icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

zuzu4444
12. aug 2010

@riana12 aky si mala test nazov?

riana12
12. aug 2010

@zuzu4444 rapi, ale to je jedno, co to je... som v dost pokrocilom DPO, takze aj ked len dusik, nieco by sa tam ukazalo...

janka_a
12. aug 2010

@riana12 😔 uvidis buduci mesiac bude lepsi🙂

janka_a
12. aug 2010

@riana12 posielam spravu na fb😉

zuzu4444
12. aug 2010

@riana12 sak ja len tak pre zvedavost, ze aky bol test

riana12
12. aug 2010

@janka_a ja este neplanujem byt tehu, takze nie som sklamana 😉 len som sa troska zlakla, tak som testovala...
@zuzu4444 v pohode 🙂

janka_a
12. aug 2010

@riana12 preco zlakla?? a prajem ti krasny vikendik🙂

riana12
13. aug 2010

@janka_a no zlakla preto, ci nahodou priatlovi nieco neuslo... nebolo by bohvieco byt takto neplanovane tehu...

zuzu4444
13. aug 2010

ahojte mne uz MS dnes dorazila

riana12
13. aug 2010

@zuzu4444 ty si ma predbehla 😠 😅 ja este cakam, ale uz sa to rozbieha, uz mam ruzovy vytok, mozno do vecera uz bude plne cerveny 😅

zuzu4444
13. aug 2010

@riana12 ja som to zasa vobec dnes necakala, idem na wc a pozeram a ja kramy,

riana12
13. aug 2010

@zuzu4444 no aspon mozes zacat znackovat do grafu skor 😀

zuzu4444
13. aug 2010

@riana12 nooo veru tento mesiac idem na to

riana12
13. aug 2010

@zuzu4444 😉

zuzu4444
13. aug 2010

@riana12 🙂 🙂 🙂

nelynka
15. aug 2010

cafte zeny, tak my sme uz doma, v cechach, tak da mi strasne nechcelo vracat joj, uz by som a isla het zase joj..
tak to tu uz nemam rada joj...jooooooooo...esteze je uz august, to uz ubehne do vianoc lebo bude stale viacej robotky..

riana12
15. aug 2010

@nelynka no verim, ze sa ti nechce po tolkom volne...

janka_a
15. aug 2010

@riana12 stav cerveny??.. ci ani nedosla?.. inac ja nic.. akurat tak spusta liekov 😠

nelynka
15. aug 2010

@riana12 veru nechce, ale tak..horsi bude nastup do prace v stredu..
mne taketo volno celkom vyhovuje, len ucty sa same nepoplatia ☹

janka_a
15. aug 2010

@nelynka ved popracujes paru dni a coskoro mozno budes mat opet volno..

dadqa86
15. aug 2010

Ahojte...Som tu uz dlho nebola trosku zaostavam 😅 co mate nove?a ako sa mate?Nejake nove tehulky nam nepribudli? 🙂

nelynka
15. aug 2010

@janka_a hej par dni..a potom zase par tyzdnov.. a par rokov..ach jaj..uz aby som bola na dochodku 😀 😀 😀

riana12
15. aug 2010

@janka_a no zatial spinim a dufam, ze uz konecne zajtra (alebo aj dneska v noci) dojde... cakala som ju najneskor dneska rano, ale snad uz sa to rozbehne zajtra, ako ma.. je to dost na porazenie, ked nieco cakas, potrebujes to a ono to neprichadza...

riana12
15. aug 2010

@nelynka tak este mas 2 dni na aklimatizaciu... nahodit nejaky viac pracovny rezim doma alebo nieco podobne, aby to v praci az take krute nebolo... 😒

riana12
16. aug 2010

@nelynka
@zuzu4444

aha, toto idem dneska skusat upiect:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30083
som na to straaaasne zvedava 😕 🙂

nelynka
16. aug 2010

@riana12 kukala som na fb uz na ten kolac, vyzera to dobre, vezmem recept a vyskusame v rob ote, len to ze to musi odstat v chladnicke..uvidime co povie sef..

a nemam narocnu pracu, nevyrobim sa tam..ale musim tam prisne dodrzovat dobru naladu, lebo koleginka je vysadena ze musim byto dobre naladena, inak som parchant nevychovany a nemam uctu..takze tak..

riana12
16. aug 2010

@nelynka no som zvedava, ked sa nepodari, prinajhorsom to leti sliepkam von oknom 😀
a vy v praci mozete piect ci ako? 😕

nelynka
16. aug 2010

@riana12 taeste dobre ze ma kto zozrat hehe.. aj ja nastatsie mam dovch hladosov doma 🙂) (mimo manzela)
hej my normalne mozme picet alebo varit, akoze pre ludi na predvadzanie a ochutnavku a tak..
ale vecsinou to spapame my, ale samozrejme, ze ked zakaznik utrati samu to snazime nacpat ale nejako moc nechcu, asi maju naponahlo 😀

riana12
16. aug 2010

@nelynka juj, to mate fajn 🙂 vsak ukaz sefinovi recpt, mozno ho to zaujme a povie, aby ste upiekli 😉

nelynka
16. aug 2010

@riana12 nie som si ista, ale mam pocit ze ma dovolenku tento tyzden chudak, zaskakoval skoro 2 mesiace za nas 4 co sme mali dovolenky..
ale ta napisem na papierik a az nezabudnem vezmem dor oboty, bo to je rychle a raz dva..len to ze to musi byt dlho v ladnicke, to neni dobre..