icon

Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa

krasuliak
26. nov 2008

som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀

Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎

snehovavlocka
18. okt 2010

@nelynka 😀😀verim....a ty uz v praci?

zuzu4444
18. okt 2010

ahojte 🙂

snehovavlocka
18. okt 2010

@zuzu4444 aoj...veselo ti,co?🙂

solinkarka
18. okt 2010

Cawte baby...rada by som vedela ci mozem byt v tom ak som v sobotu dostala ms ale iba taku ani nie jednodnovu a dodnes nic iba trosku som mala rano slabunko ruzove aj to len na toaletaku. dakujem za kazdu odpoved 🙂

zuzu4444
18. okt 2010

@snehovavlocka veselo? ani nie tak klasicky, aj lepsie by mohlo byt
@solinkarka jasne ze mozes, skus testnut 🙂

solinkarka
18. okt 2010

@zuzu4444 este pockam zo tri dni ci pride alebo nie a potom skusim testnut

zuzu4444
18. okt 2010

@solinkarka alebo tak, ci sa este nerozbehne

solinkarka
18. okt 2010

@zuzu4444 no dufam ze nie 🙂

zuzu4444
18. okt 2010

@solinkarka drzim palceky 🙂

zuzu4444
18. okt 2010

babule kde ste?

snehovavlocka
18. okt 2010

@zuzu4444 🙂 pobehujeme...chvilu tu a zas tam....a ty kde si?

zuzu4444
18. okt 2010

@snehovavlocka ja pobehujem tu a na facebooku

riana12
18. okt 2010

ja len tak nakukam na net 🙂

snehovavlocka
18. okt 2010

@zuzu4444 ja som s detmi a ked je kus casu,pozriem,ci mam nieco nove

micha.bello
18. okt 2010

🙂 Tak, nyní jsme v polovině cyklu. Za 2 týdny uvidíme, jak vyšel první měsíc snažení. Ještě máme před sebou celý týden kdy bych teoreticky mohla otěhotnět. Jinak jsem četla jak rozpoznat období těsně před ovulací a v období ovu a teda zatím na sobě nepociťuju nic takového. A to jsem dneska 12DC, leda že bych to měla nějak posunuté oproti té, kdy jsem otěhotněla s malou. Co nového u vás holky? Je tu někdo z vás kdo v nejbližší době očekává MS? 🙂

dadqa86
18. okt 2010

Ahojte ako sa mate baby? 😉

snehovavlocka
19. okt 2010

@dadqa86 aaaale,dik.da sa 🙂 sa mi zdalo,ze ta tu uz dlho niet....ty ako?nevolnosti ustupuju?😀

sirael4
19. okt 2010

Ahoj holky, muzu mezi vás? Tohle téma jsem hledala🙂

solinkarka
19. okt 2010

Dobre ranko vsem 🙂

zuzu4444
19. okt 2010

@solinkarka aj tebe dobre ranko 🙂

zuzu4444
19. okt 2010

@sirael4 vitaj medzi nama 🙂

solinkarka
19. okt 2010

@zuzu4444 joj keby som mohla este spat.namiesto toho zareza vam v praci 😠

dadqa86
19. okt 2010

@snehovavlocka Ahoj...No co sa tyka nevolnosti vobec to nieje lepsie som dokonca tuto noc nic nespala lebo mi bolo zle jak psovi.... ☹ som stale unavena a nejako brusko splaslo ako mi nadulo tak mi aj splaslo 😒 a neviem z coho sa bojim ci sa nieco nedeje

micha.bello
19. okt 2010

No holky, včera večer jsem se tak dívala na film Smyslná Orchidej, jestli víte co to je za film. 😀 Přitel ležel hned vedle mě, taky u druhého notebooku na netu. A já tak koukala jak je ten Mickey Rourke sexy a že být Ceré Otis v tom filmu tak nevím, nevím jestli bych nepodlehla. 😵 Ani jsem přítelovi pak když jsem se dodívala nemusela nic říkat a sám od sebe se se mnou miloval přesně tak, jak jsem si představovala... 😉 Po nějaké době jsme měli opět alespoň 15 minutovou předehru. Nejvíc se mi líbilo když jsem mu řekla, že to bylo moc pěkné a udělal přesně to, co jsem chtěla aniž bych mu to musela říct (ostatně mi občas připadá, že mi snad čte myšlenky), dal mi pusu a řekl: "Chci, abys byla šťastná." <3 <3

snehovavlocka
19. okt 2010

@dadqa86 nechcem ta chlacholit,ale myslim,ze to nic nie je.mozno si zjedla nieco,z coho ta trochu nafuklo a po navsteve wc je brucho zas naspat.brusko sa v tehu zvacsuje az trochu neskor.u mna to bolo skoro az nejaky 16.tt(nepamatam presne,mozno skor,mozno este neskor) a to som dost chuda,aby to bolo vidno.a kedy ides na poradnu?

snehovavlocka
19. okt 2010

@micha.bello to je krasne(i ked si nie som ista,ci takato vec sa takto zverejnuje), ale aspon si ukazala,ze chlapi nie su exoticke stvorenia s IQ 50 (ako to moze niekedy vyzerat z niektorych prispevkov).😖 tym vsak nechcem nikoho urazit 😉

dadqa86
19. okt 2010

@snehovavlocka Ja mam poradnu 28-smeho na druhy tyzden,ale bojim sa mam obavy trosku...Ja som tiez chuda praveze a dost....Prsia ma bolia stale a zle mi je kazdy den teraz...Takze sa podla teba nemusim bat bude to v poriadku co myslis?Lebo ked som bola v poradni naposledy som mala vsetko dobre srdiecko bilo a drobcek sa hybal lenze sa blizi 11-tyzden a ja som na nozach.... ☹

snehovavlocka
19. okt 2010

@dadqa86 necudujem sa,ze mas strach,ale nemozes zit len pre ten strach.raduj sa,ze cakate 😉 myslim,ze to splasnutie brucha nema nijaky dopad na mozny potrat,lebo tak skoro to nebyva vidno. Strachujes sa,lebo mas isté skusenosti,ale pozor na prehananie....😀 neboj. (posielam ip)

dadqa86
19. okt 2010

@snehovavlocka Ja sa snazim mysliet pozitivne a ak ti mam povedat pravdu tak aj sa bojim,ale aj verim vto ze sa nam to tento krat podari verim a silno verim... 😉

snehovavlocka
20. okt 2010

@dadqa86 😀😀😀