sa, ze konecne je aspon trosku snehu.
krpcek u nás nasnežilo na silvestra a od tej doby sa to drží alen mrzne..brrrrrrrr..ale vločky nevidím, ale možno bude večer, lebo je biela obloha 😉
😀 http://my.opera.com/petina.blog/blog/2008/10/14/d
baby kuk,posielam nieco na dobru naladu,riadne som sa na tom zasmiala 😢
uz som si vybrala kociarik..ozvala sa mi jedna tu na mk..ci nechcem kociarik tako natalia...ze jej sestra predava..a je ako novy..7 mesiacov pouzivany..ze ho videla v mojom albume...tak preto sa mi ozvala.. 😵 😵 😵 😵 😵 len ho manzel musi ist kuknut do ba... 😵 😵 😵
hej to je dobré videla som, mne sa páčilo ešte jedno také videjko, ale neviem kde bolo 😀
mimus no otvor viac ocka vsak sneeeeeeeeeeeeeeeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵 ci to len na juhu? 😀 😀 😀
hej fackt máš pravdu, ale však ja som vravela že asi až večer bude 😀
krpcek už aj u náááááááás snežíííííí 😀
a ako bolo včera??
no uz snezi dost dlho minimalne od 14tej 😝 😅
vcera? no jasnacka ze som urobila 😵 😵 😵
zajtra ides?
tak u nás minimálne tak dlho nesneží 😀 , ale vy na juhu ste iní 😠 , u mňa na západe ešte kone pobehujú 😀
ale srandujem 😉 ...zase máš A? to snáď nie je pravda, ty bifľoška 😀 ...hej zajtra idem 😝
ale nemam Acko len Ccko co len Ccko mam Cckoooooooooooooo 😎 na to ze som sa nic neucila celkom fajn 😵 😵 😵 😵
zase mas Johanko inu fotecku 😎
budem na teba zajtra mysliet
takže cccccc tak sa hanbi, čo sa neučíš? ha?? chceš dostať na prdel?? a len tak mimochodom už nám nasnežilo, tak dávaj bacha žeby som ťa nevyváľala 😀 😀 😀
vsak Ccko je 2ka!!!! no a nie je dobra dvojka? dvojka je vyborna znamka!!!!a keby som aj Ecko dostala aj tak by som sa nehanbila lebo na Ecko potrebujes viack ako 60% vediet!!!!tak ze sa tesim jak blcha blchata 😀 😀 😀
nevyvalala mna? len aby to nebolo opacne 😀
mala by som pisat seminarku a som si vybrala temu toxoplazmoza 😒 tak uvidim ci budem vediet o nej pisat 😅
tak téma je ťažká, lebo je tam čo písať určite..ale je zaujímavá a taktiež dôležitá

ahojte kojzarik ak teplota neustupuje tak na druhy den si mala ist k lekarke, alebo aspon na pohotovost s nim behn nech ho prezru mozno ma len zapalene hrdielko ako mal risko, daju mu ant a bude dobre, aby mu to neslo na priedusky a potom na pluca preto tie ant,a kolko ma teplotu?